Stone Wali Sadi Lyrics- “Stone Wali Sadi” गाना, जिसे सर्वेश सिंह और शिल्पी राज ने गाया है, एक हिंदी गाना है जो हाल ही में रिलीज़ हुआ है। इस गाने की बोल और संगीत की बुनावट इसे एक विशेष स्थान देती है।
स्टोन वाली सादी गीत
का करतारु अबले हमके देखाव ना
रुपवा से पर्दा तनी धनिया हटाव ना
का करतारु अबले हमके देखाव ना
रुपवा से पर्दा तनी धनिया हटाव ना
माथे पर हम बिंदिया लगईनी लिहनी बार सवारी
बलम जी सरक जा ता…
बलम जी सरक जा ता कमर से स्टोन वाली साड़ी
सजन जी सरक जा ता कमर से स्टोन वाली साड़ी
रच रच मेहंदी रचईनी हो सोरहो सिंगार सजईनी हो
अंखिया में करिया कजरा सौख से लगईनी हो
धनी धीर छनकाव ना पायल हो
देखि जियरा हो जाला मोर घायल हो
चुभ चुभ गड़े देहिया में मन करे की काड़ी
बलम जी सरक जा ता….
बलम जी सरक जा ता कमर से स्टोन वाली साड़ी
बलम जी सरक जा ता कमर से स्टोन वाली साड़ी
दब गाला बेलाउज सिवैनी हम मैचिन चूड़ी झमकवनी हम
उहे कलर ओठललिया पवन देवरू से मंगवनी हो
धनी गम गम गमके ला गजरा हो
मन करे सटल रही पजरा हो
सर्विस सैया कहब मेहरी बड़ी लड़ी
बलम जी सरक जा ता….
बलम जी सरक जा ता कमर से स्टोन वाली साड़ी
सजन जी सरक जा ता कमर से स्टोन वाली साड़ी
Stone Wali Sadi Lyrics
Ka Karataru Abale Hamke Dekhav Na
Rupawa Se Parda Tani Dhaniya Hatav Na
Ka Karataru Abale Hamke Dekhav Na
Rupawa Se Parda Tani Dhaniya Hatav Na
Mathe Par Ham Bindiya Lagaeni Lihani Bar Sawari
Balam Ji Sarak Ja Ta………
Balam Ji Sarak Ja Ta Kamar Se Stone Wali Sadi
Sajan Ji Sarak Ja Ta Kamar Se Stone Wali Sadi
Rach Rach Mehadi Rachaeni Ho Sorho Singar Sajaeni Ho
Ankhiya Me Kariya Kajara Saukh Se Lagaeni Ho
Dhani Dhir Chhankaw Na Payal Ho
Dekhi Jiyara Ho Jala Mori Ghayal Ho
Chubh Chubh Gade Dehiya Me Man Kare Ki Kadi
Balam Ji Sarak Ja Ta….
Balam Ji Sarak Ja Ta Kamar Se Stone Wali Sadi
Balam Ji Sarak Ja Ta Kamar Se Stone Wali Sadi
Dab Gala Belaauj Siwaini Ham Maichin Chudi Jhamkawani Ham
Uhe Color Othlaliya Pawan Dewaru Se Mangwani Ho
Dhani Gam Gam Gamke La Gajara Ho
Man Kare Satal Rahi Pajra Ho
Service Saiya Kahab Mehari Bate Ladi
Balam Ji Sarak Ja Ta….
Balam Ji Sarak Ja Ta Kamar Se Stone Wali Sadi
Sajan Ji Sarak Ja Ta Kamar Se Stone Wali Sadi