Nathuniya Lyrics: खेसारी लाल यादव | प्रियंका सिंह

Nathuniya Lyrics: खेसारी लाल यादव | प्रियंका सिंह

Nathuniya Lyrics: भोजपुरी गाना “नथुनिया” को खेसारी लाल यादव और प्रियंका सिंह ने अपनी आवाज़ दी है। इसके बोल कृष्णा बेदर्दी ने लिखे हैं और संगीत भी उन्होंने ही तैयार किया है। यह गीत अपनी धुन, बोल और जोशीले अंदाज़ के कारण काफी लोकप्रिय हुआ है। इसे म्यूज़िक कंपनी सारेगामा द्वारा रिलीज़ किया गया है।

नथुनिया

दारु बजारु हा चढ़ जाला हो
ता केहुओं के नियत बिगड़ जला हो
ए बाबू
दारु बजारु हा चढ़ जाला हो
ता केहुओं के नियत बिगड़ जला हो
चले चिखना के काम हे घुघुनिया प् घुघुनिया प्

अरे चला
ता नोट बरसे ला तोहरा नथुनिया प्
जब हिलवेलु कमर हरमुनिया प्
हरमुनिया प्

कइले दीवना बानी यहाँ सब लोग के
हो यहाँ सब लोग के
नइखे दवाई कउनो यी वाला रोग के
हो यी वाला रोग के
बाबू पीछे हट जाओ

हमरो तू आदत बिगाड़ दिहलू
जब से नजरिया के मार दिहलू

इतना छोटा ना लगे ला बुनिया प् बुनिया प्

ता नोट बरसे ला तोहरा नथुनिया प्
जब हिलावेलु कमर हरमुनिया प्
हरमुनिया प्

कृष्णा बेदर्दी खेसरी गइले जाँच के
हो कई बेर जांच के
भईल दीवाना बड़े हमारो यी नाच के
हो हमरो यी नाच के

आशिक़ बाडू नामरिया के
येही से उड़ावेलु घघरिया के
यी चलचता होठवा जमुनिया क
जमुनिया क

ता नोट बरसे ला तोहरा नथुनिया प्
जब हिलावेलु कमर हरमुनिया प्
हरमुनिया प्

Nathuniya Lyrics

Daaru bazaru ha chadh jaala ho
Ta kehu ke niyat bigad jaala ho
Ae babu
Daaru bazaru ha chadh jaala ho
Ta kehu ke niyat bigad jaala ho
Chale chikhna ke kaam he ghughuniya p ghughuniya p

Are chala
Ta note barse la tohara nathuniya p
Jab hilawelu kamar harmuniya p
Harmuniya p

Kaile deewana baani yahaan sab log ke
Ho yahaan sab log ke
Naikhe dawayi kauno ii waala rog ke
Ho ii waala rog ke
Babu pichhe hat jaao

Hamro tu aadat bigaad dihalu
Jab se nazariya ke maar dihalu

Itna chhota na lage la buniya p buniya p

Ta note barse la tohara nathuniya p
Jab hilawelu kamar harmuniya p
Harmuniya p

Krishna bedardi Khesari gaile jaanch ke
Ho kai ber jaanch ke
Bhaile deewana bade hamaro ii naach ke
Ho hamaro ii naach ke

Aashiq baadu namariya ke
Yehi se udaawelu ghaghariya ke
Ii chalchata hothwa Jamuniya ke
Jamuniya ke

Ta note barse la tohara nathuniya p
Jab hilawelu kamar harmuniya p
Harmuniya p

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *