Mamla Chori Ke Lyrics- “Mamla Chori Ke” एक भोजपुरी गाना है जिसमें पवन सिंह और काजल राघवानी के बेहतरीन प्रदर्शन को दर्शाया गया है। गाने के बोल आमतौर पर प्रेम और रोमांस से जुड़े होते हैं, और इसमें हास्य और मस्ती का भी तड़का होता है।
गीत के बोल
होली है.. होली है
होली है.. होली है
होली है.. होली है
होली….. है…..
होली है..
मस्ती में मातल रही.., कवनो सुतला में डाल देले बा..
सारा रा रा…
अरे अईसन बेशर्मी रहे.. साला गरमी निकाल देले बा…
होली है…
मस्ती में मातल रही… कवनो सुतला में डाल देले बा…
अरे अईसन बेशर्मी रहे… साला गरमी निकाल देले बा…
मेने खजनवा लुटलस गहना- गुरिया छोड़ी के
रिपोटवा लिखी दरोगा जी मामला चोली चोरी के
रिपोटवा लिखी दरोगा जी मामला चोली चोरी के…
इनकर चिजवा बरान्ड रहल ह
फगुआ में लईकन के डिमांड रहल ह
अरे ए दोरोगा जी
हमरा लागल रहे कवनो बगले के
परल उहे पसंद वोही पगले के
भईल बा ओवर डाली के गोबर जाम काइले बा मोरी के
रिपोटवा लिखी दरोगा जी मामला चोली चोरी के
रिपोटवा लिखी दरोगा जी मामला चोली चोरी के…
होली है.. होली है..
होली… है…
सुनी ए हुजुर जालीदार रहलह
लागता की चोर हुशियार रहलह
जदी मिलिहे त झोक देब चूल्हा में
बोली कइसे के राखबअ खुला में
कृष्णा बेदर्दी खेसारी लगमावा ले गइल घोड़ी के
रिपोटवा लिखी दरोगा जी मामला चोली चोरी के
रिपोटवा लिखी दरोगा जी मामला चोली चोरी के…
Mamla Chori Ke Lyrics
Holi Hai… Holi Hai
Holi Hai.. Holi Hai
Holi Hai.. Holi Hai..
Holi Hai..
Masti Me Matal Rahi… Kawano Sutla Me Dal Dele Ba..
Sara Ra Ra…
Are Aisan Beshrmi Rahe.. Sala Garmi Nikal Dele Ba…
Holi Hai…
Masti Me Matal Rahi… Kawano Sutla Me Dal Dele Ba…
Are Aisan Beshrmi Rahe.. Sala Garmi Nikal Dele Ba…
Men Khajanwa Lutlas Gahna Guriya Chhodi Ke..
Ripotwa Likhi Daroga Ji Mamala Choli Chori Ke
Ripotwa Likhi Daroga Ji Mamala Choli Chori Ke
Enakar Chijwa Barand Rahal H
Faguwa Me Laikan Ke Dimand Rahal H
Are A Daroga Ji
Hamra Lagal Rahe Kawano Bagale Ke
Paral Uhe Pasand Wohi Pagale Ke
Bhail Ba Over Dali Ke Gobar Jaam Kaile Ba Mori Ke
Ripotwa Likhi Daroga Ji Mamla Choli Chori Ke
Ripotwa Likhi Daroga Ji Mamla Choli Chori Ke
Holi Hai.. Holi Hai..
Holi… Hai…
Suni A Hujur Jalidar Rahalah
Lagata Ki Chor Hushiyar Rahalah
Jadi Milihe T Jhok Deb Chulha Me
Boli Kaise Ke Rakhaba Khula Me
Krishna Bedardi Khesari Lagmawa Le Gail Ghodi Ke
Ripotwa Likhi Daroga Ji Mamla Choli Chori Ke
Ripotwa Likhi Daroga Ji Mamla Choli Chori Ke