Mirchai Lyrics –शिल्पी राज | सौरभ रोयाले

Mirchai Lyrics –शिल्पी राज | सौरभ रोयाले

Mirchai Lyrics –“मिरचाई” गाने के लिए नए गाने “मिरचाई” के लिरिक्स हाल ही में सौरभ रॉयल और शिल्पी राज द्वारा प्रस्तुत किए गए हैं। इस गाने में सौरभ रॉयल और अलीशा बोस भी फीचर हैं। इसकी संगीत विक्की वॉक्स द्वारा दिया गया है जबकि इसके लिरिक्स रवि यादव ने लिखे हैं, जो गाने की भावनात्मक गहराई को खूबसूरती से सम्मिलित करते हैं। “मिरचाई” के गाने की भावात्मक गहराई को खोजने के लिए UBT Music भोजपुरी यूट्यूब चैनल पर बने रहें।

Mirchai Lyrics –शिल्पी राज | सौरभ रोयाले

मिरचाई गीत

कहतानी धनिया कसम तोहर खाके
देखिले ना केहु के नजरी उठा के
कहतानी धनिया कसम तोहर खाके
देखिले ना केहु के नजरी उठा के

नैखी धोखा करत बानी तोहरा संगे
तोहरा संगे

त अपनी मेहर मिरचाई लागे, मिरचाई लागे
और दूसरा के मेहर मिठाई लागे
अपनी मेहर मिरचाई लागे
और दूसरा के मेहर मिठाई लागे

अरे अपनी तो जैसे तैसे
थोड़ी ऐसे या वैसे कट जाइएगी
आपका क्या होगा रे घर वाली

हमारा पे मन से ना मरेला
ठीक से ना कभो प्यार करेला
कहुओ पा मरिले ना लाइन हो
तोहरे से जियू मोरा डरेला

हमारा पे मन से ना मरेला
ठीक से ना कभो प्यार करेला
कहुओ पा मरिले ना लाइन हो
तोहरे से जियू मोरा डरेला

सच्चो बतिया भी तोहके सफाई लागे, सफाई लागे

त अपनी मेहर मिरचाई लागे, मिरचाई लागे
अव दूसरा के मेहर मिठाई लागे
अपनी मेहर ता खटाई लागे
और दूसरा के मेहर मलाई लागे

एतनो सुगार पिया मेहर हो
बहारे चलावेला अफेर हो
तोहरे से कुछू ना छुपाइले
सब बात करी हम सेयर हो

एतनो सुगार पिया मेहर हो
बहारे चलावेला अफेर हो
तोहरे से कुछू ना छुपाइले
सब बात करी हम सेयर हो

रवि श्वरब तबे तोहसे दूरे भागे, दूरे भागे

त अपनी मेहर मिरचाई लागे, मिरचाई लागे
अ दूसरा के मेहर मिठाई लागे
अपनी मेहर ता खटाई लागे
दूसरा के मेहर मलाई लागे

Mirchai Lyrics

Kahatani Dhaniya Kasam Tohar Khake
Dekhile Na Kehu Ke Nazri Utha Ke
Kahatani Dhaniya Kasam Tohar Khake
Dekhile Na Kehu Ke Nazri Utha Ke

Naikhi Dhokha Karat Bani Tohra Sange
Tohra Sange

Ta Apan Mehar Marchai Lage, Marchai Lage
Or Dusra Ke Mehar Mithai Lage
Apan Mehar Marchai Lage
Or Dusra Ke Mehar Mithai Lage

Are Apni Toh Jaise Taise
Thodi Aise Ya Waise Kat Jaiyegi
Apka Kya Hoga Re Ghar Wali

Hamara Pe Mann Se Na Marela
Thik Se Na Kabho Pyaar Karela
Kehuo Pa Marile Na Line Ho
Tohre Se Jiyu Mora Darela

Hamara Pe Mann Se Na Marela
Thik Se Na Kabho Pyaar Karela
Kehuo Pa Marile Na Line Ho
Tohre Se Jiyu Mora Darela

Sacho Batiya Bhi Tohke Safayi Lage, Safayi Lage

Apan Mehar Marchai Lage, Marchai Lage
Aw Dusra Ke Mehar Mithai Lage
Apan Mehar Ta Khatai Lage
Or Dusra Ke Mehar Mithai Lage

Etno Sughaar Piya Mehar Ho
Bahare Chalawela Afaire Ho
Tohre Se Kuchu Na Chupaile
Sab Baat Kari Hum Seyar Ho

Etno Sughaar Piya Mehar Ho
Bahare Chalawela Afaire Ho
Tohre Se Kuchu Na Chupaile
Sab Baat Kari Hum Seyar Ho

Ravi Shuarab Tabe Tohse Doore Bhage, Doore Bhage

Ta Apan Mehar Mirchai Lage, Mirchai Lage
A Dusra Ke Mehar Mithai Lage
Apan Mehar Ta Khatai Lage
Dusra Ke Mehar Malai Lage.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *