Main Gira Hoya Banda Jama Nich Baliye Lyrics – धंदा न्योलीवाला

Main Gira Hoya Banda Jama Nich Baliye Lyrics – धंदा न्योलीवाला

Main Gira Hoya Banda Jama Nich Baliye Lyrics – हाल ही में रिलीज़ हुआ हरियाणवी गाना “Main Gira Hoya Banda Jama Nich Baliye” एक भावुक ट्रैक है, जिसमें धंदा न्योलीवाला की आवाज़ है। इस गाने की संगीत रचना मैटी मेड इट ने की है, और इसके बोल धंदा न्योलीवाला ने लिखे हैं, जो गाने की भावनात्मक गहराई को खूबसूरती से व्यक्त करते हैं।गाने की पूरी लिरिक्स और इसके भावनात्मक पहलुओं को FarArmy Productions के यूट्यूब चैनल पर एक्सप्लोर करें।

Main Gira Hoya Banda Jama Nich Baliye Lyrics – धंदा न्योलीवाला

“Main Gira Hoya Banda Jama Nich Baliye” के बोल

कान टूटे बन्दे रहवे मित्तर’an की गैल्ल
जिन्दगी ते मौत के बीचले खेलु खेल
जोंसिया पे करै बैठी ऐतबार तू
मैं बारात के देखे ऐ रे तिल’an में नी तेल

तेरे कॉलेज के बाहर खड़ी मित्तर की थर
मिनट ले 4 देख आजा बिल्ली बाहर
गांव रे घुमा द्यू, ताने खेत रे दिखा द्यू
ट्यूबेल’an पे आजा ताने पानी रे प्या द्यू

तकन्या ते ऊचा जोसा सूट होवे है
आजा तेरा छोरी रे वो सूट भी सिमा द्यू
मेरी जान के ऐ सारे बिल्ली सारे दरजी
फेर भी पसंद हूं तो तेरी मरजी
फेर भी पसंद हूं तो तेरी मरजी
फेर भी पसंद हूं तो तेरी मरजी
फेर भी पसंद हूं तो तेरी मरजी

परवाह नी यार ने तू बॉम्बे है के दिल्ली
शहर तेरा फूंक देना लाके बिल्ली तिल्लि
जिसे लछन ऐ मेरे माने जचरी है रे
लें आवेगी रे मन्ने बत्ती लाल नीली

वीकेंड दत्त खोला बोत्तल’an के नी
होल्ड पे धार द्यू फोन थाके नी
नशा बुरी चीज है रे कदे ना करो
मैं पीया करू जमा औक लेके नी

हे!
फायरगी चटांदी नींबू दही रे खवांदी
नल्क्या के नीचे आधी रात’an ने नहावंदी
बाबे भी नी ओटेंगे रे तेरी अरजी

फेर भी पसंद हूं तो तेरी मरजी
फेर भी पसंद हूं तो तेरी मरजी
फेर भी पसंद हूं तो तेरी मरजी

मैं गिरा हुआ बंदा, जमा नीचे बलिये
और’an के सिर’an पे नहीं रिच बलिये
न्योलीवाला रैप इस तरीया करे
ज्यू देवे है ओवैसी नी स्पीच बलिये

मेरे बार्ने पे भोंकके कुत्ती फेम आली रे
मैं दुन्या में घूमाड़ी सूई तामे आली रे
हरियाणवी हिप-हॉप थप्पी मारके ने खोसया
तेरे यार पे कमान रैप गेम आली रे
ओ डे टू रे नाइट मेरे लेफ्ट ते रे राइट

करदे फायर है सालें मन्ने बैकबाइट
बस इसे चीज की है यारा ने एलर्जी
फेर भी पसंद हूं तो तेरी मरजी
फेर भी पसंद हूं तो तेरी मरजी
फेर भी पसंद हूं तो तेरी मरजी

Main Gira Hoya Banda Jama Nich Baliye Lyrics

Kaan tutte bande rahve mittar’an ki gail
Zindagi te maut ke bichale khelu khel
Jonsya pe kare baithi aitbaar tu
Mai barat ke dekhe ae re til’an me ni tel

Tere college ke bahar khadi mittara ki thar
Minute laa 4 dekh aaja billo bahar
Gaam re ghuma dyu, tane khet re dikha dyu
Tubel’an pe aaja tane paani re pyaa dyu

Taknya te uccha josa suit howe hai
Aaja tera chhori re wo suit bhi sima dyu
Meri jaan ke ae saare billo saare darzi

Fer bhi pasand hu to teri marzi
Fer bhi pasand hu to teri marzi
Fer bhi pasand hu to teri marzi
Fer bhi pasand hu to teri marzi

Parwah ni yaar ne tu bombay hai ke delhi
Shehar tera phoonk dena laake billo tilli
Jise lachhan ae mere mane jachri hai rey
Len aawegi re manne batti laal neeli

Weekend datt kholla bottal’an ke ni
Hold pe dhar deyu phone thaake ni
Nasha buri cheez hai re kade naa karo
Mai peeya karu jamaa okk laake ni

Hayee!
Firegi chatandi nimbu dahi re khawandi
Nalkya ke neeche aadhi raat’an ne nhavandi
Baabe bhi ni ottenge re teri arji

Fer bhi pasand hu to teri marji
Fer bhi pasand hu to teri marji
Fer bhi pasand hu to teri marji

Main girya hoya banda jama nich baliye
Aur’an ke sir’an pe nahi rich baliye
Nyoliwala rap is tariya kare
Jyu dewe hai owaisi ni speech baliye

Mere baarne pe bhokke kutti fame aali re
Mai dinya me ghumadi sui tame aali re
Haryanvi hip-hop thaapi maarke ne khosya
Tere yaar pe kamaan rap game aali re
O day to re night mere left te re right

Karde fire hai saale manne backbite
Bas ise cheez ki hai yaara ne allergy
Fer bhi pasand hu to teri marji
Fer bhi pasand hu to teri marji
Fer bhi pasand hu to teri marji.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *