Pawan Kare Pujai Lyrics: पवन सिंह | खुशबू जैन

Pawan Kare Pujai Lyrics: पवन सिंह | खुशबू जैन

Pawan Kare Pujai Lyrics: भोजपुरी गीत “पवन करे पूजाई” को पवन सिंह और खुशबू जैन ने अपनी आवाज़ में गाया है। इसके बोल मनोज मतलबी ने लिखे हैं और संगीत गोविंद ओझा ने दिया है। यह भक्ति गीत निमन भोजपुरी म्यूजिक लेबल पर रिलीज़ हुआ है। यह गीत पवन देव की पूजा और भक्ति की शक्ति को खूबसूरती से प्रस्तुत करता है।

पवन करे पुजाई लिरिक्स

ओरिये ओरिये मधु चुवे बाजे बारहो बजना
आवतारी हो
ओरिये ओरिये मधु चुवे बाजे बारहो बजना
आवतारी हो
आजु माई हमार अंगना
आवतारी हो
आजु माई हमार अंगना
आवतारी हो

उचरेला कागा कोईलरिया भी बोले
निमिया पतईया भी झुरु झुरु डोले
बायां अंग फरकेले अंखिया ऐ माई
लहरेले ललकी चुनरिया ऐ माई
अंगना बहारी हम संवारी चूड़ी कंगना
आवतारी हो
अंगना बहारी हम संवारी चूड़ी कंगना
आवतारी हो
आजु माई हमार अंगना
आवतारी हो
आजु माई हमार अंगना
आवतारी हो

पूरुब बनेजीया से रथवा के शोर हो
सबके नजरिया निहारे ओहि ओर हो
हाथ जोर माँगेनी मँगनवा ए माई
पूरा क द हमरो सपनवा ए माई
पवन नयन जल पावं धोई बंदना
आवतारी हो
पवन नयन जल पावं धोई बंदना
आवतारी हो
आजु माई हमार अंगना
आवतारी हो
आजु माई हमार अंगना
आवतारी हो

Pawan Kare Pujai Lyrics

Oriye Oriye Madu Chuwe Baje Barho Bajana
Aawatari Ho
Oriye Oriye Madu Chuwe Baje Barho Bajana
Aawatari Ho
Aaju Maai Hamara Angana
Aawatari Ho
Aaju Maai Hamara Angana
Aawatari Ho

Ucharela Kaga Koilariya Bhi Bole
Nimiya Pataiya Bhi Jhuru Jhuru Dole
Baya Aang Farakele Ankhiya Ae Maai
Laharele Lalaki Chunariya Ae Maai
Angana Bahari Ham Sawari Chudi Kangana
Aawatari Ho
Angana Bahari Ham Sawari Chudi Kangana
Aawatari Ho
Aaju Maai Hamara Angana
Aawatari Ho
Aaju Maai Hamara Angana
Aawatari Ho

Purube Banejiya Se Rathawa Ke Sor Ho
Sabake Najariya Nihare Ohi Or Ho
Hath Jodi Mangeni Manganwa Ae Maai
Pura Kada Hamaro Sapanawa Ae Maai
Pawan Nayan Jal Pav Dhoye Bandana
Aawatari Ho
Pawan Nayan Jal Pav Dhoye Bandana
Aawatari Ho
Aaju Maai Hamara Angana
Aawatari Ho
Aaju Maai Hamara Angana
Aawatari Ho

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *