Korawa Me Sutawe Dewara Lyrics– “कोरवा में सुतावे देवरवा” गाना शशि लाल यादव का एक लोकप्रिय भोजपुरी गीत है। इस गाने में देवर-भाभी के बीच की नोक-झोंक और हंसी-मजाक को दर्शाया गया है। शशि लाल यादव की आवाज़ और गाने की धुन इसे भोजपुरिया श्रोताओं के बीच खासा लोकप्रिय बनाती है। गाने के बोल मजाकिया और मनोरंजक हैं, जो इस गाने को सुनने में और भी रोचक बना देते हैं।
कोरवा में सुतावे देवारा गीत
दूर करे दरद कमरिया के
कमी ना खले साँवरिया के
दूर करे दरद कमरिया के
कमी ना खले साँवरिया के
बुझेला सगरी भितरि के दरद
तनिको नाही सातवे देवरा
भाभी भाभी कहिके बोलावे देवरा
कोरवा मे लेके सुतावे देवरा
भाभी भाभी कहिके बोलावे देवरा
कोरवा मे लेके सुतावे देवरा
किसीमि किसीमि के लावे ओठ के ललिया
दिन भर मे दश बार पूछे मोर हलिया
बात सब शेयर करे हो
मोर बरी केयर करे हो
हाथे से अपना कवर हमरा
मुह मे खियवे देवरा
भाभी भाभी कहिके बोलावे देवरा
कोरवा मे लेके सुतावे देवरा
भाभी भाभी कहिके बोलावे देवरा
कोरवा मे लेके सुतावे देवरा
बोली मे ना यूज़ गलत भाषा करेला
अभिनव ना पनवो के नशा करेला
केतना ले कहे खिसा हो
रहे खाली हमारे निशा हो
लाखों में ऐके राहुल शशि निमन
बात बतिआवे देवरा
भाभी भाभी कहिके बोलावे देवरा
कोरवा मे लेके सुतावे देवरा
भाभी भाभी कहिके बोलावे देवरा
कोरवा मे लेके सुतावे देवरा
Korawa Me Sutawe Dewara Lyrics
Dur Kare Darad Kamariya Ke
Kami Na Khale Sanwariya Ke
Dur Kare Darad Kamariya Ke
Kami Na Khale Sanwariya Ke
Bujhela Sagari Bhitari Ke Darad
Taniko Nahi Satawe Dewara
Bhabhi Bhabhi Kahike Bolawe Dewara
Korawa Me Leke Sutawe Dewara
Bhabhi Bhabhi Kahike Bolawe Dewara
Korawa Me Leke Sutawe Dewara
Kisimi Kisimi Ke Lave Oth Ke Laliya
Deen Bhar Me Dash Baar Puchhe More Haliya
Baat Sab Share Kare Ho
More Bari Care Kare Ho
Hathese Apna Kawar Hamra
Muh Me Khiyawe Dewara
Bhabhi Bhabhi Kahike Bolawe Dewara
Korawa Me Leke Sutawe Dewara
Bhabhi Bhabhi Kahike Bolawe Dewara
Korawa Me Leke Sutawe Dewara
Boli Me Na Use Galat Bhasa Karela
Abhinav Na Panvo Ke Nasha Karela
Ketana Le Kahe Khisa Ho
Rahe Khali Hamare Nisha Ho
Lakho Mein Aeke Rahul Shashi Niman
Baat Batiawe Dewara
Bhabhi Bhabhi Kahike Bolawe Dewara
Korawa Me Leke Sutawe Dewara
Bhabhi Bhabhi Kahike Bolawe Dewara
Korawa Me Leke Sutawe Dewara