Yo Rohtak Se 2 Lyrics – अमित सैनी रोहतकिया

Yo Rohtak Se 2 Lyrics – अमित सैनी रोहतकिया

Yo Rohtak Se 2 Lyrics – Yo Rohtak Se 2″ के बोल अमित सैनी रोहतकिया द्वारा हाल ही में रिलीज़ किए गए हरियाणवी गाने के हैं। इस गाने में अमित सैनी रोहतकिया और तिजारा वाइंस नज़र आ रहे हैं। इस गाने का संगीत भी अमित सैनी रोहतकिया ने ही दिया है, और इसके बोल भी उन्होंने खुद लिखे हैं। “Yo Rohtak Se 2” के बोल गाने की भावनात्मक गहराई को खूबसूरती से दर्शाते हैं। इस गाने के गहरे अर्थों को जानने के लिए अमित सैनी रोहतकिया के यूट्यूब चैनल पर बने रहें।

Yo Rohtak Se 2 Lyrics – अमित सैनी रोहतकिया

यो रोहतक से 2 के बोल

अरे सुल्फ़े के दम मारा गेल्या भूखी खड़े सा
हाँ डिग्गी में दो तेरे शहर के बुक्की थारे सा
तू पी के घणी भगावे, कदे इंस्टा पे लाइव आवे
ये रंड्या आली हरकत पे माने बहुत घणा चो आवे से

ये नकली चैन पहन के गाल में
रे तू अंडा कोनी बाल में
ये रोहतक में मेरे भाई 1500 की दो आवे से

अरे कदे जेल कदे पहाड़ा में
या बाजे से लफ़ंडरा की
हाथ में कट्टा काटे में गोली घलरी 315 की
अरे ठंडी बीयर गेल्या रे लेग पीस भी लेवा सा
हम मनस मारन की एक जायज फीस भी लेवा सा
अरे तेरे बरगे बहुत घणे चांदे
दिए छोड़ चला के डंडे
तू महरे स्कूल में पढ़के हमनें ज्ञान सिखावे से

ये नकली चैन पहन के गाल में
रे तू अंडा कोनी बाल में
ये रोहतक में मेरे भाई 1500 की दो आवे से

रे हमने साफ-साफ लिखवा रख्या से अपने गेटा पे
यहां गुंडे सुधारे जाते हैं भाई सस्ते रेटा पे
हम प्रशासन ने रपिया अपने शोक में देवा सा
ये असले असले तो मेरे भाई ठीक में देवा सा
अरे रोहतक में पूछिए नाम
चंडीगढ़ ते करा दे काम
अरे महरे की धाला खुलके ने बता कौन सा गांव से
ये नकली चैन पहन के गाल में
रे तू अंडा कोनी बाल में
ये रोहतक में मेरे भाई 1500 की दो आवे से।

Yo Rohtak Se 2 Lyrics

Are Sulfe ke dam maara gelya bukhi khare saa
Han diggi mein do tere sehar ke bukki thare sa
Tu pee ke ghani bhagave kade insta pe live aave
Ye randya aali harkat pe mane bohot ghana cho aave se

Ye nakli chain pehar ke gal mein
Re tu anda koni bal mein
Ye rohtak mein mere bhai 1500 ki do aave se

Arre kade jail kade pahada mein
ya baaje se lafandara ki
Haath mein katta kaate mein goli ghalri 315 ki
Are thandi beer gelya re leg piece bhi leva sa
Ham Manas maran ki ek jayaj fees bhi leva sa
Arre tere barge bohot ghane chande
Diye chod chala ke dande
Tu mahre school mein padhke hamne gyan sikhave se

Ye nakli chain pehar ke gal mein
Re tu anda koni bal mein
Ye Rohtak mein mere bhai 1500 ki do aave se

Re hamne saaf saaf likhwa rakhya se apne geta pe
Yaha gunde sudhare jate hai bhai saste reta pe
Ham parshashan ne rapiya apne shok mein deva sa
Ye asle asle to mere bhai thik mein deva sa
Arre rohtak mein puchiye naam
Chandigarh te kara de kaam
Arre mahre ki dhala khulke ne bata konsa gaave se
Ye nakli chain pehar ke gal mein
Re tu anda koni bal mein
Ye Rohtak mein mere bhai 1500 ki do aave se.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *