Khisiyalu Kahe Risiyalu Kahe Lyrics – पवन सिंह

Khisiyalu Kahe Risiyalu Kahe Lyrics – पवन सिंह

Khisiyalu Kahe Risiyalu Kahe Lyrics – खिसियालु कहे रिसियालु कहे के बोल पवन सिंह और शिवानी सिंह ने गाए हैं और इस शानदार ट्रैक में उन्होंने अपनी मधुर आवाज़ दी है। यह असाधारण रचना कलाकारों क्वीन शालिनी और पवन सिंह की प्रतिभा को उजागर करती है, जो किसी और की तरह भावनाओं की यात्रा का वादा करती है। प्रियांशु सिंह के संगीत और उन्हीं के द्वारा लिखे गए दिल को छू लेने वाले बोलों के साथ, “खिसियालु कहे गरमालु कहे लिरिक्स” अपनी भावनात्मक कथा की गहराई को खूबसूरती से समेटे हुए है। डीआरएस म्यूजिक द्वारा विशेष रूप से प्रस्तुत “राजा जी के दिलवा” की गीतात्मक समृद्धि में डूबने के लिए बने रहें।

Khisiyalu Kahe Risiyalu Kahe Lyrics –  पवन सिंह

खिसियालु कहे रिसियालु कहे गीत

हां आ आ
हां आ आ
राजा जी के दिलवा
तहरा राजा जी के दिलवा

तावा लेखा गरम राव करी न मिजाज के
काम नौकरानी वाला बात महाराज के
ओह हो हो
बहुत गुस्सा करती हो
हठ

है फेक दा ना लोरहा गुस्सा कम करा थोडा
चूड़ी फूट जाई
रंग छूट जाई ता मन रूठ जाई

तहरा राजा जी के दिलवा टूट जाई
तहरा राजा जी के दिलवा टूट जाई
तहरा पिया जी के दिलवा टूट जाई
तहरा राजा जी के दिलवा टूट जाई
हमरा गामो नइखे
तहरा राजा जी के दिलवा टूट जयी

खिसियालु काहे रुसियालु काहे
गरमालू तो फेक देलु आलू कहे
बाड़ू चालू तो बोला लाजालु काहे

हमसे भइल बाते भारी धोखा
एही आलू के मिस देहिब चोखा
बुझैल

देबू नहीं खाये तो का बोला
हम कमाये चित्रकोट जाइये
तिलकुट खाई एई
की दालबूट खाई अच्छा

ए तहरा राजा जी के दिलवा टूट जाई
ओह हो हो
तहरा राजा जी के दिलवा टूट जाई
तहरा बलमु के दिलवा टूट जाई
तहरा राजा जी के दिलवा टूट जाई

ए रहे दा ढेर हो गइले
तहरा राजा जी के दिलवा

ए जानी छोड़ा भवन करब कहबु जवन
हा
रइहे सेवा में आशु प्रियांशु पवन
विक्की धोयी दिहे भौजी के जुठ बरतन

झूठे बातों पर मारेला पलिश
कहबा राती के करे मालिश
बुझतानी

ए मन जा ना अब धनि तोहारे पा सब
धन लूट जाई हा
ला फल खायी
अरे प्यार जुट जाएगा
भक

तहरा राजा जी के दिलवा टूट जाई
तहरा राजा जी के दिलवा टूट जाई
ए तहरा सैंया जी के दिलवा टूट जाई
तहरा राजा जी के दिलवा टूट जाई
बस करा रोवैबा का
तहरा राजा जी के दिलवा.

Khisiyalu Kahe Risiyalu Kahe Lyrics

Haan aa aa
Haan aa aa
Raja ji ke dilwa
Tahra raja ji ke dilwa

Taava lekha garam raava kari na mijaaz ke
Kaam naukrani waala baat maharaj ke
Oh ho ho
Bahut gussa karti ho
Hata

Haee fek da na lorha gussa kam kara thoda
Choodi phut jaai
Rang chhoot jaai ta man ruth jaai

Tahra raja ji ke dilwa toot jayi
Tahra raja ji ke dilwa toot jayi
Tahra piya ji ke dilwa toot jayi
Tahra raja ji ke dilwa toot jayi
Hamra gamo naikhe
Tahra raja ji ke dilwa toot jayi

Khisiyaalu kahe Rusiyaalu kahe
Garmalu toh fek delu aalu kahe
Baadu chaalu toh bola lajalu kahe

Hamse bhaeil baate bhaari dhokha
Ehi aalu ke miss dehib chokha
Bujhail

Debu naahi khaaye toh ka bola
Ham kamaaye Chitrakoot jayi are
Tilkut khaai ai
Ki dalboot khaai achha

A tahra raja ji ke dilwa toot jayi
Oh ho ho
Tahra raja ji ke dilwa toot jayi
Tahra balamu ke dilwa toot jayi
Tahra raja ji ke dilwa toot jayi

A rahe daa dher ho gaile
Tahra raja ji ke dilwa

A jani chhoda bhavan karab kahabu javan
Ha
Raihe seva mein aashu priyaanshu pavan
Vikki dhoyi dihe bhauji ke juth bartan

Jhuthe baatein pe maarela palish
Kahaba raati ke kare ke malish
Bujhtaani

A maan ja na ab dhani tohare pa sab
Dhan loot jayi ha
La fruit khyi
Are pyaar jut jayi
Bhaak

Tahra raja ji ke dilwa toot jayi
Tahra raja ji ke dilwa toot jayi
A tahra saiyaa ji ke dilwa toot jayi
Tahra raja ji ke dilwa toot jayi
Bas kara rovaiba ka
Tahra raja ji ke dilwa.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *