Dil Tutala Ke Shayad Hoet Aawaj Lyrics– “दिल टूटला के शायद होत आवाज” एक भोजपुरी गाना है जो दिल टूटने और तड़प की भावनाओं को खूबसूरती से व्यक्त करता है। यह गीत उस दर्द और पीड़ा को दर्शाता है जब प्यार धोखा बन जाता है और दिल टूट जाता है। गीत के बोल प्रेम में टूटे दिल की आवाज और उसके बाद की भावनात्मक उथल-पुथल को व्यक्त करते हैं।
दिल टूटला के शायद होएत आवाज गीत
दिल टूटला के शायद, होईत आवाज हो
दिल टूटला के शायद, होईत आवाज हो
केहू- केहू से कबो, ना होईत नाराज हो
दिल टूटला के शायद, होईत आवाज हो
मुश्किल होला जियल दर्दिया लेके
केहू नाहीं दिल के भीतरिया देखे
हा, मुश्किल होला जियल दर्दिया लेके
केहू नाही दिल के भीतरिया देखे
कबो केहू के जिनगी , ना बनीत मजाक हो
दिल टूटला के शायद होईत आवाज हो
कहवा जाई कवनो ना राह सूझे
आगिया जुदाई के नाही बूते
हा… कहवा जाई कवनो ना राह सूझे
आगिया जुदाई के नही बूते
काहे दूर होला केहू, आके अतना पास हो
दिल टूटला के शायद,होईत आवाज हो
Dil Tutala Ke Shayad Hoet Aawaj Lyrics
Dil Tutala Ke Shayad, Hoet Aawaj Ho-2
Kehu- Kehu Se Kabo, Na Hoet Naraj Ho
Dil Tutala Ke Shayad, Hoet Aawaj Ho
Muskil Hola Jiyal Dardiya Leke
Kehu Nahi Dil Ke Bhitariya Dekhe
Ha, Muskil Hola Jiyal Dardiya Leke
Kehu Nahi Dil Ke Bhitariya Dekhe
Kabo Kehu Ke Jingi, Na Banit Majak Ho
Dil Tutala Ke Shayad, Hoet Aawaj Ho
Kahwa Jae Kawano Na Rah Sujhe
Aagiya Judae Ke Nahi Bute
Ha… Kahwa Jae Kawano Na Rah Sujhe
Agiya Judae Ke Nahi Bute
Kahe Dur Hola Kehu, Aake Atna Pas Ho
Dil Tutala Ke Shayad, Hoet Awaj Ho