Dui Rupiya Lyrics: गीत “दुई रुपया” खेसारी लाल यादव और अंतरा सिंह द्वारा गाया गया एक लोकप्रिय भोजपुरी गाना है। इस गीत में सरल और मजेदार बोल हैं जो लोगों के दिलों को छू लेते हैं। खेसारी लाल और अंतरा सिंह की आवाज़ में यह गाना पार्टी और शादी समारोहों में खूब पसंद किया जाता है। इसकी धुन भी बहुत ऊर्जा से भरपूर है।
दुई रूपया
सोंग… लौंडो भी फेल भईल बा
सिंगर… खेसारी लाल यादव
डी जे बाजता बारात साजता
डी जे बाजता बारात साजता
परिछावन में देखा धुर खेल भईल बा
भऊजी नाचा तारी लौंडो भी फेल भईल बा …..2
चुवे झूला से पसीना करूवा तेल भईल बा……2
भऊजी नाचा तारी लौंडो भी फेल भईल बा……2
(देवरा के बोलावेली खुबे कमर हिलावेली
मुँह में पैसा धारवेली नन्दो के नचावेली )…..2
भीड़ लागल बा सभे पागल बा
इंकर कमर आज देखा गुरदेल भईल बा
भऊजी नाचा तारी लौंडो भी फेल भईल बा …..2
चुवे झूला से पसीना करूवा तेल भईल बा……2
भऊजी नाचा तारी लौंडो भी फेल भईल बा……2
(बड़ा निमन बा साडी हो किनले भईया खेसारी हो
इनका टोकला प केहू के दिहले गारी से तारी हो )….2
सोनू छोटुवा भी विक्की मोटुवा भी
साली सरहज के देखा आज मेल भईल बा
भऊजी नाचा तारी लौंडो भी फेल भईल बा …..2
चुवे झूला से पसीना करूवा तेल भईल बा……2
भऊजी नाचा तारी लौंडो भी फेल भईल बा……2
Dui Rupiya Lyrics
DJ bajata barat sajata
Parichhawan mein dekha dhur khel bhail ba
Bhauji nacha tari laundo bhi fail bhail ba… (2)
Chuwe jhula se paseena karuwa tel bhail ba… (2)
Bhauji nacha tari laundo bhi fail bhail ba… (2)
(Devra ke bolaweli khube kamar hilaweli
Muh mein paisa dharaweli nando ke nachaweli)… (2)
Bheed lagal ba sabhe pagal ba
Inkar kamar aaj dekha gurdel bhail ba
Bhauji nacha tari laundo bhi fail bhail ba… (2)
Chuwe jhula se paseena karuwa tel bhail ba… (2)
Bhauji nacha tari laundo bhi fail bhail ba… (2)
(Bada niman ba saadi ho kinle bhaiya Khesari ho
Inka tokla pa kehu ke dihle gaari se tari ho)… (2)
Sonu chhotuwa bhi Vikki motuwa bhi
Saali Sarhj ke dekha aaj mel bhail ba
Bhauji nacha tari laundo bhi fail bhail ba… (2)
Chuwe jhula se paseena karuwa tel bhail ba… (2)
Bhauji nacha tari laundo bhi fail bhail ba… (2)