Rajaji Ke Dilwa Lyrics: पवन सिंह | अशिवानी सिंह

Rajaji Ke Dilwa Lyrics: पवन सिंह | अशिवानी सिंह

Rajaji Ke Dilwa Lyrics: पवन सिंह और अशिवानी सिंह का 2023 में रिलीज़ हुआ एल्बम ‘राजाजी के दिलवा’ इंडियन फिल्म पॉप का शानदार उदाहरण है। इसमें देसी मस्ती और भोजपुरिया ठाठ के साथ दिल तोड़ने और मनाने की नोक-झोंक सुनने को मिलती है। पवन सिंह की दमदार आवाज और अशिवानी की अदाएं इस एल्बम को दिलचस्प और यादगार बनाती हैं।

राजाजी के दिलवा लिरिक्स

तवा लेखा गरम रउवा करी ना मिजाज के
काम नौकरानी वाला बात महाराज के
ओ-हो-हो, बहुत गुस्सा करती हो! (हटऽ)

हई फेंक द ना लोढ़ा, गुस्सा कम करऽ थोड़ा, चूड़ी फूट जाई

(रंग छूट जाई, त मन रूठ जाई)
तहरा राजा जी के दिलवा टूट जाई
(तहरा राजा जी के दिलवा टूट जाई)
तहरा पिया जी के दिलवा टूट जाई

(तहरा राजा जी के दिलवा टूट जाई)
हमरा गमों नइखे

खिसियालू काहे? रिसियालू कहे?
गर्मालू त फेंक देलू आलू काहे?
(बाड़ू चालू त बोलऽ लजालू कहे?)
हमसे भइल बाटे भारी धोखा

एही आलू के मिस देहब चोखा
बुझाइल?

देबू नाहीं खाए त का बोलऽ हम कमाए
चित्रकूट जाईं (अरे!)

(तिलकूट खाईं) हैं! (कि दलबूट खाईं) अच्छा
ओ, तहरा राजा जी के दिलवा टूट जाई (ओ-हो)
(तहरा राजा जी के दिलवा टूट जाई)
तहरा बलमु के दिलवा टूट जाई

(तहरा राजा जी के दिलवा टूट जाई)
आ, रहे द, ढेर हो गइल

हाँ, जनी छोड़ऽ भवन, करब कहबु जवन (हँ!)
रइहें सेवा में Ashu, Priyanshu, Pawan
(Vicky धोई दिहें भउजी के जूठ बर्तन)
झूठे बात प मारेलऽ पालिस

कहबऽ राती के करे के मालिस
बुझऽ तानी?
हाँ, मान जा ना अब, धनी, तोहरे पे सब धन लूट जाई (हँ!)

(ल fruit खाई) अरे (प्यार जुट जाई) भाग
तहरा राजा जी के दिलवा टूट जाई
(तहरा राजा जी के दिलवा टूट जाई)
ओ, तहरा सैयाँ जी के दिलवा टूट जाई

(तहरा राजा जी के दिलवा टूट जाई)
बस करऽ, रोवइबऽ का?

Rajaji Ke Dilwa Lyrics

Tawa lekha garam rauwa kari na mijaaz ke
Kaam naukrani wala baat maharaj ke
O-ho-ho, bahut gussa karti ho! (hat!)

Ae phenk da na lodha, gussa kam kara thoda, chudi phoot jaai
(Rang chhoot jaai, ta man ruth jaai)
Tahara raja ji ke dilwa toot jaai
(Tahara raja ji ke dilwa toot jaai)
Tahara piya ji ke dilwa toot jaai
(Tahara raja ji ke dilwa toot jaai)
Hamra gamon naikhai

Khisiyaalu kahe? Risiyaalu kahe?
Garmaalu ta phenk delu aalu kahe?
(Baadu chaalu ta bola, lajalu kahe?)
Hamse bhail baate bhaari dhokha

Ehi aalu ke miss dehab chokha
Bujhail?

Debu naahi khaaye ta ka bol, hum kamaaye
Chitrakoot jaai (Are!)

(Tilkut khai) haan! (ki dalmoot khai) achha
O, tahara raja ji ke dilwa toot jaai (O-ho)
(Tahara raja ji ke dilwa toot jaai)
Tahara balmu ke dilwa toot jaai
(Tahara raja ji ke dilwa toot jaai)
Aa, rahe da, dher ho gayil

Haan, jani chhoda bhawan, karab kahbu javan (haan!)
Raihen seva mein Ashu, Priyanshu, Pawan
(Vicky dhoi dihen bhauji ke jhooth bartan)
Jhoothe baat pa maarela polish

Kahba rati ke kare ke maalish
Bujh taani?
Haan, maan ja na ab, dhani, tohre pe sab dhan loot jaai (haan!)

(L fruit khai) are (pyaar jut jaai) bhaag
Tahara raja ji ke dilwa toot jaai
(Tahara raja ji ke dilwa toot jaai)
O, tahara saiyan ji ke dilwa toot jaai
(Tahara raja ji ke dilwa toot jaai)
Bas kara, rovaib ka?

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *