Dilwa Lagal Devi Mai Se Lyrics– “Dilwa Lagal Devi Mai Se” एक लोकप्रिय भोजपुरी गाना है जिसे विजय चौहान ने गाया है। इस गाने में भोजपुरी लोक संगीत का अद्वितीय स्वाद और देवी-देवताओं की पूजा से जुड़ी भावनाएं व्यक्त की गई हैं। गाने की खासियत इसकी भावनात्मक प्रस्तुति और लोक गीतों की मिठास में है, जो भोजपुरी सांस्कृतिक धरोहर को दर्शाता है।
दिलवा लागल देवी माई से गीत
आरे दुनिया के सब सुख मिल गइल
उनका सरनिया मे जई के
आरे दुनिया सब सुख मिल गइल
उनका सरनिया जई के
का होई सोना चानी धन दवलतीया
दिलवा लागल देवी माई से
का होई सोना चानी धन दवलतीया
दिलवा लागल देवी माई से
चाह ना बा अब कुछुओ पावला के
मन बा चरण मे नेह लागवाला के
रहे ना कुछु की अौकातिया
त उहे दूर कइली बिपतिया
आरे झोरिया के भरली सनेहिया से दुआरा बेटवा बोलाई के
का होई सोना चानी धन दवलतीया
दिलवा लागल देवी माई से
का होई सोना चानी धन दवलतीया
दिलवा लागल देवी माई से
विजय ना ई उपकार भुलाइहे हो
जब ले जिहे गुणवा बताईहे हो
कईले रहे जवन कलापना
पुरा काइलू विट्टुआ के सपना
सबके बताइनी सबके सुनाइनी गाई गाई के
का होई सोना चानी धन दवलतीया
दिलवा लागल देवी माई से
का होई सोना चानी धन दवलतीया
दिलवा लागल देवी माई से
Dilwa Lagal Devi Mai Se Lyrics
Aare Duniya Ke Sab Sukh Mil Gail
Unka Saraniya Me Jaie Ke
Aare Duniya Sab Sukh Mil Gail
Unka Saraniya Jaie Ke
Ka Hoi Sona Chani Dhan Dawalatiya
Dilwa Lagal Devi Mai Se
Ka Hoi Sona Chani Dhan Dawalatiya
Dilwa Lagal Devi Mai Se
Chah Na Ba Ab Kuchhuo Pawala Ke
Man Ba Charan Me Neh Lagawala Ke
Rahe Na Kuchhu Ke Aaukatiya
Ta Uhe Dur Kaili Bipatiya
Aare Jhoriya Ke Bharali Sanehiya Se Duaara Betawa Bolai Ke
Ka Hoi Sona Chani Dhan Dawalatiya
Dilwa Lagal Devi Mai Se
Ka Hoi Sona Chani Dhan Dawalatiya
Dilwa Lagal Devi Mai Se
Vijay Na E Upkar Bhulaiha Ho
Jab Le Jihe Gunawa Bataihe Ho
Kaile Rahe Jawan Kalpna
Pura Kailu Vittua Ke Sapna
Sabke Bataini Sabke Sunaini Gai Gai Ke
Ka Hoi Sona Chani Dhan Dawalatiya
Dilwa Lagal Devi Mai Se
Ka Hoi Sona Chani Dhan Dawalatiya
Dilwa Lagal Devi Mai Se