Lagat Naikhe Padhe Me Manwa Lyrics: एल्बम ‘लागत नइखे पढ़े में मनवा’ का यह गाना श्रोता युवाओं के दिल से जुड़ता है। इसे रंजीत सिंह और शिल्पी राज ने गाया है, जिसके बोल सूरज सिंह ने लिखे हैं। इसका संगीत विकास यादव ने दिया है और कोरियोग्राफी रविंद्र यादव ने की है। यह गाना पढ़ाई में मन न लगने वाली युवा स्थिति को मजेदार अंदाज में दिखाता है।
लागत नईखे पढ़े में मनवा लिरिक्स
लागत नईखे मनवा !
लागत नईखे मनवा !
छोड़ देले बाड़ू तू कोचिंग क्लास हो
घरे बईठबु तs होईबु ना पास हो
ठीक बा ! तहरा का टेंशन बा ?
बा नु !
छोड़ देले बाड़ू तू कोचिंग क्लास हो
घरे बईठबु तs होईबु ना पास हो
पास हो !
काहे भटकता तोहार ध्यानवा
सुनs !
बोलs !
लागत नईखे पढ़े में मनवा
ऐ जानू तहरे करनवा !
शादी कs लs चढ़ते लगनवा
मजनू से बन जा सजनवा
लागत नईखे !
लागत नईखे मनवा !
फोनवो पs बाउर बाउर बात बतियावेलु
रोज रोज पुलिया पs मिले के बोलावेलु
तs का करी ?
सुनs !
की हमरा दिलवा में हर घड़ी बनल रहे डर
मिली निमन लईकी हमके छोड़ देबs ऐ लभर
तंग कईले बाड़ू सँझिया बिहनवा
सुनs ना !
लागत नईखे पढ़े में मनवा
ऐ जानू तहरे करनवा !
अरे शादी कs लs चढ़ते लगनवा
मजनू से बन जा सजनवा
घोर के पी गईल बाड़ू तू लाज हो
रोग के ई तहरा ना बाटे इलाज हो
बाटे इलाज हो !
सुनs !
तोहरा लागत होई भलही मजाक ऐ जानू
साबित करब तोहरे इश्क आपन आज ऐ जानू
सूरज रंजीत भीरी गावेलु का गनवा
लागत नईखे पढ़े में मनवा
ऐ जानू तहरे करनवा !
अरे शादी कs लs चढ़ते लगनवा
मजनू से बन जा सजनवा
Lagat Naikhe Padhe Me Manwa Lyrics
Lagat naikhe manwa!
Lagat naikhe manwa!
Chhod dele baadu tu coaching class ho,
Ghare baithbu ta hoibu na pass ho,
Theek ba! Tahra ka tension ba?
Ba nu!
Chhod dele baadu tu coaching class ho,
Ghare baithbu ta hoibu na pass ho,
Pass ho!
Kahe bhatakta tohar dhyanwa,
Suna!
Bolas!
Lagat naikhe padhe mein manwa,
Ae janu tahre karanwa!
Shaadi ke le chadhte laganwa,
Majnu se ban ja sajanwa,
Lagat naikhe!
Lagat naikhe manwa!
Phonewa pa bawar bawar baat batiyavelu,
Roj roj puliya pa mile ke bolavelu,
Ta ka kari?
Suna!
Ki hamra dilwa mein har ghadi banal rahe dar,
Mili niman laiki hamke chhod debes ae labhar,
Tang kaile baadu sanjhiya bihanwa,
Suna na!
Lagat naikhe padhe mein manwa,
Ae janu tahre karanwa!
Are shaadi ke le chadhte laganwa,
Majnu se ban ja sajanwa!
Ghor ke pee gail baadu tu laaj ho,
Rog ke ee tahra na baate ilaaj ho,
Baate ilaaj ho!
Suna!
Tohra lagat hoi bhalahi mazaak ae janu,
Saabit karab tahre ishq apan aaj ae janu,
Suraj Ranjit bhiri gawelu ka ganwa,
Lagat naikhe padhe mein manwa,
Ae janu tahre karanwa!
Are shaadi ke le chadhte laganwa,
Majnu se ban ja sajanwa!