Kareja Ho 2 Lyrics – ZB राय

Kareja Ho 2 Lyrics – ZB राय

Kareja Ho 2 Lyrics – करेजा हो 2 गीत (करेजा हो 2) ZB राय द्वारा हाल ही में रिलीज़ किया गया भोजपुरी गीत है जिसमें पल्लवी और ZB शामिल हैं। ZB राय द्वारा दिया गया संगीत जबकि करेजा हो 2 के बोल ZB राय द्वारा लिखे गए हैं, गीत की भावनात्मक गहराई को खूबसूरती से पूरा करते हैं। आधिकारिक ZB Youtube चैनल पर विशेष रूप से “करेजा हो 2” की गीतात्मक गहराई का पता लगाने के लिए बने रहें।

Kareja Ho 2 Lyrics – ZB राय

“Kareja Ho 2” के बोल:

बड़ा घरवा में होता परेशानी है राजा
बोला कैसे संभाली जवानी है राजा
सैया जी सैया जी सोने हमरा बात के
कैसे हम मिले आंई दियारा में रात के

सुतल होईहे बाऊजी घर के दुआरे
तू अंगना के पार करावा पीछे पिठुआरे
10 दे चलबू ता पार फूलवारी
ए करेजा धीरे चला पहिनले सारी
आवा कभी जान खरीदानी होरी हो
हम बानी करिया तू गोर बाड़ू हो
एक बीता जमीन हम छोड़ बना करम
ता तारा के जान बोलब काहे छोड़ि हो

हो कोचिंग जाए के बहाने
हमसे मिलला ना हो
दे हम काट के करेजा अपन दिल दाना हो
ना देब जा

तू अमरपाली हम खेसारी लगी दाढ़ी में
ए मोर करेजा
ए मोर करेजा तू ता निक लगेलू साड़ी में
ए मोर करेजा तू ता निक लगेलू साड़ी में

आय हाय सुना हो करेजा मोर धनिया
लायम बरात हम बनायम तोहके कनिया
आय हाय सुना हो करेजा मोर धनिया
लायम बरात हम बनायम तोहके कनिया

साइकिल पर घुमाकर राखल बाते गाड़ी में
ए मोर करेजा तू ता निक लगल बाड़ा साड़ी में
ए मोर करेजा तू ता निक लगल बाड़ा साड़ी में।

Kareja Ho 2 Lyrics

Bada gharwa mein hota pareshani hai raja
Bola Kaise sambhali jawani hai raja
Saiya ji saiya ji sone hamra baat ke
Kaise hum mile aayi diyara me raat ke

Sutal hoyihe bauji ghar Ke duware
Tu angana ke paar kar aawa pichuare
10 de chalbu ta paar phulwari
Ae kareja dheere chala pehne baadu saree
Aawa kabhi jaan khariyani hori ho
Hum baani kariya tu gor baadu ho
Ek beeta jameen hum chhod bana karam
Ta Tara ke jaan bolab kahe chhodi ho

Ho coaching jaaye ke bahaane
Hamse mil la na ho
De ham kaat ke kareja apan dil dana ho
Na deb ja

Tu amarpali ham khesari lagi daadhi mein
Ae mor kareja
Ae mor kareja tu ta nik lagelu saadi mein
Ae mor kareja tu ta nik lagelu saadi mein

Aay haay suna ho kareja mor dhaniya
Laayam baraat ham banayam tohke kaniya
Aay haay suna ho kareja mor dhaniya
Laayam baraat ham banayam tohke kaniya

Cycle par ghuma ka raakhal baate gaadi mein
Ae mor karja tu ta nik lagal ba saadi mein
Ae mor karja tu ta nik lagal ba saadi mein.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *