Sariya Lyrics – पवन सिंह

Sariya Lyrics - पवन सिंह

Sariya Lyrics – “सरिया” पवन सिंह का एक प्रसिद्ध भोजपुरी गाना है। पवन सिंह, भोजपुरी फिल्म उद्योग के एक प्रमुख गायक और अभिनेता हैं, जिनके गाने हमेशा दर्शकों के बीच लोकप्रिय रहे हैं। इस गाने की धुन और बोल भोजपुरी संगीत प्रेमियों को खूब भाते हैं और यह गाना अक्सर शादी-ब्याह और अन्य उत्सवों में सुनने को मिलता है।

Sariya Lyrics - पवन सिंह

सरिया गीत

हो गइनी पुरा डेकोरेट बलम
करिया उपर नीचे सेट बलम
बेरी बेरी सरके आँचरवा
आई ना पिन लगा दिहि अर जाई
सरिया प डालम नजरिया
त सरिया फिर से पहिरे के पर जाई
सरिया प डालम नजरिया
त सरिया फिर से पहिरे के पर जाई

करी जनी सीन क्रिएट ऐ बलम
तनी सा बा काम होता लेट ऐ बलम
माना कइलो प नियरा बोलावेलू
धनी अपने से खतरा बाढहवेलु
रोके से रउआ रोकी नही
लड़े के होई त लड़ जाई
सरिया प डालम नजरिया
त सरिया फिर से पहिरे के पर जाई
सरिया प डालम नजरिया
त सरिया फिर से पहिरे के पर जाई

झूठाही सरिफि ना देखाई जी
होता दिकत हेने आई जी
राग लगलू अलापे तु अपने हो
चला करस पवन अब सम्पने हो
आईसे ना दी झटका
नाजुक देहिया बा उखर जाई
सरिया प डालम नजरिया
त सरिया फिर से पहिरे के पर जाई
सरिया प डालम नजरिया
त सरिया फिर से पहिरे के पर जाई

Sariya Lyrics

Ho Gaini Pura Decorat Balam
Kariya Uper Niche Set Balam
Beri Beri Sarake Aancharawa
Aai Na Pin Laga Dihi Aar Jai
Sariya Pa Dalam Najariya
Ta Sariya Fir Se Pahire Ke Par Jai
Sariya Pa Dalam Najariya
Ta Sariya Fir Se Pahire Ke Par Jai

Kari Jani Sin Create Ae Balam
Tani Sa Ba Kaam Hota Let Ae Balam
Mana Kailo Pa Niyara Bolawelu
Dhani Apane Se Khatara Badhhawelu
Roke Se Rauaa Roki Nahi
Lade Ke Hoi Ta Lad Jai
Sariya Pa Dalam Najariya
Ta Sariya Fir Se Pahire Ke Par Jai
Sariya Pa Dalam Najariya
Ta Sariya Fir Se Pahire Ke Par Jai

Jhuthahi Sarifi Na Dekhai Ji
Hota Dikat Hene Aai Ji
Rag Lagalu Alape Tu Apane Ho
Chala Karas Pawan Ab Sampane Ho
Aaise Na Di Jhataka
Najuk Dehiya Ba Ukhar Jai
Sariya Pa Dalam Najariya
Ta Sariya Fir Se Pahire Ke Par Jai
Sariya Pa Dalam Najariya
Ta Sariya Fir Se Pahire Ke Par Jai

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *