Nazar Lyrics: हरजीत दीवाना

Nazar Lyrics: हरजीत दीवाना

Nazar Lyrics: गाना “Nazar” का नया वीडियो रिलीज़ हो चुका है। इस गीत को हरजीत दीवाना ने अपनी आवाज़ में प्रस्तुत किया है। गाने में हिमांशी गोस्वामी और मेहर रिस्की मुख्य कलाकार हैं। इसके बोल मेहर रिस्की ने लिखे हैं, जबकि संगीत राजू पंजाबी ने दिया है। यह गाना अपनी रोमांटिक धुन और आकर्षक प्रस्तुति के कारण दर्शकों को खूब भा रहा है।

Nazar Lyrics

तू इतनी सुथरी लागै तेरे पै जान वार द्यु
इतनी सुथरी लागै तेरे पै जान वार द्यु
आ बैठ मेरे धोरै तेरी नजर उतार द्यु
आ बैठ मेरे धोरै तेरी नजर उतार द्यु

संगीत…..

न्यू चमकै सै फेस तेरा जणु आसमान मै तारा
तेरी मेरी जोड़ी लागै दारू गेल्या खारा
न्यू चमकै सै फेस तेरा जणु आसमान मै तारा
तेरी मेरी जोड़ी लागै दारू गेल्या खारा

हो ज्यागी तू बावली तनै इतना प्यार द्यु
हो ज्यागी तू बावली तनै इतना प्यार द्यु
आ बैठ मेरे धोरै तेरी नजर उतार द्यु
आ बैठ मेरे धोरै तेरी नजर उतार द्यु

संगीत…..

बाता के तोड़े पाते से झड़े फूल से नखरो
मारेंगे मरजानी बोल तेरे कूल कूल से नखरो
बाता के तोड़े पाते से झड़े फूल से नखरो
मारेंगे मरजानी बोल तेरे कूल कूल से नखरो

सुंदरता नै तेरी पुरे नम्बर चार द्यु
सुंदरता नै तेरी पुरे नम्बर चार द्यु
आ बैठ मेरे धोरै तेरी नजर उतार द्यु
आ बैठ मेरे धोरै तेरी नजर उतार द्यु

Nazar Lyrics

Tu itni suthri laage tere pe jaan vaar du
Itni suthri laage tere pe jaan vaar du
Aa beth mere dhore teri nazar utaar du
Aa beth mere dhore teri nazar utaar du

Music…..

Nu chamke se face tera jnu aasmaan me tara
Teri meri jodi laage daru gelya khara
Nu chamke se face tera jnu aasmaan me tara
Teri meri jodi laage daru gelya khara

Ho jyagi tu bawli tne itna pyar du
Ho jyagi tu bawli tne itna pyar du
Aa beth mere dhore teri nazar utaar du
Aa beth mere dhore teri nazar utaar du

Music…..

Bata ke tode pate se jhade phool se nakhro
Marenge marjaani bol tere cool cool se nakhro
Bata ke tode pate se jhade phool se nakhro
Marenge marjaani bol tere cool cool se nakhro

Sundarta ne teri pure number chaar du
Sundarta ne teri pure number chaar du
Aa beth mere dhore teri nazar utaar du
Aa beth mere dhore teri nazar utaar du

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *