Sadiya Bulukiya Lyrics– पवन सिंह | शिवानी सिंह

Sadiya Bulukiya Lyrics– पवन सिंह | शिवानी सिंह

Sadiya Bulukiya Lyrics– “सादिया बुलुकिया” गाने के बोल पवन सिंह और शिवानी सिंह द्वारा लिखे गए हैं। इस भोजपुरी गाने में क्वीन शालिनी और पवन सिंह फीचर हैं। इसकी संगीत प्रियांशु सिंह ने दी है और गाने के बोल निक्की निहाल ने लिखे हैं, जो गाने की भावनात्मक गहराई को सुंदरता से पूरा करते हैं। “सादिया बुलुकिया” के गाने की शब्दों की गहराई को खोजने के लिए माँ गायत्री रिकॉर्ड्स यूट्यूब चैनल पर बने रहें।

Sadiya Bulukiya Lyrics– पवन सिंह | शिवानी सिंह

सादिया बुलुकिया गीत

आयी ऐ बालम रौआ कै लिही नास्ता
देदा भौजी नास्ता हो देदा भौजी नास्ता
भुजिया फरावथा कई बेवस्ता
लगता सस्ता हो लगता सस्ता

आरे मजाक मत करा सा
बारी सुघर लगे तोहार लुकिया धनी
पहिरी जब मारेलु मुसुकिया धनी
सदिया बुलुकिया धनी
ऐ सादिया बुलुकिया धनी
हन सरिया बुलुकिया धनी
ऐ सरिया बुलुकिया धनी

धनी हो बरू सयान बाकी लागेलु लइके
मेकअप के जरूरी तहरा नइखे
ऐ भौजी हो मेकअप जरूरी तहरा नइखे

बोला का पियाबा रजऊ दूधा की माथा
ले आई कुछो मीठा की लाई कुछो खट्टा
खाए खातिर लई दा पुरुकिया धनी
लागल भुखिया धानी
सरिया बुलुकिया धानी
ऐ सरिया बुलुकिया धानी
हान सरिया बुलुकिया धानी
ऐ सादिया बुलुकिया धानी

बारी प्यार करेलु पवन पे मारेलु
खाये देलु छोहरे
ऐ भौजी हो खाये के देलु छोहरे

रखब ऐहु जादे ख्याल ऐ पिया
देखी जारे लागो निकी निहाल ऐ पिया

प्रियांशु होने तकाता भुरुकिया धानी
जैसे रुखिया धानी
सरिया बुलुकिया धानी
ऐ सरिया बुलुकिया धानी
हान सरिया बुलुकिया धानी
ऐ सरिया बुलुकिया धानी।

Sadiya Bulukiya Lyrics

Aayi Ae Balam Raua Kai Lihi Nasta
Deda Bhauji Nasta Ho Deda Bhauji Nasta
Bhujiya Farawatha Kaini Bevasta
Lagata Sasta Ho Lagata Sasta

Aare Majaak Mat Kara Sa
Bari Sughar Lage Tohar Lukiya Dhani
Pahiri Jab Marelu Musukiya Dhani
Sadiya Bulukiya Dhani
Ae Sadiya Bulukiya Dhani
Han Sariya Bulukiya Dhani
Ae Sariya Bulukiya Dhani

Dhani Ho Baru Sayan Baki Lagelu Laike
Mekup Ke Jaroorat Tahara Naikhe
Ae Bhauji Ho Mekup Jaroorat Tahara Naikhe

Bola Ka Piyaba Rajau Dudha Ki Matha
Le Aai Kuchho Mitha Ki Lai Kuchho Khatta
Khaye Khatir Lai Da Purukiya Dhani
Lagal Bhukhiya Dhani
Sariya Bulukiya Dhani
Ae Sariya Bulukiya Dhani
Han Sariya Bulukiya Dhani
Ae Sadiya Bulukiya Dhani

Bari Pyaar Karelu Pawan Pe Marelu
Khaye Delu Chhohare
Ae Bhauji Ho Khaye Ke Delu Chhohare

Rakhab Aehu Jade Khayal Ae Piya
Dekhi Jare Lago Niki Nihal Ae Piya

Priyanshu Hone Takata Bhurukiya Dhani
Jaise Rukhiya Dhani
Sariya Bulukiya Dhani
Ae Sariya Bulukiya Dhani
Han Sariya Bulukiya Dhani
Ae Sariya Bulukiya Dhani.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *