Chhalakata Hamro Jawaniya Lyrics – पवन सिंह

Chhalakata Hamro Jawaniya Lyrics - पवन सिंह

Chhalakata Hamro Jawaniya Lyrics – “छलकता हमरो जवानीया” एक लोकप्रिय भोजपुरी गीत है जिसमें पवन सिंह की आवाज़ है। इस गाने में गायक अपनी जवानी के overflow होने की बात करता है, और इसे राजा (प्रियतम) के सामने प्रस्तुत करता है। गीत में भारी भावनाओं और प्रेम की गहराई को दर्शाया गया है, जिसमें बताया गया है कि प्रेमिका की उपस्थिति से हर पल खास बन जाता है।

Chhalakata Hamro Jawaniya Lyrics - पवन सिंह

गीत:

छलकता हमरो जवानीया ऐ राजा,
छलकता हमरो जवानीया ऐ राजा,
जैसे कि बलाती के पानी हो कुछु बोली,
हो रानी हमहुं ओवरलोड बानी हो,
आवा धली रानी हमहुं ओवरलोड बानी हो,
आवा धली।
रउवा बानी तैयार हमहुं बानी तैयार आए,
ओढ़नी के ओढ़ली कच्चीचनी,
काली जवान करे मन,
सबे रोवरे बा धन राजा।
कहिया से हम जोगावेले बानी,
रानी फेरा में जब से तोहरे लागल बानी,
जाने हम केतना रतिया,
ऐसे ही जगल बानी।
रोवरेला राजा हम खटिया बिछवानी,
देखी लागे के मच्छरदानी हो,
चली चली रानी हमहुं ओवरलोड बानी हो,
आवा धली।
रानी हमहुं ओवरलोड बानी हो,
आवा धली।
मिलल रसदार जानी करी,
ई बेकर तानी मौका के,
फायदा उठाईं ऐ ऐ,
अपन सीना से सताके,
दूरी सागर मिटाके राजा,
हठवा से हठवा सटाईं ऐ,
लागे एकहि दिनवा में हमके,
तार देबू हो सारा लव के खजाना।
रहुए ले हाजिर बाड़ी रहुए,
ई रानीया दूसर के करी,
छेड़खानीया कुछु का ली।
हो रानी हमहुं ओवरलोड बानी हो,
आवा धली रानी हमहुं ओवरलोड बानी हो,
आवा धली।

Chhalakata Hamro Jawaniya Lyrics

Chhalakata Hamro
Jawaniya a Raja
A Chhalakata Hamro
Jawaniya a Raja
Jaise Ki Balati Ke
Paniya Ho Kuchhu Boli
Ho Rani Hamahun Overload
Bani Ho Aawa Dhali
Rani Hamahun Overload
Bani Ho Aawa Dhali
Rauaa Bani Taiyar Hamhun
Bani Taiyar Aaye
Odani Ke Odhali
Kattichani
Kali jawan Kare Mann
Sabe Rowre Ba dhan Raja
Kahiya Se hum
Jogawale Bani
Rani Phera Mein Jab
Se Tohare Lagal Bani
Jane Hum Ketana Rattiya
Ase Hi Jagal Bani
Rowarela raja hum
khatiya bichhowani
Dekhi Lagaa ke
machhardaniya ho
chali chali
rani hamahun overload
bani ho aawa dhali
Rani hamahun overload
bani ho aawa dhali
Milal rasdar jani kari
e bekar tani mauka ke
faida uthai aai aai
aapan sina se sata ke
duri sagaro mita ke raja
hothawa se hothawa
satai aai
laage ekahi dinwa me hamke
taar debu ho saara laove
ke khzana aajuye jhaar
lebu ho
rahue le hajir baadi rahue
e rania dusar ke kari
chhedkhaniya kucch ka lee
Ho rani hamahu overload
baani aawa dha dhali
raani hamahu overload
baani ho aawa dhali

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *