Mohbbat Bechata Bajar Lyrics – पवन सिंह

Mohbbat Bechata Bajar Lyrics - पवन सिंह

Mohbbat Bechata Bajar Lyrics -पवन सिंह का गाना “मोहब्बत बेचता बाजार” हाल ही में हरियाणवी संगीत प्रेमियों के बीच काफी चर्चा में है। इस गाने में पवन सिंह की आवाज़ ने एक नया रंग भर दिया है और इसके बोल दिल की गहराईयों को छूने वाले हैं। गाने के बोल अशोक तिवारी ने लिखे हैं और संगीत प्रियांशु सिंह ने दिया है।

Mohbbat Bechata Bajar Lyrics - पवन सिंह

मोहब्बत बेचता बजर गीत

दिल के दरदिया के दवाइयों ना भेटाता
छन-छन आइहो दादा जान अब जाता
दिल के दरदिया के दवाइयों ना भेटाता
छन-छन आइहो दादा जान अब जाता
हा….
दिल के दरदिया के दवाइयों ना भेटाता
छन-छन आइहो दादा जान अब जाता
मोहब्बत बेचाता हई बाजार में
केहू पियेला जहरिया केकरो प्यार में

छछने करेजा दिल के तनी ना आराम जी
काहे के बनावल इ मोहब्बत ए राम जी
छछने करेजा दिल के तनी ना आराम जी
काहे के बनावल इ मोहब्बत ए राम जी
सारा सपना बनके आंशु बहे धार में
केहू पियेला जहरिया केकरो प्यार में
सारा सपना बनके आंशु बहे धार में
केहू पियेला जहरिया केकरो प्यार में

मर जाला लोग साचो मिले ना करार हो
जिनगी के बगीचा उजड़े आवे ना बहार हो
मर जाला लोग साचो मिले ना करार हो
जिनगी के बगीचा उजड़े आवे ना बहार हो
पवन सुना लागे के बा संसार में
केहू पियेला जहरिया केकरो प्यार में
मोहब्बत अब बेचाता हई बाजार में
केहू पिये ला जहरिया केकरो प्यार में

Mohbbat Bechata Bajar Lyrics

Dil Ke Dardiya Ke Dawaeyo Na Bhetata
Chhan-Chhan Aae Ho Dada Jan Ab Jata
Dil Ke Dardiya Ke Dawaeyo Na Bhetata
Chhan-Chhan Aae Ho Dada Jan Ab Jata
Ha…..
Dil Ke Dardiya Ke Daweyo Na Bhetata
Chhan-Chhan Aae Ho Dada Jan Ab Jata
Mohbbat Bechata Hae Bajar Me
Kehu Piyela Jahariya Kekaro Pyar Me
Chhachhane Kareja Dil Ke Tani Na Aaram Ji
Kahe Ke Banwal E Mohbbat A Ram Ji
Chhachhane Kareja Dil Ke Tani Na Aaram Ji
Kahe Ke Banwal E Mohbbat A Ram Ji
Sara Sapana Banke Aanshu Bahe Dhar Me
Kehu Piyela Jahariya Kekaro Pyar Me
Sara Sapana Banke Aanshu Bahe Dhar Me
Kehu Piyela Jahariya Kekaro Pyar Me

Mar Jala Log Sacho Mile Na Karar Ho
Jingi Ke Bagicha Ujade Aawe Na Bahar Ho
Mar Jala Log Sacho Mile Na Karar Ho
Jingi Ke Bagicha Ujade Aawe Na Bahar Ho
Pawan Suna Lage Ke Ba Sansar Me
Kehu Piyela Jahariya Kekaro Pyar Me
Mohbbat Ab Bechata Hae Bajar Me
Kehu Piye La Jahariya Kekaro Pyar Me

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *