Ye Nain Katore Se Lyrics – खासा आला चाहर

image (5)

Ye Nain Katore Se Lyrics – ये नैन कटोरे से गीत खासा आला चाहर द्वारा गाए गए इस मंत्रमुग्ध कर देने वाले ट्रैक में उनकी मनमोहक आवाज़ है। यह असाधारण रचना कलाकारों खासा आला चाहर और काशिका सिसोदिया की प्रतिभा को उजागर करती है, जो किसी और की तरह भावनाओं की यात्रा का वादा करती है। डीजे स्काई के संगीत और खासा आला चाहर द्वारा लिखे गए दिल को छू लेने वाले बोलों के साथ, ये नैन कटोरे से गीत अपनी भावनात्मक कथा की गहराई को खूबसूरती से समेटे हुए हैं। देसी रॉक द्वारा विशेष रूप से प्रस्तुत “टोकनी” की गीतात्मक समृद्धि में डूबने के लिए हमारे साथ बने रहें।

ये नैन कटोरे से गीत

टोकनी पीतल की पीतल की ब्याणी तो मोल मंगाई
टोकनी पीतल की पीतल की ब्याणी तो मोल मंगाई
टोकनी पीतल की पीतल की ब्याणी तो मोल मंगाई

तेरी टोकनी की पीतल की एम पीतल रखहु लोहे में
जिसने सारे बोले पापी बंदा हूं सुन वोय मैं
तेरी मेरी ना जोत मिले मेरी मिलनी चले जेला में
हमने ठाड़े कांड क्रे न जारी मारी मेला

गेल दुख पावगी पावगी ए तने मिलज्या ओर भतेरे
प्यार ना कर्म में कर्म में ए मत लेव सपने मेरे

टोकनी पीतल की पीतल की ब्याणी तो मोल मंगाई
टोकनी पीतल की पीतल की ब्याणी तो मोल मंगाई
टोकनी पीतल की पीतल की ब्याणी तो मोल मंगाई

तू पार्वती ज्यू रानी से
मुख्य भोले की ज्यू फक्कड़ सु
तू चाँद की महके बरगी
मैं सिधा सा कोई लक्कड़ सू
हम मरके बंदा ढोल्या हाथ
मने प्रवाह नी किसे साले की
मृज्यागा पीआर झुके नहि एस बात या खासा आले की

ये नैन कटोरे से अर्जुन ज्यू तीर चलव
जन तू कध लेव चुनि दांता के माह जब तू दबाव

टोकनी पीतल की पीतल की ब्याणी तो मोल मंगाई
टोकनी पीतल की पीतल की ब्याणी तो मोल मंगाई
टोकनी पीतल की पीतल की ब्याणी तो मोल मंगाई

तू कोमल काया की छोरी
तेरी कमर पर टैटू छपर्या से
तू भीरी दोनाली बरगी से
तेरा रूप कसुता निखरी से
तू गलत जोन एन आजेगी ना तेरी गेल्या न्या होगा
वो अची किस्मत आला स जिस गेल्या तेरा ब्याह होगा
रे चोकी थाने में चोकी थाने में
रे ग्या अधा जीवन बीत
छैल कोई ढूंढ जलि तने मिलज्यागा कोई मीत।

Ye Nain Katore Se Lyrics

Tokni Pital Ki Pital Ki Byani To Mol Mangai
Tokni Peetal Ki Peetal Ki Byani To Mol Mangai
Tokni Peetal Ki Peetal Ki Byani To Mol Mangai

Teri Tokni Ki Pital Ki M Pital Rkahu Lohe Me
Jisne Sare Bole Papi Banda Hu Sun Voye Main
Teri Meri Na Jot Mile Meri Milni Chale Jela Me
Hmne Thade Kand Kre Na Jari Mari Mela

Gel Dukh Pavgi Pavgi A Tne Miljya Or Bhatere
Pyar Na Karma Me Karma Me A Mat Lev Sapne Mere

Tokni Peetal Ki Peetal Ki Byani to Mol Mangai
Tokni Peetal Ki Peetal Ki Byani to Mol Mangai
Tokni Peetal Ki Peetal Ki Byani to Mol Mangai

Tu Parvati Jyu Rani Se
Main Bhole Ki Jyu Fakkad Su
Tu Chadan Ki Mehke Bargi
Main Sidha Sa Koi Lakkad Su
Hum Marke Banda Dholya Hath
Mane Prvah Ni Kise Saale Ki
Mrjyaga Pr Jhuke Nhi S Bat Ya Khasa Aale Ki

Ye Nain Katore Se Katore Se Arjun Jyu Teer Chlav
Jan Tu Kadh Lev Chuni Danta Ke Mah Jab Tu Dbav

Tokni Peetal Ki Peetal Ki Byani To Mol Mangai
Tokni Pital Ki Pital Ki Byani Toh Mol Mangai
Tokni Peetal Ki Peetal Ki Byani To Mol Mangai

Tu Komal Kaya Ki Chori
Teri Kamar Pe Tattoo Chhaprya Se
Tu Bhri Donali Bargi Se
Tera Rup Kasuta Nikhrya Se
Tu Galt Zone N Aajegi Na Teri Gelya Nyah Hoga
Vo Achi Kismt Aala S Jis Gelya Tera Byah Hoga
Re Choki Thane Me Choki Thane Me
Re Gya Adha Jivan Beet
Chail Koi Dhundh Jali Tne Miljyaga Koi Meet.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *