Karwachauth Pe Ke Lyana Se Lyrics – गुलशन म्यूजिक | स्वेरा वर्मा

Karwachauth Pe Ke Lyana Se Lyrics – गुलशन म्यूजिक | स्वेरा वर्मा

Karwachauth Pe Ke Lyana Se Lyrics – गुलशन म्यूजिक और स्वेरा वर्मा द्वारा रचित करवाचौथ पे के लियाना से गीत हाल ही में रिलीज़ हुआ हरियाणवी गीत है जिसमें गुलशन म्यूजिक और निधि शर्मा शामिल हैं। गुलशन म्यूजिक द्वारा दिया गया संगीत जबकि करवाचौथ पे के लियाना से गीत बिट्टू सोरखी कलाकार द्वारा लिखे गए हैं, गीत की भावनात्मक गहराई को खूबसूरती से पूरा करते हैं। VATS RECORDS Youtube चैनल पर विशेष रूप से “करवाचौथ पे के लियाना से” के गीतात्मक गहराई का पता लगाने के लिए बने रहें।


Karwachauth Pe Ke Lyana Se Lyrics –  गुलशन म्यूजिक | स्वेरा वर्मा

“करवा चौथ पे के लियाना से” गाने के बोल हैं:

करवा चौथ पे के लियाना से
या आ गया करवा चौथ पिया
मन्ने भी होना पूरा प्यार पिया
तन्ने चाँद निकलते देखूँगी
करके सो शृंगार पिया
मेरा खुले व्रत जब साज प्या
पानी प्यावे पावेगा

बता तू करवा चौथ का गिफ्ट
जान मेरा के के लावेगा
बता तू करवा चौथ का गिफ्ट
जान मेरा के के लावेगा

सुन चाँद से मुँह वाली नखरों जो
कह दे ला दू चकोर तेरा
लहंगा का ऑर्डर कर रखा
तू बता के लाऊँ और तेरा
तेरे कंगन का भी गोरी
माने एक से मंगाना से

बता तेरा करवा चौथ पे
जान मेरी तेरा केलना से
बता तेरा करवा चौथ पे
जान मेरी तेरा के के लाना से

मेरी जान की ना होर छाए
बस छाए हमेशा साथ तेरा
हो जब तक जियूं मेरी जान
मेरे हाथ में हो बस हाथ तेरा
हो जब तक जियूं मेरी जान
मेरे हाथ में हो बस हाथ तेरा

मैं देखूँ कितनी सुथरी सो
जब रील बना पेगा
बता तू करवा चौथ का गिफ्ट
जान मेरा के के लावेगा
बता तू करवा चौथ का गिफ्ट
जान मेरा के के लावेगा

रे तेरी मेरी जोत देख
अम्बर का चाँद जल जाएगा
रहकर सोड शृंगार मेरा
जब चाँद छत पे आएगा
रक कर के सोलह शृंगार मेरा
जब चाँद छत पे आएगा

रे जब तक चले सांस मेरी
तेरा साथ निभाना से
बता तेरा करवा चौथ पे
जान मेरी तेरा केलना से
बता तेरा करवा चौथ पे
जान मेरी तेरा के के लाना से

से तू पहरे मैचिंग करके जब रे लहंगा लाल
मैं दू होये कितना सुथरा लगेगा कद खाल तने
मेरे लाडू होये कितना सुथरा लगेगा कद दे
खाल तने मेरे लाडू कर दू अपलोड जो मेरी
गैल तू फोटो खींचा
वेगा फोटो खींचा बता दो करवा चौथ का गट चाँद
मेरा की के लागा बता तू गरवा जात का गट
चाँद मेरा की के लावे रे

इतनी प्यारी लगे तू जब मीठी मीठी
बोले से तेरी अदा कट खानी मर जानी नरम
कैलजा छौले से तेरी अदा कट खानी मर जानी
नरम कैलजा छौले से रे बिट्टू सुरखी ने तेरे
पे गाना बनाना

बता तेरा करवा चौथ पे
जान मेरी तेरा केलना से
बता तेरा करवा चौथ पे
जान मेरी तेरा के के लाना से।

Karwachauth Pe Ke Lyana Se Lyrics

Ya aa gya karwa chauth piya
Manne bhi hona poora pyaar Piya
Tanne chaand nikalte dekhoongi
Karke so Shringaar piya
Mera khule vrat jab saaj pya
Pani pyaave Paavega

Bata tu karwa choth ka gift
Jaan mera ke Ke lavega
Bata tu karwa choth ka gift
Jaan mera ke ke laavega

Sun chaand se mu wali nakhro jo
Keh de La du chakor tera
Lehenga ka order kar rakhya
Tu Bata ke laoon aur tera
Tere kangan ka bhi gori
Mane ek se mangaana Se

Bata tera karwachauth pe
Jaan meri tera kelna se
Bata tera karwa choth pe
Jaan meri tera ke Ke lna se

Meri jaan ki na hor chaave
Bas chaaye hamesha saath tera
Ho jab tak jiyo meri jaan
Mere haath Mein ho bas haath tera
Ho jab tak jiyo meri jaan
Mere haath mein ho bas haath tera

Main dekhoon Kitni suthri so
Jab reel bana Pega
Bata tu karwa choth ka gift
Jaan mera ke Ke lavega
Bata tu karwa choth ka gift
Jaan mera ke ke laavega

Re teri meri jot Dekh
Ambar ka chaand jal jaavega
Rehkar sod Shringaar mera
Jab chaand chhaat pe aavega
Ra karke solah Shringaar mera
Jab chaand chhaat pe aavega

Re jab Tak chale saans meri
Tera saath nibhaana se
Bata tera karwachauth pe
Jaan meri tera kelna se
Bata tera karwa choth pe
Jaan meri tera ke Ke lyna se

Se tu pehre matching karke jab re lehenga laal
Main du hoye kitna suthra laagega kad khaal tane
Mere laadu hoye kitna suthra laagega kad de
Khaal tane mere laadu kar du upload jo meri
Gail tu photo khacha
Vega photo khaga bata do karwa choth ka gat chaand
Mera ki ke laaga bata tu garwa jath ka gat
Chaand mera ki ke

Laave re itni pyaari laage tu jab mithi mithi
Bole se teri ada kat khaani mar jaani naram
Kalja chhole se teri ada kat khaani mar jaani
Naram kalja chhole se re Bittu Surkhi ne tere
Pe gaana banaana

Bata tera karwachauth pe
Jaan meri tera kelna se
Bata tera karwa choth pe
Jaan meri tera ke Ke lyna se.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *