Vakaalat Lyrics: बिरू कतारिया | मसूम शर्मा | स्वेता चौहान | आशु ट्विंकल

Vakaalat Lyrics: बिरू कतारिया | मसूम शर्मा | स्वेता चौहान | आशु ट्विंकल

Vakaalat Lyrics: “वकालत” एलबम का यह हरियाणवी गाना 2024 में रिलीज हुआ, जिसमें बिरू कतारिया, मसूम शर्मा, स्वेता चौहान और आशु ट्विंकल ने अपनी आवाज दी है। यह गाना जबरदस्त बीट्स और देसी ठाठ के साथ युवाओं को काफी पसंद आ रहा है, जिसमें हरियाणवी अंदाज और जोश साफ झलकता है।

वकालत लिरिक्स

हो मन्ने बता तू कड़े मिल्ले सै दो नंबर के असले रे
तू डेढ़ साल में मारे इक म्हीने में मेट दूं मसले रे

हो टेलीविजन में मेरे ख्याल तै लड़ती देखली रानी को
लागे सै फूलन देवी की आज पड़ी सै कहानी को

घाट घाल दूं जे मरजाने फेर मेरे तै कहीए रे
तू देले ध्यान वकालत में मन्ने जेल जमानत चाहिए रे
तू देले ध्यान वकालत में मन्ने जेल जमानत चाहिए रे

हो डरती कोन्या जान तेरी या बंदूका कै झटके तै
कर द्युंगी त्योहार आंगली धरवा देणे खटके पै
कदे आंख्या देखी माखी darling खाया नी करदे
रे करवा दे सै नाश या रंजिश लाया नी करदे

रे खड़े खड़े तेरे देखें बैर मैं जाम करादूं पईए रे
तू देले ध्यान वकालत में मन्ने जेल जमानत चाहिए रे
तू देले ध्यान वकालत में मन्ने जेल जमानत चाहिए रे
मूर्थलिया विशाल एक भी ना वाकये कहूं बिन तोले मैं

तू एक बे दे दे इजाज़त तो डाढ़े में बदल दूं ओल्हे ने
जब चलके जा गोली सुन ले कई दिन ताप भी उतरे ना

जे मार दिया कोई मानस तो सिर तै यो पाप भी उतरे ना
तेरे आज रजाने मन्ने दिखा सै कड़े कड़े तेरे ठईए रे

तू देले ध्यान वकालत में मन्ने जेल जमानत चाहिए रे
तू देले ध्यान वकालत में मन्ने जेल जमानत चाहिए रे

Vakaalat Lyrics

Ho manne bata tu kadde mille se do number ke asle re
Tu dedh saal mein maare ik mahine mein met doon masle re

Ho television mein mere khyaal te ladti dekhli rani ko
Laage se Phoolan Devi ki aaj padi se kahani ko

Ghaat ghaal doon je marjaane fer mere te kahiye re
Tu dele dhyaan vakalat mein manne jail jamanat chahiye re
Tu dele dhyaan vakalat mein manne jail jamanat chahiye re

Ho darti konya jaan teri ya bandooka ke jhatke te
Kar dyungi tyohaar aangli dharwa dene khatke pe
Kade aankhya dekhi makhi darling khaya ni karde
Re karwa de se naash ya ranjish laaya ni karde

Re khade khade tere dekhen bair main jaam karadu paiye re
Tu dele dhyaan vakalat mein manne jail jamanat chahiye re
Tu dele dhyaan vakalat mein manne jail jamanat chahiye re

Murthaliya Vishal ek bhi na waakye kahun bin tole main
Tu ek be de de ijaazat to daadhe mein badal doon olhe ne
Jab chalke ja goli sun le kai din taap bhi utre na

Je maar diya koi maanas to sir te yo paap bhi utre na
Tere aaj rajane manne dikha se kadde kadde tere thaiye re

Tu dele dhyaan vakalat mein manne jail jamanat chahiye re
Tu dele dhyaan vakalat mein manne jail jamanat chahiye re

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *