Kariya Blouse Lyrics – शिल्पी राज | नम्रता मल्ला

Kariya Blouse Lyrics – शिल्पी राज | नम्रता मल्ला

Kariya Blouse Lyrics – शिल्पी राज का नया भोजपुरी गाना “करिया ब्लाउज” हाल ही में रिलीज़ हुआ है। इस गाने में नम्रिता मल्ला और लोकेश साहनी नजर आ रहे हैं। संगीत सत्याेंद्र जी ने दिया है, जबकि करिया ब्लाउज के बोल विजय चौहान ने लिखे हैं। गाने की भावनात्मक गहराई को खूबसूरती से प्रस्तुत किया गया है। गाने की लिरिकल गहराई का आनंद लेने के लिए जुड़े रहें, केवल आइकॉन भोजपुरी बवाल यूट्यूब चैनल पर।

Kariya Blouse Lyrics –  शिल्पी राज | नम्रता मल्ला

करिया ब्लाउज के बोल

बर बारियत में जैसे मर्करिया सोभेला
बर बारियत में जैसे मर्करिया सोभेला
मोर गोर बदनिया पर ब्लाउज करिया सोभेला
मोर गोर बदनिया पर ब्लाउज करिया सोभेला

शीशा के सोझा जब हम जानी
रूपवा के देखी माने में मुस्कानी

शीशा के सोझा जब हम जानी
रूपवा के देखी माने में मुस्कानी

ऊँचे रे गगनवा में जैसे बदरिया सोभेला
मोर गोर बदनिया पर ब्लाउज करिया सोभेला
मोर गोर बदनिया पर ब्लाउज करिया सोभेला

करिया में अलगे खुबी भावे
इह रंग पीयावो मन भावे
करिया में अलगे खुबी भावे
इह रंग पीयावो मन भावे

विजय के फेसे पर जैसे काला दधिया सोभेला
मोर गोर बदनिया पर ब्लाउज करिया सोभेला
मोर गोर बदनिया पर ब्लाउज करिया सोभेला

Kariya Blouse Lyrics

Bar bariyat me jaise markariya sobhela
Bar bariyat me jaise markariya sobhela
Mor gor badaniyaa pa blouse kariya sobhela
Mor gor badaniyaa pa blouse kariya sobhela

Shisha ke sojha jab ham jani
Rupawa ke dekhi mane me muskani

Shisha ke soja jab ham jani
Rupawaa ke dekhi mane me muskani

Unche re gaganwa me jaise badariya sobhela
Mor gor badaniya pa blouse kariya sobhela
Mor gor badaniya pa blouse kariya sobhela

Kariya me alage khubi bhawe
Ihe colour piyawo man bhawe
Kariya me alage khubi baawe
Ihe colour piyawo man bhawe

Vijay ke phase pa jaise kala dadhiya sobhela
Mor gor badaniya pa blouse kariya sobhela
Mor gor badaniya pa blouse kariya sobhela.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *