Tarraki Lyrics: सुमित पर्ता | रॉमे हूडा

Tarraki Lyrics: सुमित पर्ता | रॉमे हूडा

Tarraki Lyrics: “तर्रकी लिरिक्स” हरियाणवी गाना है जिसे सुमित पर्ता और रॉमे हूडा ने गाया है। इस गाने की धुन रियाजी ने बनाई है, जबकि इसके अर्थपूर्ण बोल और संगीत रचना सुमित पर्ता और रॉमे हूडा ने मिलकर तैयार की है। गाने का निर्देशन शुभ संधू ने किया है। यह गाना हरियाणवी संगीत प्रेमियों के बीच अपनी लय और बोलों की वजह से जल्दी ही लोकप्रिय हो रहा है।

ताराकी गीत

अरे रोज़ सामना हो जावे से
डोगल चेरिया ते
कई यार बने मेरे
गैर खाद्य मैं होग्या पेरा पे

जो अपने द वे गइल खड़े है
बाकी रिश्ते कर दीजिये नाकी
बुराई होन लग्गी इब तरराकी पक्की
बुराई होन लग्गी होवेगी ताराकी पक्की
बुराई होन लग्गी अरे इब तरराकी पक्की

कई गेल आले पूरी तयारी कर रहे
गोली मारने की
मेरी मां की आदत जिंदा रखे
नजर उतरन की

खुद के डंपे छोरे ने रे
नाम बनाया हा
भाई थारे की ज्यू आदत कोन्या
पानी मरण की

जो जात की छाटी पड़ेगी वो गोली होगी लकी
बुराई होन लग्गी इब तरराकी पक्की
बुराई होन लग्गी होवेगी ताराकी पक्की
बुराई होन लग्गी अरे इब तरराकी पक्की

दिन पे दिन छोरा शिखर उठे
देख फिकर उठे कुछ दल्ला के
मैं तले तौरन के जतन करे
लावे बुरी नजर मेरे गल्या के

मेरे बच्चे भोजन ते टुकड़ा धरे
मेरी पेड छपये ये शीश धरे
मैं ऑन करू ये लीज भारे
मैं सहद चखु उड़े बीस लड़े

हुडा जखामो को या लोग यहां सीने से नहीं लगाते
तारक़ी करने वाले को यहाँ जीने नहीं देते
ना जाने क्यू

कदे छिलरे ने भी तरसया था
इब नोट रे छापू में
कई यार बने ग़दर
फेर मैं संभल्या बाबू ने

कयी कह्या करे द इज़ लाइन में
चले कोन्या यो

इब यार बिगाड़ गया कोन्या रे
मैं अंडा काबू में
इब यार बिगाड़ गया कोन्या रे
मैं अंदा काबू में

पहला काम कार्य फेर नाम कार्य
ना नीत बिगाड़ी राखी
बुराई होन लग्गी इब तरराकी पक्की
बुराई होन लग्गी होवेगी ताराकी पक्की
बुराई होन लग्गी अरे इब तरराकी पक्की

Tarraki Lyrics

Are Roz Saamna Ho Jaave Se
Dogle Cheriya Te
Kayi Yaar Bane Mere
Gair Khadya Main Hogya Pera Pe

Jo Apne The Ve Gail Khade Hai
Baaki Rishte Kar Diye Naaki
Burai Hon Laggi Ib Tarraki Pakki
Burai Hon Laggi Howegi Tarraki Pakki
Burai Hon Laggi Are Ib Tarraki Pakki

Kayi Gail Aale Puri Tayaari Kar Rahe
Goli Maarn Ki
Meri Maa Ki Aadat Jinda Rakhe
Nazar Utarn Ki

Khud Ke DumPe Chhore Ne Re
Naam Banaya Ha
Bhai Thare Ki Jyu Aadat Konya
Pani Maran Ki

Jo Jaat Ki Chhaati Padegi Wo Goli Hogi Lucky
Burai Hon Laggi Ib Tarraki Pakki
Burai Hon Laggi Howegi Tarraki Pakki
Burai Hon Laggi Are Ib Tarraki Pakki

Din Pe Din Chhora Shikhar Uthey
Dekh Fikar Uthe Kucch Dalla Ke
Main Tale Tauran Ke Jatan Kare
Laave Buri Nazar Mere Galya Ke

Mere Bachhe Meal Te Piece Dhare
Meri Paid Chhapye Ye Shish Dhare
Main On Karu Ye Lease Bhare
Main Sahad Chakhu Ude Bees Lade

Hooda Jakhamo Ko Ya Log Yaha Seene Nahi Dete
Tarraki Karne Waale Ko Yaha Jeene Nahi Dete
Na Jaane Kyu

Kade Chilre Ne Bhi Tarsya Tha
Ib Note Re Chaapu Mein
Kayi Yaar Bane Gaadar
Fer Main Sambhalya Babu Ne

Kayi Kehya Kare The Is Line Mein
Chale Konya Yo

Ib Yaar Bigad Gaya Konya Re
Main Anda Kaabu Mein
Ib Yaar Bigad Gaya Konya Re
Main Anda Kaabu Mein

Pehla Kaam Karya Fer Naam Karya
Na Neet Bigaadi Rakhi
Burai Hon Laggi Ib Tarraki Pakki
Burai Hon Laggi Howegi Tarraki Pakki
Burai Hon Laggi Are Ib Tarraki Pakki

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *