Khule Khule Baal lyrics: “खुले खुले बाल” एलबम का यह हरियाणवी गाना 2023 में रिलीज हुआ, जिसमें मस्त आवाज वाले मासूम शर्मा और गुलशन म्यूजिक ने अपनी आवाज और म्यूजिक दिया है। यह गाना गांव की सादगी, देसी ठाठ और प्यार भरे अंदाज को दर्शाता है। इसके बोल और धुन युवाओं में काफी लोकप्रिय हो रहे हैं।
खुले खुले बाल गाण्याचे लैरिकस
घणे गच लागे सै अरे मैं कहा जुड़ा ना करा कर
हो पटियाला लुक शाही सलवार की
पांच ग्यारह मेरी तू सै पांच चार की
हो पटियाला लुक शाही सलवार की
पांच ग्यारह मेरी तू सै पांच चार की
जोड़ी तेरी मेरी लागे घणी मैच करदी
करके हां मत किसे ते डरया कर
अरे तेरे खुले खुले बाल
घणे गच लागे सै
अरे मैं कहा जुड़ा ना करा कर
अरे तेरे खुले खुले बाल घणे गच लागे सै
अरे मैं कहा जुड़ा ना करा कर
सुथरी तो जींस में भी लागे सै घणी
पर गांव का माहौल माखा पाहर ना सके
माफ तेरी लुक के रे परिया ने भी
लग जावे जिद्दी कोई ठहर ना सके
लग जावे जिद्दी कोई ठहर ना सके
सुथरी तो जींस में भी लागे सै घणी पर गांव का माहौल माखा पाहर ना सके
माफ तेरी लुक के रे परिया ने भी
लग जावे जिद्दी कोई ठहर ना सके
लग जावे जिद्दी कोई ठहर ना सके
सुरखी जे पूछे कोई बात रोहब ते बोल पड़या कर हामी प्यार ते भरा कर
अरे तेरे खुले खुले बाल घणे गच लागे सै
अरे मैं कहा जुड़ा ना करा कर
अरे तेरे खुले खुले बाल
घणे गच लागे सै
अरे मैं कहा जुड़ा ना करा कर
मार के ने ढठा जब लोइकड़े माखा चालै सै जीकाट घणा मेरी जान का
सलीम कट चम गोरा गोरा लागे सै कोई हो पटाखा तालिबान का
कोई हो पटाखा तालिबान का
मार के ने ढठा जब लोइकड़े माखा चालै सै जीकाट घणा मेरी जान का
सलीम कट चम गोरा गोरा लागे सै कोई हो पटाखा तालिबान का
कोई हो पटाखा तालिबान का
लागे सै रजणिये ने परी जल की आड़े
सुख जागी बोली बिन पानी पै तरेया कर
अरे तेरे खुले खुले बाल
घणे गच लागे सै
अरे मैं कहा जुड़ा ना करा कर
अरे तेरे खुले खुले बाल
घणे गच लागे सै
अरे मैं कहा जुड़ा ना करा कर
Khule Khule Baal lyrics
Ghanne gach lage se
Are main kaha juda na kara kar
Ho Patiala look shahi salwar ki
Paanch gyarah meri tu se paanch chaar ki
Ho Patiala look shahi salwar ki
Paanch gyarah meri tu se paanch chaar ki
Jodi teri meri lage ghani match kardi
Karke haan mat kise te darya kar
Are tere khule khule baal
Ghanne gach lage se
Are main kaha juda na kara kar
Are tere khule khule baal
Ghanne gach lage se
Are main kaha juda na kara kar
Suthri to jeans mein bhi lage se ghani
Par gaon ka mahaul makha pahad na sake
Maaf teri look ke re pariya ne bhi
Lag jave ziddi koi thahar na sake
Lag jave ziddi koi thahar na sake
Suthri to jeans mein bhi lage se ghani
Par gaon ka mahaul makha pahad na sake
Maaf teri look ke re pariya ne bhi
Lag jave ziddi koi thahar na sake
Lag jave ziddi koi thahar na sake
Surkhi je pooche koi baat rohab te bol padya kar
Haami pyaar te bhara kar
Are tere khule khule baal
Ghanne gach lage se
Are main kaha juda na kara kar
Are tere khule khule baal
Ghanne gach lage se
Are main kaha juda na kara kar
Maar ke ne dhatha jab loikde makha chaale se
Je cut ghana meri jaan ka
Saleem cut cham gora gora lage se
Koi ho patakha Taliban ka
Koi ho patakha Taliban ka
Maar ke ne dhatha jab loikde makha chaale se
Je cut ghana meri jaan ka
Saleem cut cham gora gora lage se
Koi ho patakha Taliban ka
Koi ho patakha Taliban ka
Lage se rajniye ne pari jal ki aade
Sukh jagi boli bin paani pe tareya kar
Are tere khule khule baal
Ghanne gach lage se
Are main kaha juda na kara kar
Are tere khule khule baal
Ghanne gach lage se
Are main kaha juda na kara kar