Gunde Te Pyaar Lyrics: “गुंडे ते प्यार” एक धमाकेदार हरियाणवी एलबम है, जिसे मसूम शर्मा, स्वेता चौहान और मनीषा शर्मा ने गाया है। इसमें जमीर सिद्दीकी ने भी फीचर किया है। यह एलबम 2021 में रिलीज़ हुई थी। इसके गाने युवा दिलों में जोश और देसी ताज़गी भरते हैं। इसका संगीत और देसी अंदाज़ श्रोताओं को नचाने पर मजबूर कर देता है।
गुंडे ते प्यार के लिरिक्स
मैं होइ बैठी सेंटी हो तेरे तै प्यार कर के
हो गांव में बनगी चौकी सुन ले तेरे यार कर के
हो ख्याल तेरा भी बता दे तू विचार कर के
क्यूं गलत भरे सै फॉर्म इस गुंडे तै प्यार कर के
हो तन्ने मांगी छोरा हाथ जोड़ भगवान तै
दिन रात तेरे तैं जलाये राखे ज्योत सै
के बेरा कद यार मरे मुठभेड़ में
यानी उमर में लिखी गोरी मेरी मौत सै
एब मंदिर काम करे ना रे कर भगवान
कदे गुंड्या के नाम की जलावे ज्योत सै
ल्याऊं भर के संदूक
दिखे मैं भी रे बंदूक
सुण थारे दहेज में
हो निभे कोणी प्यार
यार चलता फरार
दिखे आउट ऑफ रेंज में
तू मान चाहे ना मान घुसकनिये
मेरे नाम गैंग लाना हूड्डा साहब गौत सै
के बेरा कद यार मरे मुठभेड़ में
यानी उमर में लिखी गोरी मेरी मौत सै
एब मंदिर काम करे ना रे कर भगवान
कदे गुंड्या के नाम की जलावे ज्योत सै
डाकू बंदे खासा नै
तेरे यार बदमाशा नै
मचाया कहर शहर में
ये मंगल डाकू ना रानी
ये डाकू चलावे
सरकार तेरे शहर में
यो तो आ गया दिल छोरी का रे तेरे पे
ना तो मेरे पाछे भी लंगोड़ हांडे बहुत सै
के बेरा कद यार मरे मुठभेड़ में
यानी उमर में लिखी गोरी मेरी मौत सै
एब मंदिर काम करे ना रे कर भगवान
कदे गुंड्या के नाम की जलावे ज्योत सै
तू हां तो कर हूडा साब छोरी घुसखानी का भी वीराना फ्री से
जो मनन चाया वो बह दिया रे में वो गेल आंदे छोरी छापरी के
लडू बन के वकील case तेरे
ना ना रेहन दे यारा की दूर तक पहुँच से
के बेरा कद यार मरे मुठभेड़ में
यानी उमर में लिखी गोरी मेरी मौत सै
एब मंदिर काम करे ना रे कर भगवान
कदे गुंड्या के नाम की जलावे ज्योत सै
Gunde Te Pyaar Lyrics
Main hoi baithi senti ho tere tai pyaar kar ke,
Ho gaon mein bangi chauki sun le tere yaar kar ke,
Ho khyaal tera bhi bata de tu vichaar kar ke,
Kyun galat bhare sai form is gunde tai pyaar kar ke.
Ho tanne maangi chhora haath jod bhagwan tai,
Din raat tere tai jalaaye raakhe jyot sai.
Ke bera kad yaar mare muthbhed mein,
Yaani umar mein likhi gori meri maut sai,
Eb mandir kaam kare na re kar bhagwan,
Kade gundya ke naam ki jalaave jyot sai.
Lyaun bhar ke sandook, dikhe main bhi re bandook,
Sun thare dahej mein, ho nibhay kooni pyaar,
Yaar chalta faraar, dikhe out of range mein,
Tu maan chahe na maan ghusakniye,
Mere naam gang lana Hooda sahab gaut sai.
Ke bera kad yaar mare muthbhed mein,
Yaani umar mein likhi gori meri maut sai,
Eb mandir kaam kare na re kar bhagwan,
Kade gundya ke naam ki jalaave jyot sai.
Daku bande khaasa nai, tere yaar badmasha nai,
Machaya kahar shehar mein, ye Mangal daku na rani,
Ye daku chalave, sarkar tere shehar mein.
Yo to aa gaya dil chhori ka re tere pe,
Na to mere pache bhi langot haande bahut sai.
Ke bera kad yaar mare muthbhed mein,
Yaani umar mein likhi gori meri maut sai,
Eb mandir kaam kare na re kar bhagwan,
Kade gundya ke naam ki jalaave jyot sai.
Tu haan to kar Hooda saab chhori ghuskhaani ka bhi veerana free se,
Jo manan chhaya wo beh diya re mein wo gel aande chhori chhapari ke,
Laddu ban ke vakil case tere,
Na na rehan de yaara ki door tak pahunch se.
Ke bera kad yaar mare muthbhed mein,
Yaani umar mein likhi gori meri maut sai,
Eb mandir kaam kare na re kar bhagwan,
Kade gundya ke naam ki jalaave jyot sai.