Spring Kamariya Lyrics: अखिल तिवारी | शिल्पी राज

Spring Kamariya Lyrics: अखिल तिवारी | शिल्पी राज

Spring Kamariya Lyrics: भोजपुरी गाना “स्प्रिंग कमरिया” एक म्यूजिक एलबम से है, जिसमें नेहा सिंह और दिव्य प्रकाश यादव अभिनय कर रहे हैं। इस गीत को अखिल तिवारी और शिल्पी राज ने गाया है। इसके बोल भी अखिल तिवारी ने ही लिखे हैं। गीत की धुन और प्रस्तुति दर्शकों को झूमने पर मजबूर कर रही है।

स्प्रिंग कमरिया

जब लचकाई पतली कमरिया जिला हिलेला
नमरी दुनमरी काह हमके डॉलर मिलेला
जब लचकाई पतली कमरिया जिला हिलेला
नमरी दुनमरी काह हमके डॉलर मिलेला
गिर जाला लोगवा चली जब डगरिया में
दादा डगरिया में, दादा डगरिया में
स्प्रिंग लागल बा, का कमरिया में
स्प्रिंग लागल बा, का कमरिया में

अलग बा हामार कहानी
कहे लोग हुस्न के रानी
बुढ़वन के जवनिया भी फुट जाए
अइसन नाच चउकीया भी टुट जाए
हम बिजुली गिराइले बजरिया में
ह हो बजरिया में, ह हो बजरिया में
स्प्रिंग लागल बा, का कमरिया में
स्प्रिंग लागल बा, का कमरिया में

ए राजा अँखिया के वार से
घायल क देनी हम प्यार से
असही तू माहौल गरमईले रह
पीके अखिल के मौसम बनईले रह
काहे भरतार आई के कजरिया में
ए हो कजरिया में, ह ह कजरिया में
स्प्रिंग लागल बा, का कमरिया में
स्प्रिंग लागल बा, का कमरिया में

Spring Kamariya Lyrics

Jab lachkai patali kamariya jila hilela
Namari dunamari kah hamke dollar milela
Jab lachkai patali kamariya jila hilela
Namari dunamari kah hamke dollar milela
Gir jata logwa chali jab dagariya me
Dada dagariya me, dada dagariya me
Spring lagal ba, ka kamariya me
Spring lagal ba, ka kamariya me

Alag ba hamar kahani
Kahe log husn ke rani
Budhawan ke jawaniya bhi fut jaye
Aisan naach chaukiya bhi tut jaye
Ham bijuli giyaile bajariya me
Ha ho bajariya me, ha ho bajariya me
Spring lagal ba, ka kamariya me
Spring lagal ba, ka kamariya me

Ae raja ankhiya ke war se
Ghayal ka deni ham pyar se
Asahi tu mahaul garmaile raha
Pike Akhil ke Mausam banaile raha
Kahe bharataara aayi ke kajariya me
Ae ho kajariya me, ha ha kajariya me
Spring lagal ba, ka kamariya me
Spring lagal ba, ka kamariya me

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *