Garam Tel Mal Dunga Lyrics- नीलकमल सिंह

Garam Tel Mal Dunga Lyrics- नीलकमल सिंह

Garam Tel Mal Dunga Lyrics – “गरम तेल माल डूंगा” भोजपुरी गाना है जिसे लोकप्रिय भोजपुरी गायक विजय चौहान ने गाया है। यह गाना आमतौर पर भोजपुरी लोक संगीत में पाया जाता है और इसमें ग्रामीण जीवन की शैली और लोक संगीत की विशेषताएँ होती हैं।गाने के बोल अक्सर भोजपुरी संस्कृति और जीवन की भावनाओं को दर्शाते हैं। यदि आप गाने के बोल या अन्य जानकारी चाहते हैं, तो कृपया बताएं!

Garam Tel Mal Dunga  Lyrics- नीलकमल सिंह


गरम तेल माल डूंगा गीत

आदत लगावल ह तहरे
आ धईला प लागेलु कहरे
आरे आदत लगावल ह तहरे
आ धईला प लागेलु कहरे
ह खाली कहेला जान दूँगा
गरम तेल गरम तेल मल दूँगा
दवाई ला के कल दूँगा
गरम तेल मल दूँगा
दवाई ला के कल दूँगा

भईल बा प्यार बलजोरी मे
लागेलु बरी कमजोरी मे
रानी हो खुल के बतावा ना
डिबा मे लाई की कटोरी मे
ऐ रजाऊ बैंठ चदरिया प
ता हथवा फेरा कमरिया प
तोहर मेहनत के फल दूँगा
गरम तेल गरम तेल मल दूँगा
दवाई ला के कल दूँगा
गरम तेल मल दूँगा
दवाई ला के कल दूँगा

प्यार वाली बात तनी कहे द
कोरा मे हमरा के रहे द
रानी जवनिया के पानी हो
भादो के बाढ़ लेखा बहेदा
बलम जी पहिले हि नईट मे
उड़वला हमके फ्लाईट मे
कहा किस्मत बदल दूँगा
लेआव तेल लेआव तेल मल दूँगा
दवाई ला के कल दूँगा
लेआव तेल मल दूँगा
दवाई ला के कल दूँगा

Garam Tel Mal Dunga Lyrics

Aadat Lagal Ha Tahare
Aa Dhaila Pa Lagelu Kahare
Aare Aadat Lagal Ha Tahare
Aa Dhaila Pa Lagelu Kahare
Ha Khali Kahela Jaan Dunga
Garam Tel Garam Tel Mal Dunga
Dawai La Ke Kal Dunga
Garam Tel Mal Dunga
Dawai La Ke Kal Dunga

Bhail Ba Pyar Baljori Me
Lagelu Bari Kamajori Me
Rani Ho Khul Ke Batawa Na
Diba Me Lai Ki Katori Me
Ae Rajau Baitha Chadariya Pa
Ta Hathwa Phera Kamariya Pa
Tohar Mehanat Ke Faal Dunga
Garam Tel Garam Tel Mal Dunga
Dawai La Ke Kal Dunga
Garam Tel Mal Dunga
Dawai La Ke Kal Dunga

Pyar Wali Baat Tani Kahe Da
Kora Me Hamara Ke Rahe Da
Rani Jawaniya Ke Paani Ho
Bhado Ke Barh Lekha Baheda
Balam Ji Pahile Hi Night Me
Urawala Hamake Flight Me
Kaha Kismat Badal Dunga
Leaawa Tel Leaawa Tel Mal Dunga
Dawai La Ke Kal Dunga
Leaawa Tel Mal Dunga
Dawai La Ke Kal Dunga

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *