Mah Ke Dekha Dem Lyrics – पवन सिंह का एक प्रसिद्ध भोजपुरी गाना है, जो अपने मस्ती भरे अंदाज और दमदार लिरिक्स के लिए जाना जाता है। इस गाने में पवन सिंह की आवाज और उनकी अदाकारी ने इसे भोजपुरी संगीत प्रेमियों के बीच काफी लोकप्रिय बना दिया है। गाने के बोल में एक मजेदार और चुलबुले अंदाज में कहानी को प्रस्तुत किया गया है, जिससे यह गाना श्रोताओं के दिलों में अपनी खास जगह बना चुका है। पवन सिंह के इस गाने ने भोजपुरी इंडस्ट्री में एक अलग पहचान बनाई है।
मह के देखा देम लिरिक्स
ऐहो करेजी जनी लेजी खानी डांस करा
ल हई दाम बाकी काम एडभांस करा
ऐहो करेजी जनी लेजी खानी डांस करा
ल हई दाम बाकी काम एडभांस करा
भरल जवानी मे तनिसा दरद सह के त देखा
हम मह के देखा देम तु कह के त देखा
हम मह के देखा देम तु कह के त देखा
हम मह के देखा देम
दुखवा बतइह जनी गोरवे मे मज़ा भोरवे मे मिली हो
सटबु जे लाहे लाहे कोरवे मे नोट बोरवे मे मिली हो
हमार कमर सरकार त लचिला होइ
ओने जेब होइ ढीला एने लीला होइ
गौआ मे हमारा तु दु चार घंटा ले रह के त देखा
हम मह के देखा देम तु कह के त देखा
हम मह के देखा देम तु कह के त देखा
हम मह के देखा देम
मार हिलकोरा जनी राख ऐ धन ई बदन कोरे कोरे हो
जवन तु कहबु तवन लिख दिहे पवन खरे खरे हो
अब तहरा के मज़ा भरपूर देहम
हम चौकी छाउकिये के तुर देहम
पानी जवानी के गईल बरिहाई तु दह के त देखा
हम मह के देखा देम तु कह के त देखा
हम मह के देखा देम तु कह के त देखा
हम मह के देखा देम
Mah Ke Dekha Dem Lyrics
Aeho Kareji Jani Leji Khani Dance Kara
La Haie Dam Baki Kaam Advance Kara
Aeho Kareji Jani Leji Khani Dance Kara
La Haie Dam Baki Kaam Advance Kara
Bharal Jawani Me Tanisa Darad Sah Ke Ta Dekha
Ham Mah Ke Dekha Dem Tu Kah Ke Ta Dekha
Ham Mah Ke Dekha Dem Tu Kah Ke Ta Dekha
Ham Mah Ke Dekha Dem
Dukhawa Bataiha Jani Gorawe Me Mazza Bhorawe Me Mili Ho
Satabu Je Lahe Lahe Korawe Me Not Borawe Me Mili Ho
Hamar Kamar Sarakar E Lachila Hoi
One Jeb Hoi Dhila Ane Lila Hoi
Gauaa Me Hamara Tu Du Char Ghanta Le Rah Ke Ta Dekha
Ham Mah Ke Dekha Dem Tu Kah Ke Ta Dekha
Ham Mah Ke Dekha Dem Tu Kah Ke Ta Dekha
Ham Mah Ke Dekha Dem
Mara Hilkora Jani Rakha Ae Dhan E Badan Kora Kore Ho
Jawan Tu Kahabu Tawan Likh Dihe Pawan Khare Khare Ho
Ab Tahara Ke Mazza Bharapur Deham
Ham Chauki Chhaukiye Ke Tur Deham
Pani Jawani Ke Gail Barihau Tu Dah Ke Ta Dekha
Ham Mah Ke Dekha Dem Tu Kah Ke Ta Dekha
Ham Mah Ke Dekha Dem Tu Kah Ke Ta Dekha
Ham Mah Ke Dekha Dem