Garam Masala Lyrics – अरविंद अकेला कल्लू भोजपुरी गाना

Garam Masala Lyrics - अरविंद अकेला कल्लू भोजपुरी गाना

Garam Masala Lyrics – भोजपुरी गाना “गर्म मसाला” अरविंद अकेला कल्लू की एक विशेष प्रस्तुति है, जो भोजपुरी संगीत जगत में एक नई ऊर्जा और रंग लेकर आया है। इस गाने में कल्लू ने अपनी अनूठी आवाज और चुलबुले अंदाज से दर्शकों को मंत्रमुग्ध कर दिया है।

Tikuliya Ae Raja Lyrics - पवन सिंह भोजपुरी सॉन्ग

गरम मसाला लिरिक्स

लभ करे खातिर बाबू गिंजन करतारा
लभ करे खातिर बाबू गिंजन करतारा
काहे बोला सीज़ आपन इंजन करतारा
पाँचे मिनट में हो जइबा तु पाला क देब हल्ला
ताहार मिक्सी हमार मिक्सी दुनो के मिक्सी बा काला काला
हामार पिसे नरम मसाला ताहार पिसे गरम मसाला
हमार पिसे नरम मसाला ताहार पिसे गरम मसाला

सैंडिल के मार लागे खोजतारा
हाली मे खाली नाव बोझतारा
हाली में खाली खाली……….
मोट जनी छोड़ा माल पातर करा
भले दु चार दिन आतर करा
हमार बुरा आपन कईल चाह भला बनतारा लल्ला
ताहार मिक्सी हमारा मिक्सी दुनो के मिक्सी बा काला काला
हमार पिसे नरम मसाला तोहार पिसे गरम मसाला
हमार पिसे नरम मसाला तोहार पिसे गरम मसाला

आगे से हमरा के घेरा तारा
भरल बाजार मे तु छेड़ा तारा
छेड़ा तारा तारा………
फेल का दा आज गोरी हलुआ के
पीस पीस कल्लुआ के अलुआ के
ऐ भागीरथ अत अब ना सहला मार देब भला
ताहार मिक्सी हमार मिक्सी दुनो के मिक्सी बा काला काला
हमार पिसे नरम मसाला तोहार पिसे गरम मसाला
हमार पिसे नरम मसाला तोहार पिसे गरम मसाला

Garam Masala Lyrics

Love Kare Khatir Babu Ginjan Kartara
Love Kare Khatir Babu Ginjan Kartara
Kahe Bola Siz Apan Injan Kartara
Panche Mint Me Ho Jaib Tu Pala Ka Deba Halla
Tahar Mixy Hamar Mixy Duno Ke Mixy Ba Kala Kala
Hamar Pise Naram Masala Tohar Pise Garam Masala
Hamar Pise Naram Masala Tohar Pise Garam Masala

Sandile Ke Mar Lage Khojtara
Hali Me Khali Naw Bojhtara
Hali Me Khali Khali……..
Mot Jani Chhod Mal Patar Kara
Bhale Du Char Din Aatar Kara
Hamar Bura Apan Kail Chah Bhala Banatar Lalla
Tahar Mixy Hamar Mixy Duno Ke Mixy Ba Kala Kala
Hamar Pise Naram Masala Tohar Pise Garam Masala
Hamar Pise Naram Masala Tohar Pise Garam Masala

Aage Se Hamra Ke Ghera Tara
Bharal Bajar Me Tu Chhed Tara
Chhed Tara Tara………
Fail Ka Da Aaj Gori Halua Ke
Pis Pis Kallua Ke Aluaa Ke
Ae Bhagirath Aat Ab Na Sahala Mar Deb Bhala
Tahar Mixy Hamar Mixy Duno Ke Mixy Ba Kala Kala
Hamar Pise Naram Masala Tohar Pise Garam Masala
Hamar Pise Naram Masala Tohar Pise Garam Masala

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *