Kamar Damage Lyrics – खेसारी लाल यादव

Kamar Damage Lyrics – खेसारी लाल यादव

Kamar Damage Lyrics – कमर डैमेज लिरिक्स खेसारी लाल यादव द्वारा हाल ही में रिलीज हुआ भोजपुरी गाना है जिसमें नीलम गिरी और खेसारी लाल यादव हैं, संगीत प्रियांशु सिंह ने दिया है, जबकि कमर डैमेज लिरिक्स कुंदन प्रीत ने लिखे हैं, कलाकार खूबसूरती से इमोशनल करते हैं गाने की गहराई. “कमर डैमेज” की गीतात्मक गहराई का पता लगाने के लिए विशेष रूप से आराध्या फिल्म्स यूट्यूब चैनल पर बने रहें।

Kamar Damage Lyrics – खेसारी लाल यादव

कमर डैमेज के बोल

भले शादी काके लील टच नहीं करे देब
मिली ना जबाब तब ले देह नहीं धरे देब

राजा हो! ई, राजा हो! ई

भले शादी काके लील टच नहीं करे देब
मिली ना जबाब तब ले देह नहीं धरे देब

कितना दिन ले चलाएब ई वॉरंटी लिख के दा
कमर डैमेज नहीं करा ई वॉरंटी लिख के दा
कमर डैमेज नहीं करा ई वॉरंटी लिख के दा

एहे हा चमुक जे सटावले रही हो
असर पुरे पूर ले चढ़वाले रही हो

चढ़वाले रही हो,
राजाओ हो!

गबाड़ा के साइड होई जइबा हाथे ना ऐबा तू,
ऐबा तू,

आए सिस्टम में कवनो खराबी त हमके सटाइब तू,
सटाइब तू,

कितना ड्यूटी हा कितना एबसेंट लिख के दा
कमर डैमेज नहीं करा ई वॉरंटी लिख के दा
कमर डैमेज नहीं करा ई वॉरंटी लिख के दा

कुंदन खेसारी जैसे चेत ना रही
सुभात जवानी के कीत ना रही

बाद में का कटब?
का कटब?

सब पहिले से सोचले बानी हम कुल बटिया हो,
कुल बटिया हो
एक एक के पोरावा नवा एंज के रतिया हो,
के रतिया हो

हमरे नौकरीया करब परमानेंटली लिख के दा
कमर डैमेज नहीं करा ई वॉरंटी लिख के दा
कमर डैमेज नहीं करा ई वॉरंटी लिख के दा
दे दा, दे दा, दा.

Kamar Damage Lyrics
Bhale shaadi kake laeela touch nahi kare deb
Mili na jabab tab le deh nahi dhare deb

Raja ho! E, raja ho! E

Bhale shaadi kake laeela touch nahi kare deb
Mili na jabab tab le deh nahi dhare deb

Ketna din le chalaeeb ee warranty likh ke da
Kamar damage nahi kara ee warranty likh ke da
Kamar damage nahi kara ee warranty likh ke da

Ehe ha chumuk je satawale rahi ho
Asar pore por le chadhawale rahi ho

Chadhawale rahi ho,
Rajaoo ho!

Gabada ke side hoi jaiba haathe naa aeeba tu,
Aeeba tu,

Aaee system me Kawano kharabi ta hamke sataeeb tu,
Sataeeb tu,

Ketna duty ha ketna apsenty likh ke da
Kamar damage nahi kara ee warranty likh ke da
Kamar damage nahi kara ee warranty likh ke da

Kundan Khesari jaise chet naa rahi
Subahit jawaniya ke kheet naa rahi

Baad me ka katab?
Ka katab?

Sab pahile se sochle baani ham kul batiya ho,
kul batiya ho
Ek ek ke porawa nawaem aaj ke ratiya ho,
Ke ratiya ho

Hamare nokariya karab permanenty likh ke da
Kamar damage nahi kara ee warranty likh ke da
Kamar damage nahi kara ee warranty likh ke da
De da, de da, da.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *