Amrit Ke Dhar Kehu Ketno Piyai Ago Maai Bina Lyrics – जिगरवाला | आलोक कुमार

Amrit Ke Dhar Kehu Ketno Piyai Ago Maai Bina Lyrics – जिगरवाला | आलोक कुमार

Amrit Ke Dhar Kehu Ketno Piyai Ago Maai Bina Lyrics – अमृत के धार केहू केतनो पियाई एगो माई बिना गीत आलोक कुमार द्वारा गाए गए इस मंत्रमुग्ध कर देने वाले ट्रैक में उनकी मनमोहक आवाज़ है। यह असाधारण रचना कलाकारों दिनेश लाल यादव और आम्रपाली दुबे और प्रियंका पंडित और सुशील सिंह की प्रतिभा को उजागर करती है जो किसी और की तरह भावनाओं की यात्रा का वादा करती है। राजेश – रजनीश के संगीत और प्यारे लाल यादव द्वारा लिखे गए दिल को छू लेने वाले बोलों के साथ, अमृत के धार केहू केतनो पियाई एगो माई बिना गीत अपनी भावनात्मक कथा की गहराई को खूबसूरती से समेटे हुए है।

Amrit Ke Dhar Kehu Ketno Piyai Ago Maai Bina Lyrics –  जिगरवाला | आलोक कुमार

अमृत के धार केहु केतनो पियाई एगो माई बिना

अमृत के धार केहु केतनो पियाई एगो माई बिना
अमृत के धार केहु केतनो पियाई एगो माई बिना
कैसे करेजवा जुड़ाई भइया एक माई बिना
कैसे करेजवा जुड़ाई भइया एगो माई बिना

करे एहसान माई दुनिया देखावे ली
बोले बटिया आवे और चले भी सिखावे ली
करे एहसान माई दुनिया देखावे ली
बोले बटिया आवे और चले भी सिखावे ली

मिल जाए अंधन मिली सुख पूरा
माई के दुलार बिना सब कुछ अधूरा
अंचरा उड़ाके हो दूधवा पियाई एगो माई बिना
कैसे करेजवा जुड़ाई भइया एक माई बिना
कैसे करेजवा जुड़ाई भइया एगो माई बिना

नवा माह कोखिया में रखलु सहेज के
दिहल जनमवा माई सारा सुख तज के
नवा माह कोखिया में रखलु सहेज के
दिहल जनमवा माई सारा सुख तज के
कैसे गिनाई तोहार कितना उपकार बा
रोवा रोवा माई हो तो हर कर्जदार बा

करे जुड़िया उमरिया बढ़ाई एगो माई बिना
कैसे करेजवा जुड़ाई भइया एक माई बिना
कैसे करेजवा जुड़ाई भइया एगो माई बिना।

Amrit Ke Dhar Kehu Ketno Piyai Ago Maai Bina Lyrics

Amrit ke dhaar kehu ketno piyai ago maai bina
Amrit ke dhaar kehu ketno piaai ego maai bina
Kaise karejwa juudai bhai ek maai bina
Kaise karejawa judai bhai ago maai bina

Kare ehsaan maai duniya dekhaveli
Bole bati aave aur chale bhi sikhaveli
Kare ehsaaan maai duniya dikhaveli
Bole batiaave aur chale bhi sikhaweli

Mil ja andhan mili sukh poora
Maai ke dulaar bina sab kuch adhoora
Achra udhake ke ho dudhawa piayi ago maai bina
Kaise karejwa juudai bhai ek maai bina
Kaise karejawa judai bhai ko maai bina

Nawa maah kokhiya mein rakhalu sahej ke
Dihal janmawa maai saara sukh tej ke
Naw maah kokhiya me rakhalu sahej ke
Dihalu janmawa maai saara sukh tej ke
Kaise ginai tohar kitna upkaar ba
Rova rova maai ho to har karzdaar ba

Karke jutiya umariya badhai ego maai bina
Kaise karejwa juudai bhai ek maai bina
Kaise karejawa judai bhai ko maai bina.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *