Aasman Se Utaral Badu Lyrics – खेसारी लाल यादव

Aasman Se Utaral Badu Lyrics – खेसारी लाल यादव

Aasman Se Utaral Badu Lyrics – आसमान से उतरल बाडू गीत खेसारी लाल यादव और शिल्पी राज द्वारा गाए गए हैं, जिन्होंने इस मंत्रमुग्ध कर देने वाले ट्रैक में अपनी मधुर आवाज़ दी है। यह असाधारण रचना कलाकारों निकिता भारद्वाज और खेसारी लाल यादव की प्रतिभा को उजागर करती है, जो किसी और की तरह भावनाओं की यात्रा का वादा करती है। आर्य शर्मा के संगीत और विशाल भारती द्वारा लिखे गए दिल को छू लेने वाले बोलों के साथ, आसमान से उतरल बाडू गीत अपनी भावनात्मक कथा की गहराई को खूबसूरती से समेटे हुए है। खेसारी म्यूजिक वर्ल्ड द्वारा विशेष रूप से प्रस्तुत “एका करेलु” की गीतात्मक समृद्धि में डूबने के लिए बने रहें।

Aasman Se Utaral Badu Lyrics – खेसारी लाल यादव

Aasman Se Utaral Badu Lyrics

देखी सूरतिया हरलाला कहीं
कारिया कजरवा पे मारेला कहीं
जीए देबू तब ना अच्छा

आसमान से उतरल बड़ू तब का
धरती पे ई का करेलू

जब माथवा पे टीका करेलू हाँ
ए जान ए जान के भी टीका करेलू हाहा
जब माथवा पे टीका करेलू हाँ
ए जान ए जान के भी टीका करेलू अइसन का

हाँ ऐसे ना मोर सुघराई निरेखा
लाग जाएगी नजर ना तुकुर-तुकुर देख
डाली पे बल धरले बड़ू हो हाँ
सीना से दिल कढ़ले बड़ू हो
जियात कैसे बा

लइका के बिगाड़ तरु अच्छा
तू ता ईना मीना-दीका करेलू

जब माथवा पे टीका करेलू
ए जान-ए-जान के भी टीका करेलू
जब माथवा पे टीका करेलू हाँ
ए जान-ए-जान के भी टीका करेलू

जब माथवा पे टीका करेलू
कर लफुआई ना पढ़ाई पे ध्यान दे
आ लइका के पीछे ना बाबू तू जान दे
बरबाद हो जाएब
कि भलही फेल हो जाएब हो
आ कशाहूं तोहके पठाईब हो
हूं मुश्किल बा

ता हम ता तोहरे में लागल बानी ओ हो
पागल करे के तरीका करेलू

जब माथवा पे टीका करेलू
ए जान-ए-जान के भी टीका करेलू पागल
जब माथवा पे टीका करेलू
ए जान-ए-जान के भी टीका करेलू.

Aasman Se Utaral Badu Lyrics

Dekhi Suratia Hahrala Kahen
Kariya Kajarwa Pe Marela Kahen
Jiye Debu Tab Na Achha

Aasman Se Utaral Badu Tab Ka
Dharti Pe Ee Ka Karelu

Jab Mathwa Pe Tika Karelu Haan
Ae Jaan E Jaan Ke Bhi Tika Karelu Hahaha
Jab Mathwa Pe Tika Karelu Haan
Ae Jaan E Jaan Ke Bhi Tika Karelu Aisan Ka

Haan Aise Na Mor Sugharai Nirekha
Laag Jayi Nazar Na Tukur-Tukur Dekh
Daali Pe Bal Dharale Badu Ho Haan
Seena Se Dil Kadhele Badu Ho Jiyat Kaise Ba

Laikan Ke Bigaad Taru Achha
Tu Ta Eena Meena-Dika Karelu

Jab Mathwa Pe Tika Karelou
Ae Jaan-E-Jaan Ke Bhi Tika Karelou
Jab Mathwa Pe Tika Karelou Haan
Ae Jaan-E-Jaan Ke Bhi Tika Karelou

Jab Mathwa Pe Tika Karelou
Kar Lafuaai Na Padhai Pe Dhyan De
Aa Laikin Ke Peeche Na Babu Tu Jaan De
Barbad Bo Jaaib
Ki Bhalhi Fail Ho Jaaib Ho
Aa Kasahun Toheke Pataiib Ho Huh Mushkil Ba

Ta Hum Ta Tohre Mein Lagal Baani O Ho
Paagal Kare Ke Tarika Karelou

Jab Mathwa Pe Tika Karelou
Ae, Jaan-E-Jaan Ke Bhi Tika Karelu Pagal
Jab Mathwa Pe Tika Karelou
Ae Jaan-E-Jaan Ke Bhi Tika Karelu.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *