Pari Lagelu Lyrics – प्रमोद प्रेमी यादव

Pari Lagelu Lyrics – प्रमोद प्रेमी यादव

Pari Lagelu Lyrics – परी लागेलु गीत प्रमोद प्रेमी यादव द्वारा गाया गया है, जिसमें उन्होंने अपनी मनमोहक आवाज़ से इस मंत्रमुग्ध कर देने वाले ट्रैक को गाया है। यह असाधारण रचना कलाकार प्रमोद प्रेमी यादव और ख़ुशी राज की प्रतिभा को उजागर करती है, जो किसी और की तरह भावनाओं की यात्रा का वादा करती है। कान्हा सिंह के संगीत और रवि चौहान द्वारा लिखे गए दिल को छू लेने वाले बोलों के साथ, हर घड़ी हरी हरी लागेलु गीत अपनी भावनात्मक कथा की गहराई को खूबसूरती से समेटे हुए है। प्रमोद प्रेमी एंटरटेनमेंट द्वारा विशेष रूप से प्रस्तुत “परी लागेलु” की गीतात्मक समृद्धि में डूबने के लिए बने रहें।

Pari Lagelu Lyrics –  प्रमोद प्रेमी यादव

परी लागेलू

हर घड़ी हरि-हरी लागेलू
सोना सड़िया में परी लागेलू
हर घड़ी हरियारी लागेलू
सोना सड़िया में परी लागेलू

काला केशियाँ में जोड़ा नइखे
जरे वाला मोर परी लागेलू

खट्टा मीठा रसभरी लागेलू
सोना सड़िया में परी लागेलू

हर घड़ी हरियारी लागेलू
सोना सड़िया में परी लागेलू

करे कजरवा जियरा बेकाबू
लगे भरल बा नजरवा में जादू

हवा में मोनी उड़तवात चलेलू
हिले में दिल धड़कावत चलेलू

आज कली कच कली लागेलू
गंगा जल के मछरी लागेलू

जान ताल के तू परी लागेलू
सोना सड़िया में परी लागेलू
हर घड़ी हरियारी लागेलू
सोना सड़िया में परी लागेलू

ऐसन अदा बा की का देबू घायल
ए जान जियते मचायबू तबाही

रवि कान्हा से इनकार काला तू
सुख मिली प्रमोद से प्यार काला तू

चुनमुनिया सुनार लागेलू
ए करेजा फुलझरी लागेलू
हीरा मोती के सिकारी लागेलू
सोना सड़िया में परी लागेलू

हर घड़ी हरि-हरी लागेलू
सोना सड़िया में परी लागेलू
हर घड़ी हरियारी लागेलू
सोना सड़िया में परी लागेलू।

Pari Lagelu Lyrics

Har Ghadi Hari Hari Lagelu
Sona Sadiya Mein Pari Lagelu
Har Ghadi Hariyari Lagelu
Sona Sadiya Me Pari Lagelu

Kala Keshiyan Mein Jora Naikhe
Jare Wala Mor Pari Lagelu

Khatta Meetha Rasbhari Lagelu
Sona Sadiya Mein Pari Lagelu

Har Ghadi Hariyari Lagelu
Sona Sadiya Mein Pari Lagelu

Kare Kajarwa Jiyara Bekabu
Lage Bharal Ba Najarwa Mein Jaadu

Hawa Mein Money Uratwat Chalelu
Hile Mein Dil Dhadkawat Chalelu

Aaj Kali Kach Kali Lagelu
Ganga Jal Ke Machari Lagelu

Jaan Taal Ke Tu Pari Lagelu
Sona Sadiya Mein Pari Lagelu
Har Ghadi Hariyari Lagelu
Sona Sadiya Mein Pari Lagelu

Aisan Adaa Ba Ki Ka Debu Ghayal
Ae Jaan Jiyate Machayibu Tabahi

Ravi Kanha Se Inkaar Kala Tu
Sukh Mili Pramod Se Pyar Kala Tu

Chunmuniya Sunar Lagelu
Ae Kareja Fuljari Lagelu
Heera Moti Ke Sikari Lagelu
Sona Sadiya Mein Pari Lagelu

Har Ghadi Hari Hari Lagelu
Sona Sadiya Mein Pari Lagelu
Har Ghadi Hariyari Lagelu
Sona Sadiya Mein Pari Lagelu.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *