Gundey Dore Pe Lyrics: – मासूम शर्मा | स्वरा वर्मा

Gundey Dore Pe Lyrics: - मासूम शर्मा | स्वरा वर्मा

Gundey Dore Pe Lyrics: “गुंडे डोरे पे” एक लोकप्रिय हरियाणवी गीत है जिसे मसूम शर्मा और स्वरा वर्मा ने गाया है। इसके बोल अमर कर्णवाल ने लिखे हैं, जबकि संगीत मसूम शर्मा ने पिन्ना म्यूज़िक के तहत तैयार किया है। इस गीत में सचिन जाट, बबली झुरिया, और देवेश सिंह ने अभिनय किया है। गाने का निर्देशन योगी कलाकार ने किया है, जो इसे और भी आकर्षक बनाता है।

गुंडे डोरे पे गीत

सचिन जाट..

तू हांडे यार सर्कल के साथ
और पूरी दाल और बाल के साथ
हम फिरें सै जिनके चक्कर में
ना दिखेंगे वे कल के बाद

रे मन्ने बता तू देके मसला
ओवरलोड क्यों ले रेया असला
भार्या करतूसन का तसला
से जो महेंगे रेट’आन के

आज दो गुंडे डोरे पे से
47 चोरे पे से
बहार ना भूल के भी आ जइयो
कुंडी ला लो गेटां की

कोई घर हो या गली मोहल्ला
जे कोए म्हारे बीच में बोल्या
उसके चक्कर में हो जाएगी छलनी
काई स्टेट’अन की

जो बालक से तेरी गेल
ना ये ठंडा कर जायेंगे
अरे देख के इतनी गाड़ी
गाम के मानस डर जायंगे

महाभारत में ना होया
ईसा रौला कर दूंगा
गोली इतनी बरसा द्यु
गाम ने बोला कर दूंगा

रे जिंकी गेल बैर ओहने तोहले
नहीं ते घर की राही हो ले
फिल्म बन जाएगा तू शोले
ना गिनती हो फेतां की

आज दो गुंडे डोरे पे से 47 छोरे पे से
बहार ना भूल के भी आ जइयो
कुंडी ला लो गतेआन की

कोई घर हो या गली मोहल्ला
जे कोए म्हारे बिच में बोल्या
उसके चक्कर में हो जाएगी
छलनी कै स्टेटां की

माहौल बदल के जाएगा
लगे गाम की गालां का
के होवेगा अंजाम
लाडले मोटे चाल्या का

अरे जो होगा वो देखेगी
मैं बैल पर छूट जाऊंगा
एसएई करनावलिया अमर बटेऊ
थाने आलेयां का

तेरी क्यों बुद्धि काम नहीं देरी?
लास की लाके ज्यागा ढेरि
आपराधिक अभिशाप इतिहास तेरी
ना कोई छवि रे नेता की

आज दो गुंडे डोरे पे सै 47 छोरे पे सेई
बहार ना भूल के भी आ जाइयो
कुंडी ला लो गेटां की

कोई घर हो या गली मोहल्ला

जे कोए म्हारे बीच में बोल्या
उसके चक्कर में हो जाएगी छलनी
काई स्टेट’अन की

Gundey Dore Pe Lyrics

Sachin Jaat..

Tu Haande Yaar Circle Ke Sath
Aur Poore Dal Aur Bal Ke Sath
Hum Phirein Sae Jinke Chakkar Mei
Na Dikhenge Ve Kal Ke Baad

Re Manne Bata Tu Deke Masla
Overload Kyon Le Reya Asla
Bharya Kaartoosan Ka Tasla
Se Jo Mehenge Rate’an Ke

Aaj Do Gundey Dore Pe Se
47 Chore Pe Se
Bahar Na Bhool Ke Bhee Aa Jaiyo
Kundi La Lo Gate’an Ki

Koye Ghar Ho Ya Gali Mohalla
Je Koye Mhaare Beech Mein Bolya
Uske Chakkar Mein Ho Jayagi Chhalni
Kai State’an Ki

Jo Balak Se Teri Gail
Naas Ye Thada Kar Jayange
Are Dekhh Ke Itni Gadi
Gaam Ke Manas Dar Jayange

Mahabharat Mei Na Hoya
Isa Raula Kar Dunga
Goli Itni Barsa Dyu
Gaam Ne Bola Kar Dyunga

Re Jinki Gail Bair Ohne Tohle
Nahi Te Ghar Ki Raahi Ho Le
Film Bana Jayaga Tu Sholay
Na Ginti Ho Fetaan Ki

Aaj Do Gunde Dore Pe Se 47 Chhore Pe Se
Baahar Na Bhool Ke Bhi Aa Jaiyo
Kundi La Lo Gate’an Kee

Koye Ghar Ho Ya Gali Mohalla
Je Koye Mhare Bich Me Bolya
Uske Chakkar Mein Ho Jayagi
Chhalni Kai State’an Ki

Mahaul Badal Ke Jayaga
Lage Gaam Ki Gaalaan Ka
Ke Hovega Anjaam
Laadle Mote Chaalya Ka

Arey Jo Hoga Woh Dekhi Jyaagi
Main Bail Pe Chhut Jyunga
Sae Karnawaliya Amar Bateu
Thaane Aaleyan Ka

Teri Kyun Buddhi Kaam Nahi Deri?
Laas Ki Laake Jyaaga Dheri
Criminal Bane History Teri
Na Koi Chhavi Re Neta Ki

Aaj Do Gundey Dore Pe Sae 47 Chhore Pe Sei
Bahar Na Bhul Ke Bhi Aa Jaaiyo
Kundi La Lo Gate’an Ki

Koye Ghar Ho Ya Gali Mohalla
Je Koye Mhare Beech Mein Bolya
Uske Chakkar Mein Ho Jayagi Chhaalni
Kai State’an Ki

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *