Khauf Lyrics: मासूम शर्मा | मनीषा शर्मा

Khauf Lyrics: मासूम शर्मा | मनीषा शर्मा

Khauf Lyrics: “Khauf” गाना एक नया हरियाणवी गीत है, जिसे मासूम शर्मा और मनीषा शर्मा ने अपनी मधुर आवाज़ में प्रस्तुत किया है। इसके बोल हैरी लैदर ने लिखे हैं और संगीत पिन्ना म्यूजिक का है। इस गाने में कप्तान और सोनिया वर्मा भी दिख रहे हैं। गाने का निर्देशन रिकी रापरिया और शेखर सलारिया ने किया है। यह ट्रैक हरियाणवी संगीत प्रेमियों के लिए खास आकर्षण है।

खौफ गीत के बोल

इसा सीधा-साधा चोर
बदमाश क्यों बना दिया
यो लफरन का टैग
तेरी गली क्यांटे ला दिया

बोलचाल ते तो दिखे बंदा
तु शरीफ से
देख्या से मन्ने
तो तेरा रोल प्यार का

प्यार तो से मेरा
बस तेरे दिल में
ना तो लोगन के तो
दिलां में से खौफ यार का

प्यार तो से मेरा
बस तेरे दिल में रे
ना तो लोगन के तो
दिलां में से खौफ यार का

पहरे सूट-बूट,
बांधी गाल में या टाई
बदमाशा आला तेरा
मन्ने ढंग कोनी दिखदा

गोरे-गोरे चेहरे आले
धंधे करें काले
उस काली री कमाई आगे
रंग कोनी दिखदा

सोचू थी तू होगा
सरकारी जॉब पे
पता ना था तेरे
काले से व्यापार का

प्यार तो से मेरा
बस तेरे दिल में
ना तो लोगन के तो
दिलां में से खौफ यार का

प्यार तो से मेरा
बस तेरे दिल में रे
ना तो लोगन के तो
दिलां में से खौफ यार का

मासूम सा चेहरा
मन्ने लागे इसा तेरा
तन्ने छोड़, मैं भी
जानूं कदे बात ना करी हो

इसा गांव और शहर
कोई बचा ना स्टेट
जित छोरे ने रे
कोई वारदात ना करी हो

सुन हैरी लाठर
मैं जानूंगी डीटेल
खुल गया से भेद
देसी कलाकार का

प्यार तो से मेरा
बस तेरे दिल में
ना तो लोगन के तो
दिलां में से खौफ यार का

प्यार तो से मेरा
बस तेरे दिल में रे
ना तो लोगन के तो
दिलां में से खौफ यार का

Khauf Lyrics

Isa Sidha Sadha Chora
Badmaash Kyu Bana Diya
Yo Lofran Ka Tag
Teri Gaili Kyate La Diya

Bolchaal Te Toh Dikhhe Banda
Tu Shareef Se
Dekhya Se Manne
Toh Tera Role Pyar Ka

Pyaar To Se Mera
Bas Tere Dil Mei
Na To Logan Ke To
Dilan Mein Se Khauf Yaar Ka

Pyar To Se Mera
Bas Tere Dil Mein Re
Na To Logan Ke To
Dilan Mein Se Khauf Yaar Ka

Pehre Suit Boot,
Baandhi Gal Mein Ya Tie
Badmasha Aala Tera
Manne Dhang Koni Dikhhda

Gore Gore Chehre Aale
Dhande Kare Kale
Us Kali Re Kamai Aage
Rang Koni Dikhda

Sochu Thhi Tu Hoga
Sarkari Job Pe
LyricsRead
Bera Na Tha Tere
Kalay Se Vyapar Ka

Pyar To Se Mera
Bas Tere Dil Mei
Na To Logan Ke To
Dilan Mei Se Khauf Yaar Ka

Pyar To Se Mera
Bas Tere Dil Mein Rey
Na To Logan Ke To
Dilan Mein Se Khauf Yaar K

Masoom Sa Chehra
Manne Laage Isaa Tera
Tanne Chhod Main Bhi
Janu Kadhe Baat Na Kari Ho

Isa Gaam Aur Shehar
Koe Bacha Na State
Jit Chhore Ne Re
Koe Waardaat Na Kari Ho

Sun Harry Lather
Main Jaanungi Detail
Khul Gaya Se Bhed
Desi Kalakaar Ka

Pyaar To Se Mera
Bas Tere Dil Mein
Na To Logan Ke To
Dilan Mein Se Khauf Yaar Ka

Pyaar To Se Mera
Bas Tere Dil Mein Re
Na To Logan Ke To
Dilan Mein Se Khauf Yaar Ka

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *