Kothe Chad Lalkaru Lyrics: गीत “कोठे चढ़ लालकारू” सुरेंद्र रोमियो और AK जट्टी की आवाज़ में एक शानदार पंजाबी गाना है। इस गाने में देव चौहान और प्रियंका शर्मा ने अभिनय किया है। इसके बोल आरके लेहड़ी ने लिखे हैं और संगीत GR म्यूजिक ने दिया है। यह गीत अपनी दिलचस्प धुन और लय के कारण युवाओं में खूब लोकप्रिय हुआ है।
कोठे चाड ललकारु
हो कोठे चढ़ ललकारू तू मत ना नाक चढ़ाइए
कोठे चढ़ ललकारू तू मत ना नाक चढ़ाइए
नोज मेरी सै सुन्नी रै डायमंड कोका लयाइए
नोज मेरी सै सुन्नी हो डायमंड कोका लयाइए
रै के कोके की बात गोल्डन पीन मै ल्यादू
के कोके की बात गोल्डन पीन मै ल्यादू
तेरे बाल कराऊ स्ट्रैट गाम की क्वीन बनादू
बाल कराऊ स्ट्रैट गाम की क्वीन बनादू
संगीत…..
रै करिए जान मरोड़ बलम तेरा खूब कमावै
करिए जान मरोड़ बलम तेरा खूब कमावै
होवै पूरी डिमांड जान तू जुनसी चावै
होवै पूरी रै डिमांड जान तू जुनसी चावै
मै तो बांधू नीली साड़ी स्लीपर जयपुर आले
हां बांधू नीली साड़ी स्लीपर जयपुर आले
जब चूड़ी खनके रेड बलम मेरे पाटे चाले
हां चूड़ी खनके रेड बलम मेरे पाटे चाले
संगीत…..
रै कदे कदे तो तू भी थोड़ी सी करज्या खराबी
कदे कदे तो तू भी थोड़ी सी करज्या खराबी
देव चौहान भी कहरया सै भाभी फूल गुलाबी
देव चौहान भी कहरया सै भाभी फूल गुलाबी
सुण आरके लहरी याहे तेरी सै बात निराली
आरके लहरी याहे तेरी सै बात निराली
सुभा तेरा सै कड़वा ना दिल का तू बंदा जाली
सुभा तेरा सै कड़वा ना दिल का तू बंदा जाली
Kothe Chad Lalkaru Lyrics
Ho kothe chad lalkaru tu mat na naak chadhaiye
Kothe chad lalkaru tu mat na naak chadhaiye
Nose meri se sunni re diamond koka lyaiye
Nose meri se sunni re diamond koka lyaiye
Re ke koke ki baat golden pin mai lyaadu
Ke koke ki baat golden pin mai lyaadu
Tere baal karau straight gaam ki queen bnadu
Baal karau straight gaam ki queen bnadu
Music…..
Re kriye jaan marod balam tera khoob kmaave
Kriye jaan marod balam tera khoob kmaave
Hove puri demand jaan tu junsi chaave
Hove puri re demand jaan tu junsi chaave
Mai to baandhu nili saree slipper jaipur aale
Ha baandhu nili saree slipper jaipur aale
Jab chudi khanke red balam mere paate chaale
Ha chudi khanke red balam mere paate chaale
Music…..
Re kde kde to tu bhi thodi si karjya kharabi
Kde kde to tu bhi thodi si karjya kharabi
Dev chauhan bhi kehrya se bhabhi phool gulabi
Dev chauhan bhi kehrya se bhabhi phool gulabi
Sun RK Lehri yaahe teri se baat nirali
RK Lehri yaahe teri se baat nirali
Subha tera se kadva na dil ka tu banda jaali
Subha tera se kadva na dil ka tu banda jaali