Thaa Ke Le Jaanga Lyrics: मासूम शर्मा

Thaa Ke Le Jaanga Lyrics: मासूम शर्मा

हरियाणवी सिंगर मसूम शर्मा का गाना “Thaa Ke Le Jaanga” 2024 में रिलीज़ हुआ है, जिसमें Kay D और वैशाली चौधरी ने फीचर किया है। यह गाना एनर्जी से भरपूर बीट्स और देसी स्टाइल में युवा श्रोताओं को खूब पसंद आ रहा है। इस एल्बम में मसूम शर्मा की दमदार आवाज़ और हरियाणवी कल्चर की झलक साफ देखने को मिलती है।

था के ले जांगा लिरिक्स

मैं सिस्टर सू बदमाशा की
कोई उनते बड़ा लड़ाकू ना
प्रोफेशनल गुंडे हम भी
चंबल आले डाकू ना
तेरी नासा पे गुट्ट लगेगे
पंजा पे लठ लगेगे
पिस्तोला के बट्ट लगेगे
तु करा नमस्ते पढ़ा पढ़ा
तना दिन ढोली आके ले जांगा तना बहू बनाका ले जांगा
तना घर ते ठाका ले जांगा थारा देखा कुनबा खड़ा खड़ा
तना दिन ढोली आके ले जांगा तना बहू बनाका ले जांगा
तना घर ते ठाका ले जांगा थारा देखा कुनबा खड़ा खड़ा

रे सुखी घुरकी कड़ानीये इस्से बहुत सा बंदर हांडा से
तु कड़ा शहंशाह पाका गे इस्से बहुत से सिकंदर हांडा से
कदे रोक्के ते कदे टोक्के ते हम ताल नी मान्या करते रे
कौन शहंशाह कौन सिकंदर बाल नी मान्या करते रे
असला पे असला खुदका गे खूंठ्या पे बंदर फाड़के गे
तेरे गुंड्या के दिल धड़के गे तेरी गैंग का होजा धड़ा धड़ा
तना दिन ढोली आके ले जांगा तना बहू बनाका ले जांगा
तना घर ते ठाका ले जांगा थारा देखा कुनबा खड़ा खड़ा
तना दिन ढोली आके ले जांगा तना बहू बनाका ले जांगा
तना घर ते ठाका ले जांगा थारा देखा कुनबा खड़ा खड़ा

रे ठाड़्या लॉकर ठुक्या पड़ा सा नौ आले असला के
म्हारा इस्से इस्से रे सौदे से तना नाम नी बेरा नस्ला के
रे पैंतालीस का खुदका से कदे सैंतालीस चला से
यारा आले काफिले में एस ग्यारह आला चला से
ओ हैरी लाठर अकड़े तु एक बात ने पकड़ा ने
कुर्ता ते भार तु लिखड़ा ने कदे हांडा बिल में पड़ा पड़ा
तना दिन ढोली आके ले जांगा तना बहू बनाका ले जांगा
तना घर ते ठाका ले जांगा थारा देखा कुनबा खड़ा खड़ा
तना दिन ढोली आके ले जांगा तना बहू बनाका ले जांगा
तना घर ते ठाका ले जांगा थारा देखा कुनबा खड़ा खड़ा

Thaa Ke Le Jaanga Lyrics

Main sister su badmasha ki,
Koi unte bada ladaku na,
Professional gunde hum bhi,
Chambal aale daku na,

Teri naasa pe gutt lagege,
Panja pe lath lagege,
Pistola ke batt lagege,
Tu kara namaste padha padha,

Tana din dholi aake le jaanga,
Tana bahu banaka le jaanga,
Tana ghar te thaka le jaanga,
Thara dekha kunba khada khada,

Tana din dholi aake le jaanga,
Tana bahu banaka le jaanga,
Tana ghar te thaka le jaanga,
Thara dekha kunba khada khada,

Re sukhi ghurki kadaniye, isse bahut sa bandar handa se,
Tu kada shahenshah paka ge, isse bahut se Sikandar handa se,
Kade rokke te, kade tokke te, hum taal ni manya karte re,
Kaun shahenshah, kaun Sikandar, baal ni manya karte re,

Asla pe asla khudka ge, khoonthya pe bandar phaad ke ge,
Tere gundya ke dil dhadke ge, teri gang ka hoja dhada dhada,

Tana din dholi aake le jaanga,
Tana bahu banaka le jaanga,
Tana ghar te thaka le jaanga,
Thara dekha kunba khada khada,

Tana din dholi aake le jaanga,
Tana bahu banaka le jaanga,
Tana ghar te thaka le jaanga,
Thara dekha kunba khada khada,

Re thadya locker thukya pada sa, nau aale asla ke,
Mhara isse isse re saude se, tana naam ni bera nasla ke,

Re paintalees ka khudka se, kade saintalees chala se,
Yaara aale kaafile mein, S11 aala chala se,

O Harry Lathar akde tu, ek baat ne pakda ne,
Kurta te bhaar tu likhda ne, kade handa bil mein pada pada,

Tana din dholi aake le jaanga,
Tana bahu banaka le jaanga,
Tana ghar te thaka le jaanga,
Thara dekha kunba khada khada,

Tana din dholi aake le jaanga,
Tana bahu banaka le jaanga,
Tana ghar te thaka le jaanga,
Thara dekha kunba khada khada.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *