Number Zero Lyrics – एल्विश यादव | SDEE

Number Zero Lyrics – एल्विश यादव | SDEE

“Number Zero” गीत एक ऊर्जावान पंजाबी ट्रैक है जिसमें कलाकार SDEE, Vkey और Komal Chaudhary शामिल हैं। इस गीत का संगीत SDEE ने बनाया है और इसके बोल Vkey ने लिखे हैं, जो बेहद पकड़ने वाले और उत्साह से भरपूर हैं। इस गाने के म्यूजिक वीडियो में एल्विश यादव और सैंडी कौर नागरा नजर आते हैं।

नंबर ज़ीरो गीत

आज उसकी खबर है टीवी में
काल तेरी गेल्या देख्या जो
कब्ज़ा तेरे यार हम कर रे
गाम माई किल्ला बेच्या जो

खबरा में नाम जे आया ना
जवानी किस्से काम की नी
हाथ तक लगा सके ना कोय
जब तक मर्जी राम की नहीं

जिस राह पर चलर्या छोरे तू
गेट तू मौत के खोलेगा

छोरा जे आज्ञा गाम तेरे
मुह नी फेर असला बोलेगा
रात ने जाग के गाम तेरा
तड़के तक पित्तल तोलेगा

छोरा जे आज्ञा गाम तेरे
मुह नी फेर असला बोलेगा
रात ने जाग के गाम तेरा
तड़के तक पित्तल तोलेगा

चुन्नी या दब के दाता माई
चलले तू कांड करवावेगी
नज़र ने थकाके जो देखे
था था-था-करवेगी
मत्थे गोली चलवावेगी

कागज़ी मर रहे थान्या में
लिंक में बंदे राखु वे
थुल्या ने राखे काबू में
सर्किल में सारे डाकू ये

यार मेरे बेठे गाड़ी में
गाड़ी ने खड़ी घुमर्या है

मेरे तो दिल का टुकड़ा तू
गाम तन्ने ख्वे आवारा है
नंबर हो फोन या गाड़ी का
जीरो जीरो लगवार्या है

मेरे तो दिल का टुकड़ा तू
गाम तन्ने ख्वे आवारा है
नंबर हो फोन या गाड़ी का
जीरो जीरो लगवार्या है

बाबू मेरा ढूंढे सरकारी
ब्याह के मैं जाउ जीत आगे
विधायक तेरे अरिये का
म्हारी हाय मांगे का समर्थन करें

बटन ये खोल के छटी के
सुनता ना किस्से भी साले की
किसे ते दबके नहीं जीना
तु जान गुड़गामे आले की

चल जनुउ संजय दत्त चले
रब धर्मेंद्र शोले का

छोरा जे आज्ञा गाम तेरे
मुह नी फेर असला बोलेगा
रात ने जाग के गाम तेरा
तड़के तक पित्तल तोलेगा

Number Zero Lyrics

Aaj Uhki Khbar Hai Tv Me
Kaal Teri Gelya Dekhya Jo
Kabza Tere Yaar We Kar Re The
Gaam Mai Killa Bechya Jo

Khabra Mein Naam Je Aaya Na
Jawani Kisse Kaam Ki Ni
Haath Tak Laga Sake Na Koye
Jab Tak Marzi Ram Ki Nahi

Jis Raah Pe Chalrya Chhore Tu
Gate Tu Maut Ke Kholega

Chhora Je Aagya Gaam Tere
Muh Ni Pher Asla Bolega
Raat Ne Jaag Ke Gaam Tera
Tadke Tak Pittal Tollega

Chhora Je Aagya Gaam Tere
Muh Ni Pher Asla Bolega
Raat Ne Jaag Ke Gaam Tera
Tadke Tak Pittal Tollega

Chunni Ya Daab Ke Daata Mai
Chaalle Tu Kaand Karwawegi
Nazar Ne Thhaake Jo Dekhe
Tha Tha Tha Tha Karwegi
Matthe Goli Chalwawegi

Kaagzi Mar Rahe Thaanya Mein
Link Mein Bande Rakhu Ve
Thhulya Ne Raakhe Kaabu Mein
Circle Me Saare Daaku Ye

Yaar Mere Bethhe Gaadi Me
Gaadi Ne Khadi Ghumarya Hai

Mere To Dil Ka Tukda Tu
Gaam Tanne Khwe Aawara Hai
Number Ho Phone Ya Gaadi Ka
Zero Zero Lagwarya Hai

Mere To Dil Ka Tukda Tu
Gaam Tanne Khwe Aawara Hai
Number Ho Phone Ya Gaadi Ka
Zero Zero Lagwarya Hai

Baabu Mera Dhunde Sarkari
Byah Ke Main Jaau Jit Aage
Vidhayak Tere Ariye Ka
Support Mhari Hi Maange

Button Ye Khol Ke Chhati Ke
Sunta Na Kisse Bhi Saale Ki
Kise Te Dabke Nhi Jeena
Tu Jaan Gudgaame Aale Ki

Chaal Januu Sanjay Dutt Chaale
Raub Dharmender Sholay Ka

Chhora Je Aagya Gaam Tere
Muh Ni Pher Asla Bolega
Raat Ne Jaag Ke Gaam Tera
Tadke Tak Pittal Tollega

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *