DUG DUG LYRICS – राज मावर | अमन जाजी

DUG DUG LYRICS – राज मावर | अमन जाजी

DUG DUG LYRICS – “Dug Dug” गाने के बोल Raj Mawar और Ashu Twinkle द्वारा लिखे गए हैं। इस हरयाणवी गाने में अमन जाजी और फिजा चौधरी फीचर हैं। इसकी संगीत गुलशन म्यूजिक ने दी है और गाने के बोल मोहित माजरेया ने लिखे हैं, जो गाने की भावनात्मक गहराई को सुंदरता से पूरा करते हैं। “Dug Dug” के गाने की शब्दों की गहराई को खोजने के लिए नव हरयाणवी यूट्यूब चैनल पर बने रहें।

DUG DUG LYRICS – राज मावर | अमन जाजी

डग डग लिरिक्स

हो म्हारी गली में आवे मेरी माँ
डग डग करता ले जावे मेरी माँ
मारी मार री गली में आवे मेरी माँ
मारी मार री गली में आवे मेरी माँ
डग डग करता ले जावे मेरी माँ
मोती मोटी आँख ले खावे मेरी माँ
डग डग करता ले जावे मेरी माँ

हो बुलात के गेड़े ना लौ गाल में
डग डग करता मैं आऊ गाल में
हो बुलात गाड़ नाए लौ गाल में
डग डग करता मैं आऊ गाल में
तू डर मत प्यार तो खाऊँगा गाल में
डग डग करता मैं आऊँगा मैं

तू मेरे पाछे पागल हो रेया
च फुट का चल मैं छोरा
हो तेरी आंख का ले करके
यार ना चले कभी डार्के

कु मेरे पाछे पागल हो रेया
च फुट का चल मैं छोरा
हो तेरी आंख का ले करके
यार ना चले कभी डार्के
आंख का ली करके ना ना चले के

उसकी लाल आंख काली खावे मेरी मां
डुग डुग कर तले जावे मेरी मां
महरी गली में आवे मेरी मां
डुग डुग करता भी जावे मेरी मां
रे क्यो मीठी चॉप लावे
मोहित माजरेया तेरो को चाहे
अरे मैं परियार की छोरी
क्यों तू घमंड में पागल होरी

रे क्यो मीठे चाप लावे
मोहित माजरेया तने को चाहे
अरे मैं परियार रागी छोरी
क्यों तू घमंड में पागल होरी

हो तने भीतर रख लग दु न बाल में
डुग डुग करता मैं आऊ गाल में
तू डर मत प्यार ते खाऊ गाल में
डुग डुग करता मैं आऊ मैं

Dug Dug Lyrics

Ho mahri gali mein aave meri maa
Dug dug karta le jaave meri maa
Maari maar ri gali mein aave meri maa
Maari maar ri gali mein aave meri maa
Dug dug karta le jaave meri maa
Moti moti aankh le khaave meri maa
Dug Dug karta le jaave meri maa

Ho bulat ke gede na lau gaal mein
Dug dug karta main aau Gaal mein
Ho bulat gad nae lau gaal mein
Dug Dug karta main aau gaal mein
Tu dar mat pyaar ta Khaunga gaal main
Dug dug karta main aaunga main

Tu mere pache paagal ho reya
Ch foot ka chal Main chhora
Ho teri aankh ka le karke
Yaar na Chale kabhi darke

Ku mere pache paagal ho reya
Ch foot ka chal main chhora
Ho teri aankh ka le karke
Yaar na chale kabhi darke
Aankh ka li karke na na chale kke

Uki laal aankh kaali khaave meri maa
Dug dug kar tale Jaave meri maa
Mahri galii mein aave meri maa
Dug dug karta bhi jaave meri maa

Re kyo mithi chop laave
Mohit majreya tero ko chahe
Are main pariyar ki chhori
Kyon tu ghamand mein paagal hori

Re kyon mithe chap laave
Mohit Majreya tane ko cahe
Are main parariya ragi chhori
Kyon tu ghamand mein paagal hori

Ho tane bheetar rakh lag du na baal mein
Dug dug karta main aau gaal mein
Tu dar mat pyaar te khaaun gaal mein
Dug dug karta main aaua main

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *