Setting Kara Ke Ja Lyrics: गाना खेसारी लाल यादव का है। इसमें युवक अपनी प्रेमिका से कहते हैं कि वह उसकी शादी सेट कर चुका है। वह खुशखबरी सुनाता है और डीजे की धुन पर मिलकर नाचने का कहता है। गाने में प्यार, उत्साह और जश्न की भावना है, जो शादी की खुशी को दर्शाती है।
सेटिंग करा के जा लिरिक्स
ऐ जान,एगो बात सुन ल हा ,
का
एगो खुश खबरी बा ,
खुशखबरी का बा बोला ना
हमार सादी सेट हो गइल ,
का डीजे डी डी डीजे
ई कौन बीमारी हा हो
ई बीमारी ना डर हा ,
लागा ता की तोहरा सादीया में
हमरे डीजे बजावे के परी
डीजे
ऐसे मुंह से मत बोला जा
त कहा से बोलीं
(अरे सुना सुना ए ईयार , तय हो गइल शादी हमार
हमरा के तू भूल जयहा ,अब करिहा ना तू इन्तजार )….2
जा तारु जान त सुना एक बेर,मीटिंग करा के जा….2
जाए से पहिले सासुरवा अपना सखी से सेटिंग कराके जा..2
ऐ जान जाना तारु तू जब हमरा से मिले लू
त लागेला की रासन के परी से मिलल बानी
ऐ व्यास गलती हो रहा है
राशन ना , इन्द्रासन के परी , डिप्रेशन है डिप्रेशन
(रुका जा के करब कनफरम , ऊ खाली बिया का
हमरा खनी प्यार करे बाली के , जाली पिया का का का
पूछ लिहा तोहरे खानी मिले रोज आई लू
गोदी में बैईठ के लव के चटनी चटाईलू
सोझा सोझी ले आ के एक बेर डेटिंग करा के जा….2
जाए से पहिले सासुरवा अपना सखी से सेटिंग कराके जा..2
देखा जान तू जा तारु त जा ,
लेकिन हम सुतब कम अ दौरब जादा उ हूं हूं
(हम गैले ना बानी खेसारी ,सुना तोहड़ा से कौनो केस
जियत जीनगी तोहड़ा के कबो पी पी के ,मरे ना देब देब देब
तोहरे नियन लवर हेमंत राज के मिले हो
ईहे निहोरा ऊपर वाला से करिले हो
मासूम मनीष से आके एक बेर चेटिंग करा के जा…..2
जाए से पहिले सासुरवा अपना सखी से सेटिंग कराके जा..2
Setting Kara Ke Ja Lyrics
Ae jaan, ego baat sun la ha,
Ka?
Ego khush khabri ba,
Khush khabri ka ba bola na,
Hamar saadi set ho gayil,
Ka DJ DJ DJ
Ee kaun bimari ha ho?
Ee bimari na, dar ha,
Laga ta ki tohara saadiya mein
Hamre DJ bajave ke pari,
DJ!
Aise muh se mat bola ja,
Ta kaha se bolin?
(Arre suna suna ae iyar, tay ho gayil shadi hamar,
Hamra ke tu bhool jaiha, ab kariha na tu intzaar)…2
Ja taru jaan ta suna ek bar, meeting kara ke ja…2
Jaye se pahile sasurwa apna sakhi se setting karake ja…2
Ae jaan jaana taru tu jab hamra se mile lu,
Ta lagela ki rasan ke pari se milal bani…
Ae Vyas galti ho raha hai,
Rashan na, Indrasan ke pari, depression hai depression…
(Ruka ja ke karab confirm, oo khaali biya ka,
Hamra khani pyar kare bali ke, jali piya ka ka ka)…
Pooch liha tohare khani mile roj ai lu,
Godi mein baith ke love ke chatni chatai lu,
Sojha sojhi le a ke ek bar dating kara ke ja…2
Jaye se pahile sasurwa apna sakhi se setting karake ja…2
Dekha jaan tu ja taru ta ja,
Lekin ham sutab kam a daurab jada oo hoon hoon…
(Ham gaile na bani Khesari, suna tohada se kauno case,
Jiyat jingi tohada ke kabo pee pee ke, mare na deb deb deb)…
Tohare nyan lover Hemant Raj ke mile ho,
Ehe nihora upar wala se karile ho,
Masoom Manish se aake ek bar chatting kara ke ja…2
Jaye se pahile sasurwa apna sakhi se setting karake ja…2

