Udte Teer Jamaiya Ke Lyrics: उड़ते तीर जमैया के एल्बम का यह हरियाणवी गाना 2024 में रिलीज़ हुआ, जिसे मासूम शर्मा और आशु ट्विंकल ने गाया है। इसमें निश्छय शर्मा ने फीचर किया है। इस गाने में दमदार बीट्स, देसी तड़का और अलग अंदाज में हरियाणा की युवा सोच को दिखाया गया है। यह गाना तेजी से युवाओं में पॉपुलर हो रहा है।
उड़ते तीर जामिया के लिरिक्स
हो खून-खराबा अफरा-तफरी कारोबार किसा तेरा
हो आज-काल के फुकरेयां नै यो देवै यार दिशा तेरा
रोज खून तै भर्या होया तेरा कुर्ता छितम-छित रहवे
अर साइड सीट पे असला पाछे गोलियां वाली किट रहवे
हो दबदा नी तू दाबे तै इसा के तकदीरां में
हो वैरी फिरे दिखाणे कुंडली बाबेया तै
हो बाबे मौत बतावें देख लकीरां में
हो तेरे छोड़े तुक्के बन्या तीर कदे
अरे बहोत लेणिये हांडे उड़ते तीरां नै
हो पिस्तौलां तै खुदके तै सदा हानी होया करे
हथियार रख्या मरदा की निशानी होया करे
हो जेलां भीतर बढ़के नै या जवानी रोया करे
अरे जिंदगी हो या मौत रे दोनों तूफानी होया करे
हो न्यूं चीरे तू बंदेया नै जानू चीरे खीरीया नै
हो वैरी फिरे दिखाणे कुंडली बाबेया तै
हो बाबे मौत बतावें देख लकीरां में
हो तेरे छोड़े तुक्के बन्या तीर कदे
अरे बहोत लेणिये हांडे उड़ते तीरां नै
हो 6-6 फुट के 12-13 खड़े तेरे आस-पास रहवे
अरे फेंटर कोन्या भाड़े के मेरी गेल्या भाई खास रहवे
हो गैल रे जाना KP बिंटू करदे सुपड़ा साफ रहवे
वो उनके कांधे कढ़े जो करते हर दम बकवास रहवे
हो इस फिकर में खो दिए रे कई रांझे हीरां नै
हो वैरी फिरे दिखाणे कुंडली बाबेया तै
हो बाबे मौत बतावें देख लकीरां में
हो तेरे छोड़े तुक्के बन्या तीर कदे
अरे बहोत लेणिये हांडे उड़ते तीरां नै
Udte Teer Jamaiya Ke Lyrics
Ho khoon-kharaba afra-tafri, kaarobaar kissa tera
Ho aaj-kal ke fukreyaan ne yo deve yaar disha tera
Roj khoon te bharya hoya tera kurta, chhitam-chhit rahve
Ar side seat pe asla, piche goliyan wali kit rahve
Ho dabda ni tu, daabe te isa ke takdeeraan mein
Ho vaeri fire dikhaane kundli babeya te
Ho babe maut bataven dekh lakeeraan mein
Ho tere chhode tukkke bannya teer kade
Are bahot leiniye haande udte teeraan ne
Ho pistolan te khudke te sada hani hoya kare
Hathiyaar rakhya marda ki nishani hoya kare
Ho jelaan bhitar badhke ne ya jawani roya kare
Are zindagi ho ya maut re, dono toofani hoya kare
Ho nyu cheere tu bandeya ne, janu cheere kheeriya ne
Ho vaeri fire dikhaane kundli babeya te
Ho babe maut bataven dekh lakeeraan mein
Ho tere chhode tukkke bannya teer kade
Are bahot leiniye haande udte teeraan ne
Ho 6-6 foot ke 12-13 khade tere aas-paas rahve
Are phenter konya bhaade ke, meri gelya bhai khaas rahve
Ho gail re jaana KP Bintu karde supda saaf rahve
Wo unke kandhe kadhe jo karte har dam bakwaas rahve
Ho is fikar mein kho diye re kai Ranjhe Heeran ne
Ho vaeri fire dikhaane kundli babeya te
Ho babe maut bataven dekh lakeeraan mein
Ho tere chhode tukkke bannya teer kade
Are bahot leiniye haande udte teeraan ne