Ek Khtola Jail Ke Bhitar Lyrics: मासूम शर्मा

Ek Khtola Jail Ke Bhitar Lyrics: मासूम शर्मा

Ek Khtola Jail Ke Bhitar Lyrics: गाना “एक खटोला जेल के भीतर” 21 मई 2023 को रिलीज़ हुआ था, जिसमें अंकित बलियान और दिव्यांका सिरोही नजर आए हैं। इस गाने को मासूम शर्मा ने गाया है और संगीत पिन्ना ने दिया है। यह गाना हरियाणवी अंदाज में बना है, जिसमें देसी रंग और मजेदार कहानी दिखाई गई है। इसे अंकित बलियान म्यूजिक लेबल ने जारी किया।

एक खटोला जेल के भीतर

क्या सुख दुःख ख़तर समय नहीं
ना बातां आरे सा
जिंदगी जीनी यारा ने
ना कातन आरे सा

जुनसे हांडे लिली पिल्ली
रे के घंटा जिंदगी जी ली
जिन्ने चढ़ी जवानी का इब लग
स्वाद नी चाख्या हो

एक ख़तोला जेल के भीतर
हमने घलवा रख्या मित्तर
पूरी बाह दे द्यांगे भीतर
जे कोई एंडी पकाया तो

एक ख़तोला जेल के भीतर
हमने घलवा रख्या मित्तर
पूरी बाह दे द्यांगे भीतर
जे कोई एंडी पकाया तो

हो मर्दां आली बात करेगा
मर्द सूरमा रे
और माँ के हाथ का खाके पल रया
शुद्ध चूरमा रे

हांडे जावे से ठठेरे
कोन्या भिडने का डैम लेरे
वो के मरेंगे मानस ने
जिसने असला रखा हो

एक ख़तोला जेल के भीतर
हमने घलवा रख्या मित्तर
पूरी बाह दे द्यांगे भीतर
जे कोई एंडी पकाया तो

एक ख़तोला जेल के भीतर
हमने घलवा रख्या मित्तर
पूरी बाह दे द्यांगे भीतर
जे कोई एंडी पकाया तो

सरेआम करा सा बदमाशी
हम दर्दे कोन्या रे
अरे मौत ने चकमा देके रखा
मर्दे कोन्या रे

पक्का बालकपन का चललिया
गैंगस्टर छोरा करनावलिया
अमर तो लेनी करके राखे
करदे जी ने साका हो

एक ख़तोला जेल के भीतर
हमने घलवा रख्या मित्तर
पूरी बाह दे द्यांगे भीतर
जे कोई एंडी पकाया तो

एक ख़तोला जेल के भीतर
हमने घलवा राख्या मित्तर
पूरी बाह दे द्यांगे भीतर
जे कोई एंडी पकाया तो

Ek Khtola Jail Ke Bhitar Lyrics

Are Sukh Dukh Khatar Time Nahi
Naa Baatan Aare Sa
Zindagi Jeeni Yaara Ne
Naa Kaatan Aare Sa

Junse Hande Lilli Pilli
Re Ke Ghanta Zindagi Jee Li
Jinne Chadhi Jawani Ka Ib Lag
Swaad Ni Chaakhya Ho

Ek Khtola Jail Ke Bhitar
Hamne Ghalwa Rakhya Mittar
Poori Baah De Dyange Bhitar
Je Koi Andy Paakya To

Ek Khtola Jail Ke Bhitar
Hamne Ghalwa Rakhya Mittar
Poori Baah De Dyange Bhitar
Je Koi Andy Paakya To

Ho Mard’an Aali Baat Karega
Mard Soorma Re
Aur Maa Ke Hath Ka Khake Pal Rya
Pure Choorma Re

Hande Jawe Se Thathere
Konya Bhidne Ka Damm Lere
Wo Ke Marenge Maanas Ne
Jisne Asla Rakhya Ho

Ek Khtola Jail Ke Bhitar
Hamne Ghalwa Rakhya Mittar
Poori Baah De Dyange Bhitar
Je Koi Andy Paakya To

Ek Khtola Jail Ke Bhitar
Hamne Ghalwa Rakhya Mittar
Poori Baah De Dyange Bhitar
Je Koi Andy Paakya To

Sareaam Kara Sa Badmashi
Ham Darde Konya Re
Are Maut Ne Chakma Deke Rakha
Marde Konya Re

Pakka Balakpan Ka Challiya
Gangster Chhora Karnawaliya
Amar To Leni Karke Rakhe
Karde Jee Ne Saaka Ho

Ek Khtola Jail Ke Bhitar
Hamne Ghalwa Rakhya Mittar
Poori Baah De Dyange Bhitar
Je Koi Andy Paakya To

Ek Khtola Jail Ke Bhitar
Hamne Ghalwa Rakhya Mittar
Poori Baah De Dyange Bhitar
Je Koi Andy Paakya To

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *