Syahi Lyrics – गोल्ड ई गिल | सिंटा भाई

Syahi Lyrics: गोल्ड ई गिल के सुपरहिट हरियाणवी गाने में सिंटा भाई, माही ढाका, मन्नू पहाड़ी नजर आ रहे हैं। म्यूजिक गोल्ड ई गिल ने दिया है, जबकि स्याही के बोल सिंटा ने लिखे हैं। कलाकार गोल्ड ई गिल ने गाने की भावनात्मक गहराई को खूबसूरती से पूरा किया है। विशेष रूप से हिट म्यूजिक ग्लोबल यूट्यूब चैनल पर स्याही की गीतात्मक गहराई का पता लगाने के लिए बने रहें।

 

स्याही गीत

गरम खून के बालक थे
आर सीले क्रगी तु
म्हारी लाल बाणा के आंख हाथ तेरे पीले करगी तू
बिच बिचले छोड़ चलि तन्ने श्रम ना आई के
जा मेरे नाम की बेईमान जिन्दे जी मृगी तू
तन्नें याद तो आई होगी बेशर्म पहले फेरे पे
कल्ला छोड़ ग्या वो मानस दुनिया था जो लाखा में
तेरे जाए पाछे मने केदे मेरे बाल भी बाए ना
तू राजी होके घले इब भी स्याही आंख्या में

तू मेरी बनी एम तेरा बननू स्पने भी बहुत देखे थे
मने मेरे प्यार के गैरा टी होंदे फेरे देखे थे
जान भी देदु तेरे पी नू खाया क्रे थी तू
मीठा बोलके के कैट गए मने अपने लुटेरे देखे
फीके पेज सूट तेरे जो मने सिमाए द
रंग चढ़्ग्या तेरा लहंगा लागे पद्ग्या लाखा एम
तेरे जाये

तेरे जीते जी किसे या कि होके राजी कोनी एम
मडी किस्मत लेगी खींच के भाजी कोनी म
माँ बाप के आगे फिका पड़ेगा प्यार तेरा
जब टी गई करवा के ब्याह केदे हंसी कोनी एम
माफ़ कर दिये यार मने तू फेर भी स्याना ह
क्या जनम तो बन ना पाई तेरी रानी एम
तू बात क्रे ह आंख्या के एम स्याही घलन की
मेरी घुल जा स मवा स्याही र आंख्या के पानी म।

 

Syahi Lyrics

Garm Khun Ke Balak The
R Seele Krgi Tu
Mhaari Laal Bana Ke Aankh Hath Tere Peele Krgi Tu
Bich Bichale Chhod Chli Tnne Shrm Na Aai Ke
Jaa Mere Naam Ki Beimaan Jinde Ji Mrgi Tu
Tnne Yaad To Aayi Hogee Besharm Pehle Fere Pe
Kalla Chhod Gya Wo Manas Dundya Tha Jo Lakha Me
Tere Jaaye Paache Mne Kde Mere Baal Bhi Baaye Na
Tu Raaji Hoke Ghale Ib Bhi Syahi Aankhya Mein

Tu Meri Bne M Tera Bnu Spne Bhi Bhtere Dekhe The
Mne Mere Pyar Ke Gaira T Honde Fere Dekhe The
Jaan Bhi Dedu Tere P Nu Khya Kre Thi Tu
Mitha Bolke K Kat Gye Mne Apne Lutere Dekhe The
Feeke Pdge Suit Tere Jo Mne Simaye The
Rng Chdgya Tera Lahnga Laage Pdgya Lakha M
Tere Jaaye

Tere Jite Jee Kise Or Ki Hoke Raaji Koni M
Madi Kismat Legi Khinch K Bhaji Koni M
Maa Baap Ke Aage Fika Pdgya Pyar Tera
Jab T Gyi Krwa K Byah Kde Haansi Koni M
Maaf Kar Diye Yaar Mne Tu Fer Bhi Syana H
Is Janam To Ban Na Paai Teri Rani M
Tu Bat Kre H Aankhya Ke M Syahi Ghalan Ki
Meri Ghul Ja S Mwa Syahi R Aankhya Ke Pani M.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *