Raja Ja Tara Landan Lyrics – धर्मेन्द्र पटेल

Raja Ja Tara Landan Lyrics - धर्मेन्द्र पटेल

Raja Ja Tara Landan Lyrics – धर्मेन्द्र पटेल का गाना “राजा जा तारा लंदन” एक लोकप्रिय हिंदी गाना है। यह गाना खासतौर पर छत्तीसगढ़ी संगीत प्रेमियों के बीच प्रसिद्ध है। गाने की रिदम और बोलों में एक विशेष आनंद है, जो सुनने वालों को मोहित कर देता है। इस गाने में आमतौर पर भारतीय संस्कृति और परंपरा की झलक देखने को मिलती है, और यह दर्शकों को नृत्य करने पर मजबूर कर देता है।

Raja Ja Tara Landan Lyrics - धर्मेन्द्र पटेल

राजा जा तारा लन्दन गीत

जाए के ना मन करे तोहरा से दूर हो
पइसे के कारण रानी बानी मजबूर हो
नाही रे कमाएम त कहाँ से खियाएम
करब इयाद तोहे हरदम
हेने आवा कदी चंदन
ऐ राजा जातरा तु त लंदन
हेने आवा कदी चंदन
ऐ पिया जातरा तु त लंदन

चल जईबा बाहारा त कटी कइसे रतिया
याद आई कईल तोहर मिठी मिठी बतिया
इहे मजबूरी धनी हमके सतावता
कथी करी कुछो अब समझ ना आवता
बतिया के मना नाही जिद तु करा
करब फोन तोहे हरदम
हेने आवा कदी चंदन
ऐ राजा जातरा तु त लंदन
हेने आवा कदी चंदन
ऐ पिया जातरा तु त लंदन

जातरा त जा ऐ पिया ठीक से कमइहा
कवनो सवत से ना नज़र लडाई ह
जनी घबरा ऐ धनी खात बानी किरिया
जात बानी हम धर्मेंद्र के भिरीया
तोहरा ला अरुण जैवेश से कही के
भेजब मोबाइल हम समसंग
हेने आवा कदी चंदन
ऐ राजा जातरा तु त लंदन
हेने आवा कदी चंदन
ऐ पिया जातरा तु त लंदन

Raja Ja Tara Landan Lyrics

Jaye Ke Na Man Kare Tohara Se Door Ho
Paise Ke Karan Rani Bani Majaboor Ho
Nahi Re Kamayem Ta Kaha Se Khiyayem
Karab Yad Tohe Hardam
Hene Aawa Kadi Chandan
Ae Raja Jatara Tu Ta Landan
Hene Aawa Kadi Chandan
Ae Piya Jatara Tu Ta Landan

Chal Jaiba Bahara Ta Kati Kaise Ratiya
Yad Aai Kail Tohar Mithi Mithi Batiya
Ehe Majaboori Dhani Hamake Satawata
Kathi Kari Kuchho Ab Samajh Na Aawata
Batiya Ke Mana Nahi Jid Tu Kara
Karab Phone Tohe Hardam
Hene Aawa Kadi Chandan
Ae Raja Jatara Tu Ta Landan
Hene Aawa Kadi Chandan
Ae Piya Jatara Tu Ta Landan

Jatara Ta Ja Ae Piya Thik Se Kamaiha
Kawano Sawat Se Na Najar Ladai Ha
Jani Ghabara Ae Dhani Khaat Bani Kiriya
Jat Bani Ham Dharmendra Ke Bhiriya
Tohara La Arun Jayvesh Se Kahi Ke
Bhejab Mobile Ham Samsung
Hene Aawa Kadi Chandan
Ae Raja Jatara Tu Ta Landan
Hene Aawa Kadi Chandan
Ae Piya Jatara Tu Ta Landan

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *