Batti Kat Gaya Re Lyrics –– खेसारी लाल यादव | सपना चौहान

Batti Kat Gaya Re Lyrics –– खेसारी लाल यादव | सपना चौहान

Batti Kat Gaya Re Lyrics – खेसारी लाल यादव और शिल्पी राज द्वारा गाए गए गाने ‘बत्ती कट गया रे’ के बोल हाल ही में रिलीज़ हुए हैं, जिसमें सपना चौहान और खेसारी लाल यादव फीचर हैं। इसे आर्य शर्मा और कन्हैया सिंह ने संगीत दिया है और गीत के बोल मनीष राज ने लिखे हैं, जो गीत की भावनात्मक गहराई को बहुत ही सुंदर तरीके से प्रकट करते हैं। ‘बत्ती कट गया रे’ के गाने की भावनाओं से भरी गहराई को जानने के लिए वेस्ट भोजपुरी यूट्यूब चैनल पर बने रहें।

Batti Kat Gaya Re Lyrics –– खेसारी लाल यादव | सपना चौहान

बत्ती कट गया रे लिरिक्स

रतिया सोहाग वाली का का भइल बोला
कच्चे कच्चे गाछ कैसे पका भइल बोला

रतिया सोहाग वाली का का भइल बोला
कच्चे कच्चे गाछ कैसे पका भइल बोला

हन खेल गेलू आ की फेल भइलू बोला
लव वाला कैसन रिजल्ट दे ऐ रे

बत्ती कट गया रे सैया सत गया रे
बत्ती कट गया रे सैया सत गया रे
सारा माटर मिनात में सलात गया रे
बत्ती कट गया रे सैया सत गया रे
सारा माटर मिनात में सलात गया रे
हन राज खोला ना कैसन धमाल हुआ जी
आगे बोला ना का का कमाल हुआ जी

हमारा गलिया के सुना ऐसन हाल हुआ जी
जैसे सेब कश्मीरी लाले लाल हुआ जी
हन राज खोला ना कैसन धमाल हुआ जी
आगे बोला ना का का कमाल हुआ जी
हमारा गलिया के सुना ऐसन हाल हुआ जी
जैसे सेव कश्मीरी लाले लाल हुआ जी
माजा मिलल आ की सजा मिलल
प्यार पूरा हुआ कि कुछू घट गया रे
बाटी कट गया रे सैया सत गया रे
बाटी कट गया रे सैया सत गया रे
सारा माटर मिनाट में सलात गया रे
बाटी कट गया रे सैया सत गया रे
सारा माटर मिनाट में सलात गया रे
लागे प्यार बेसुमार ऐ जनाब भइल हो
आरे तहरो भी दिल दगे बाग भइल हो
ऐ कन्हैया मनीष मन लग गईल हो
खेसारी जी के पके भाग जग गईल हो
लागे प्यार बेसुमार ऐ जनाब भइल हो
आरे तहरो भी दिल दगे बाग भइल हो
ऐ कन्हैया मनीष मन लग गईल हो
खेसारी जी के पके भाग जग गेल हो

खुस भैलू धनिया की दुखी भैल मन
वादा पूरा किया की पलट गया रे

बाटी कट गया रे सैया सत गया रे
बाटी कट गया रे सैया सत गया रे
सारा माटर मिनात में सलात गया रे
बाटी कट गया रे सैया सत गया रे
सारा माटर मिनात में सलात गया रे

Batti Kat Gaya Re Lyrics

Ratiya Sohag Wali Ka Ka Bhail Bola
Kache Kache Gachh Kaise Paka Bhail Bola

Ratiya Sohag Wali Ka Ka Bhail Bola
Kache Kache Gachh Kaise Paka Bhail Bola

Han Khel Gailu Aa Ki Fel Bhailu Bola
Love Wala Kaisan Result De Ae Re

Bati Kat Gaya Re Saiya Sat Gaya Re
Bati Kat Gaya Re Saiya Sat Gaya Re
Sara Mater Minat Me Salat Gaya Re
Bati Kat Gaya Re Saiya Sat Gaya Re
Sara Mater Minat Me Salat Gaya Re

Han Raj Khola Na Kaisan Dhamal Hua Ji
Aage Bola Na Ka Ka Kamal Hua Ji

Hamara Galiya Ke Suna Aaisan Haal Hua Ji
Jaise Seb Kashmiri Lale Lal Hua Ji
Han Raj Khola Na Kaisan Dhamal Hua Ji
Aage Bola Na Ka Ka Kamal Hua Ji

Hamara Galiya Ke Suna Aaisan Haal Hua Ji
Jaise Sev Kashmiri Lale Lal Hua Ji

Maaza Milal Aa Ki Saja Milal
Pyar Pura Hua Ki Kuchhu Ghat Gaya Re

Bati Kat Gaya Re Saiya Sat Gaya Re
Bati Kat Gaya Re Saiya Sat Gaya Re
Sara Mater Minat Me Salat Gaya Re
Bati Kat Gaya Re Saiya Sat Gaya Re
Sara Mater Minat Me Salat Gaya Re

Lage Pyar Besumar Ae Janab Bhail Ho
Aare Taharo Bhi Dil Dage Baag Bhail Ho

Ae Kanhaiya Manish Man Lag Gail Ho
Khesari Ji Ke Pake Bhag Jag Gail Ho

Lage Pyar Besumar Ae Janab Bhail Ho
Aare Taharo Bhi Dil Dage Baag Bhail Ho
Ae Kanhaiya Manish Man Lag Gail Ho
Khesari Ji Ke Pake Bhag Jag Gail Ho

Khus Bhailu Dhaniya Ki Dukhi Bhail Man
Wada Pura Kiya Ki Palat Gaya Re

Bati Kat Gaya Re Saiya Sat Gaya Re
Bati Kat Gaya Re Saiya Sat Gaya Re
Sara Mater Minat Me Salat Gaya Re
Bati Kat Gaya Re Saiya Sat Gaya Re
Sara Mater Minat Me Salat Gaya Re

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *