Le Aai Raja Pepsi Lyrics: खेसारी लाल यादव | शिल्पी राज

Le Aai Raja Pepsi Lyrics: खेसारी लाल यादव | शिल्पी राज

Le Aai Raja Pepsi Lyrics: एल्बम “ले आई राजा पेप्सी” का यह गाना खेसारी लाल यादव और शिल्पी राज द्वारा गाया गया है। इसमें अभिनेत्री सोना पांडे नजर आ रही हैं। गीत के बोल और संगीत प्रकाश बारूद ने दिए हैं, जबकि संगीत निर्देशन विपुल जी ने किया है। यह गाना मनोरंजक बोल और देसी तड़के के कारण दर्शकों को खूब पसंद आ रहा है

ले आइ राजा पेप्सी

काहे के लोला लटकवलू ऐ रानी
उल्टा बोलेलु जब कुछु कहतानी
काहे के लोला लटकवलू ऐ रानी
उल्टा बोलेलु जब कुछु कहतानी
लागता गर्मिया हो लागता गर्मिया
मन खोजता हमार
जाईके ले आई ऐ राजा जी…..पेपसी हो बाजार
जाईके ले आई ऐ राजा जी पेपसी हो बाजार
जाईके ले आई ऐ राजा जी पेपसी हो बाजार
जाईके ले आई ऐ राजा जी

पता बाटे की दिकत बा बारा
निम्बू पानी के लेला साहारा
जनी बनी कंजूस ऐ सईयाँ
ना त राऊआ से होई लराईया
मेहरी के बात आपन मेहरी बात
पे करी बीचार
जाईके ले आई ऐ राजा जी…..पेपसी हो बाजार
जाईके ले आई ऐ राजा जी पेपसी हो बाजार
जाईके ले आई ऐ राजा जी पेपसी हो बाजार
जाईके ले आई ऐ राजा जी

जिद करा ना ऐ मेहरारू
काहे बतिया ना तु बुझा तारू
ऐ खेसारी प्रकाश बारुध जी
रोज रोज राउआ बोला तानी झूठ जी
कहिले कुछु हम कहिले कुछ
राउआ हो जाला भार
जाईके ले आई ऐ राजा जी…..पेपसी हो बाजार
जाईके ले आई ऐ राजा जी पेपसी हो बाजार
जाईके ले आई ऐ राजा जी पेपसी हो बाजार
जाईके ले आई ऐ राजा जी

Le Aai Raja Pepsi Lyrics

Kahe ke lola latkavlu ae rani
Ulta bolelu jab kuchhu kahtani
Kahe ke lola latkavlu ae rani
Ulta bolelu jab kuchhu kahtani
Lagata garmiya ho lagata garmiya
Man khojta hamar
Jaike le aai ae Raja ji… Pepsi ho bazaar
Jaike le aai ae Raja ji Pepsi ho bazaar
Jaike le aai ae Raja ji Pepsi ho bazaar
Jaike le aai ae Raja ji

Pata baate ki dikkat ba baara
Nimbu paani ke lela sahara
Jani bani kanjoos ae Saiyan
Na ta rauwa se hoi laraiya
Mehri ke baat aapan mehri baat
Pe kari bichaar
Jaike le aai ae Raja ji… Pepsi ho bazaar
Jaike le aai ae Raja ji Pepsi ho bazaar
Jaike le aai ae Raja ji Pepsi ho bazaar
Jaike le aai ae Raja ji

Zid kara na ae mehraru
Kahe batiya na tu bujha taru
Ae Khesari Prakash Barud ji
Roj roj rauwa bola tani jhooth ji
Kahile kuchhu hum kahile kuchh
Rauwa ho jaala bhaar
Jaike le aai ae Raja ji… Pepsi ho bazaar
Jaike le aai ae Raja ji Pepsi ho bazaar
Jaike le aai ae Raja ji Pepsi ho bazaar
Jaike le aai ae Raja ji

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *