Laika Sautin Ke Lyrics: खेसारी लाल यादव

Laika Sautin Ke Lyrics: खेसारी लाल यादव

Laika Sautin Ke Lyrics: गाने का शीर्षक है “लइका सौतिन के” और इसे लोकप्रिय सिंगर खेसारी लाल यादव ने गाया है। यह गाना अपनी मधुरता और खास भोजपुरी अंदाज़ के कारण खूब पसंद किया जा रहा है। खेसारी लाल यादव की आवाज़ में इस गीत ने दर्शकों और श्रोताओं के बीच खासा क्रेज़ बनाया है, जो भोजपुरी संगीत प्रेमियों के लिए एक बेहतरीन गीत साबित हुआ है।

लइका सौतिन के लिरिक्स

रतिया के आवे ला ना ,
आवे ला ऊ दिन के……2
ऐ भौजी,
पियवा खेलावे ला लइका सौतीन के….2

हमर ओठवा के लाली ,
हमर कनमा के बाली
रह जाता चुरी कुहुक के…..
भौजी उनके ही हुके ,
रोजे रह जानी भूखे
हो गैनी लकड़ी सुख के……
सवाख़ सिंगर देला ,
ओकरे के किन के…….2
ऐ भौजी,
पियवा खेलावे ला लइका सौतीन के….2

जब से भईल बा गौना ,
नहीं नासलस बिछौना
सैया हमरो खेसारी हो…..
सुना मासूम मनीष अब तूही बतावा ,
कवले मनमा के मारी हो..
किरा परी ओकरा जवन छीन के……2
ऐ भौजी,
पियवा खेलावे ला लइका सौतीन के….2

रतिया के आवे ला ना ,
आवे ला ऊ दिन के……2
ऐ भौजी,
पियवा खेलावे ला लइका सौतीन के….2

Laika Sautin Ke Lyrics

Ratiya ke aave la na,
Aave la oo din ke……2
Ae bhauji,
Piyawa khelave la laika sautīn ke….2

Hamar othwa ke laali,
Hamar kanma ke baali
Rah jaata churi kuhu ke…..
Bhauji unke hi huke,
Roje rah jani bhookhe
Ho gayni lakdi sukh ke……
Savaakh singer dela,
Okre ke kin ke…….2
Ae bhauji,
Piyawa khelave la laika sautīn ke….2

Jab se bhail ba gauna,
Nahi naaslas bichona
Saiya hamro khesari ho…..
Suna masoom Manish ab tuhi batava,
Kawle manma ke maari ho..
Kira pari okra jawan chhin ke……2
Ae bhauji,
Piyawa khelave la laika sautīn ke….2

Ratiya ke aave la na,
Aave la oo din ke……2
Ae bhauji,
Piyawa khelave la laika sautīn ke….2

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *