Gori Tor Galiya Lyrics – गोरी तोर गलिया गाने के लिरिक्स, जिसे खेसारी लाल यादव और खुशी कक्कर ने हाल ही में रिलीज़ किया है, इसमें खेसारी लाल यादव और सपना चौहान फीचर हैं। इस गाने का संगीत आर्य शर्मा ने दिया है, जबकि “गोरी तोर गलिया” के बोल अखिलेश कश्यप ने लिखे हैं, जो गाने की भावनात्मक गहराई को खूबसूरती से पूरा करते हैं। इस गाने की लिरिकल गहराई को खोजने के लिए अन्नपूर्णा फिल्म्स के YouTube चैनल पर बने रहें।
“गोरी तोर गलिया”
का हो का बाजार बनावले बाडू
होखबे बेकाबू
बाबू
गोरी तोर गलिया
तुकुर तुकुर टाका तारा कहे एक टकिए
सुपर सामान देख के गाइले सनकिए
तो का करे रे
तुकुर तुकुर टाका तारा कहे एक टकिए
सुपर सामान देख के गाइले सनकिए
बंद दरवाजा बा बुझा जानी खोला
झाकोरा मारे झूला
गोरी तोर गालिया लागे ला रसगुल्ला
गोरी तोर गलिया लागे ला रसगुल्ला
गोरी तोर गालिया लागे ला रसगुल्ला
पतरी कमरिया तोहार
गोली गोली आँखिया
पतरी कमरिया तोहार
गोली गोली आँखिया
तू ता गजला हिलाके हीरोइन लागे गोरिया
तू ता गजला हिलाके हीरोइन लागे गोरिया
कुछ भी बोलते हो है ना
कर देहब तोहके बेकाबू ये बाबू
हमरा में बा ऐसन जाड़ो है बाबू
डाइन अहिस का रे
चुप
याहू गरीब के उधार कैदा हो
अपना नाव पर चढ़ा के पार कैदा हो
तूट जाई दूरी बाबू ठाना जानी ओल्हा
झाकोरा मारे झूला
गोरी तोर गलिया लागे ला रसगुल्ला
गोरी तोर गलिया लागे ला रसगुल्ला
गोरी तोर गलिया लागे ला रसगुल्ला
साचो का
ढेर जब खिबा तो ऊब जाई हो
रस भरल बनी दूब जाई हो
ठीक से करा तू ता कंगनी
बिना खाए ना मानी हे अखिलेश खेसारी
होई जईहे पंकज आग बाबूला
झाकोरा मारे झूला
गोरी तोर गलिया लागे ला रसगुल्ला
गोरी तोर गलिया लागे ला रसगुल्ला
गोरी तोर गलिया लागे ला रसगुल्ला
अरे जियो राजा राज करो।
Gori Tor Galiya Lyrics
Ka Ho Ka Bajaar Banawle Badu
Hokhbe Bekaboo
Babu
Gori Tor Galiya
Tukur Tukur Taka Tara Kahe Ek Takiye
Super Saman Dekh Ke Gaile Sanakiye
To Ka Kare Re
Tukur Tukur Taaka Tara Kahe Ek Takiye
Super Samaan Dekh Ke Gaile Sanakiye
Band Darwaja Ba Bujha Jani Khola
Jhakora Mare Jhula
Gori Tor Gaaliya Lage La Rasgulla
Gori Tor Galiya Lage La Rasgulla
Gori Tor Gaaliya Lage La Rasgulla
Patri Kamariya Tohar
Goli Goli Aankhiya
Patri Kamariya Tohar
Goli Goli Aankhiya
Tu Ta Gajla Hilake Hiroin Lage Goriya
Tu Ta Gajla Hilake Hiroin Lage Goriya
Kuch Bhi Bolte Ho Hai Na
Kar Dehab Tohke Bekaboo Ye Babu
Hamra Mein Ba Aisan Jado Hai Babu
Dayin Ahis Ka Re
Chup
Yahu Gareeb Ke Udhaar Kaida Ho
Apna Naav Par Chadha Ke Paar Kaida Ho
Toot Jayi Doori Babu Thana Jani Olha
Jhakora Mare Jhula
Gori Tor Galiya Lage La Rasgulla
Gori Tor Galiya Lage La Rasgulla
Gori Tor Galiya Lage La Rasgulla
Sacho Ka
Dher Jab Khiba To Uoob Jayi Ho
Ras Bharal Bani Doob Jayi Ho
Theek Se Kara Tu Ta Kangari
Bina Khaye Na Mani Hay Akhilesh Khesari
Hoi Jaihe Pankaj Aag Baboola
Jhakora Mare Jhula
Gori Tor Galiya Lage La Rasgulla
Gori Tor Galiya Lage La Rasgulla
Gori Tor Galiya Lage La Rasgulla
Are Jiyo Raja Raj Karo.